Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Дека Заев оти беше бизнисмен ја среди државава. :tapp:
Зајко беше продавач на пиперки од камион кој се замислуваше за бизнисмен.
Во главна улога беше Вицето, а тој само негов потрчко.
Беше уникат, во секој град во Србија имаше прва љубов.

Не, ти имаш врска согласен со обвинението на мајмунката вилма и пресудата на аждајата добрила, оди бриши му го газо на заев и ахмети со дипломата.
Казна која не смееше да ја има, класика комунистички монтиран случај. Па го платил општествениот долг, не за џабе Македонија е до ова дереџе кога судии како тебе ги затвораат оние кои ја бранат и ги штитат предавниците и криминалците кои ја продале.
...правдата некогаш касни, но таа секогаш ќе дојде и ќе ги покоси сите што згрешиле посебно македонските изроди и велепредавници, трпение спасение!

Тоа беше проблемот на СДСМ, тоа е и ќе биде проблемот на Левица. Имаат членство што се срами да каже дека е членство.
И Вмро го има истиот проблем, пример Бијонс. А мислам дека и Вмро се срами да каже дека она е член!

Шкипе не е? Ми ги бранеше бугарчината на времето дека кажав дека Лазо ги носел на Голи Оток. Хм.

И Вмро го има истиот проблем, пример Бијонс. А мислам дека и Вмро се срами да каже дека она е член!
...премногу сум паметна да бидам член на било која партија, јас сум успешна без непотизам и членска книшка, а и во секоја партија па и во ВМРО постои одредена структура која не ги заслужува функцијата што ја имаат и се пречка за другите ентузијасти, онака и со карактер сељачана што нивни единствен придонес е носење членство и толку, квантитет колку сакаш, квалитет некако слабо, на неколку души, но и сето тоа подобро од сегашната друга македонска партија СДСМ чие старо издувано членство поставено повторно во раководство на партијата само ја одвраќа народната маса, труло многу труло во нивни редови на жалост, буквално сега се опозиција на изроди.

подобро од друга македонска партија СДСМ чие старо издувано членство... буквално сега се опозиција на изроди.
Ти па жалај ги. Чудна стока сте и вие вмровците. Че го жалам ездеес дека се распаднале ко партија?? Ве пука носталгија за минатото и партиски препукувања.
Тоа шо и се случи на ЕзДеЕс треба само да ве потсети дека ништо не е вечно. А може да и се случи и на Вмаро.
Автоматски споено мислење:

Ajde ne bidi nacionalist. Ljubovta ne poznava granici, nacionalnosti i polovi :свиркам:
P.s pusti mu slika vo pp, od kaj znajs, se biva :cautious:

Владе на крајот тебе че ти пуштам, плус то близу сме. Секако од ливадарките и ти крена раце. Не даваат шо не даваат ова жеништата.

Ти па жалај ги. Чудна стока сте и вие вмровците. Че го жалам ездеес дека се распаднале ко партија?? Ве пука носталгија за минатото и партиски препукувања.
Тоа шо и се случи на ЕзДеЕс треба само да ве потсети дека ништо не е вечно. А може да и се случи и на Вмаро.

Владе на крајот тебе че ти пуштам, плус то близу сме. Секако од ливадарките и ти крена раце. Не даваат шо не даваат ова жеништата.
... зашто ми пишуваш ,,Вие"вмровци, не читаш што се изјаснив и зошто го имаш нивото на обраќање со ,,стока" ме потсетуваш на Пендаровски со неговото обраќање ,,стока" , доволно што не ти се пуштам на твоја позадинска ориентација да дупиш мушки дека немаш право на глас поради (не)нормално расудување, но ете нема да пишувам, иако не потече тука сам себе се понижуваш, ги мислев прилепчаните патриоти, Карпалак, а не како тебе ми ја расипуваш сликата, каде беше 2001 година? играше со кукли?

Последно уредено:
... зашто ми пишуваш ,,Вие"вмровци, не читаш што се изјаснив и зошто го имаш нивото на обраќање со ,,стока" ме потсетуваш на Пендаровски со неговото обраќање ,,стока" , доволно што не ти се пуштам на твоја позадинска ориентација да дупиш мушки дека немаш право на глас поради (не)нормално расудување, но ете нема да пишувам, иако не потече тука сам себе се понижуваш, ги мислев прилепчаните патриоти, Карпалак, а не како тебе ми ја расипуваш сликата, каде беше 2001 година? играше со кукли?

Да не беше вмарофка немаше да си навредена. Стока е секој лик шо членувал по политички партии и ја грабал земјата шо можеше да биде Швајцарија на Балканот. Со најубај планини, најубај луѓе, најуба религија. Најубо се. Ама за која СТОКА сето тоа?Шо му фали на Прилепчани јеботе зар сите се ко мене - резонација и пол. Византиски е хомо, сите се хомо. Дно. Иначе да со кукли си играв ко дете, имав еден бетмен, татко ми лично ми го донесе од воњата.

Нели имаше правни лекови и судска пирамида?

Обвинението е потврдено со правосилна судска пресуда и ефективна затворска казна, а тоа што тебе не ти се допаѓа, е сосема друга работа.

Дали се испочитувани процедурите по Деловодник (и останатите правилници за работа на Собранието) , си имаше институции кои можат да си оценат и проценат. Сигурно тоа не се "спонтано собраните" граѓани, кои се обидоа да одземат правен легитимитет за формирање на влада.

Власта на сдсм беше ужасно ужасна, тука се согласувам со тебе. Меѓутоа не се согласувам со воспевањето на терористот кој демне граѓани.
За каква правда и судство зборуваш кога истото кај нас има 2% доверба? Тие пресуди беа чиста политичка одмазда и ништо друго. За тебе Уставобранителите се терористи, а тие што пукаа во државата во 2001 ва сега ти се министри и ти кројат капа. Каде е тука логиката?

Ќосето е страв и трепет само за предавниците, затоа толку многу ви пречи неговиот споменик. Може да рушите мермер колку сакате но пред вистината и фактите и боговите молчат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom