- Член од
- 9 јануари 2018
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 1.634
Pogodio si svaka ti cast ko prstom...u pekmezvidim da je pogodjeno u centar buahahahahahahahhahh.. neznam zast si dajes za pravo da pises u ime drugih, a i nekulturno je to, ja nisam nikad napisao da svi misle da si paksu nego ono sto mislim napisem u svoje ime a ne u ime drugih.. misljenej tvoje kao ni nicije me ne zanima.. i bas mi je zao sto ces me stavit na ignorebuahahaha necu moci danima spavat... ps. slike ti nemogu postavit, nisam slikar.. nemas ti to sa cim pohvatat al nema ni veze.. sikter balvane
.Vidim "edit"posta popravio si se malo(kako ne znam nagadjamo ide preko nosa mozda ....
)mada imas neki bipolarni poremecaj licnosti u kratkom vremenskom periodu intervalu promenis raspolozenje zasto?Nema potrebe pokazao si kulturu pamet ..da nemas slike ok ,nisi slikar (ne smes postaviti)drugo nemas sta,niti si ikad pokazao..Vidim nekreativnost uzeo si iz mog vokabulara rec"balvan"koja tebi vise lezi..ali pusti to daj nam postavi url adresu portala..mislim da si jedna jadna dusa pederc..ic pardon resselercic..a eto ne smes prihvatiti izazov.Samo se salimo druze opusteno tresni se jos jednom i na spavanje..ignore ides jer necu da gubim vreme(ne iz drugih razloga)interesantan si za promatranje pardon posmatranje al bice prilike LN...i pametno i lepo kako su te ucili u zabavistu(jesi isao?)Daj url ..stavi neki fensi alat majstore..da se poklonimo...
buahahaha necu moci danima spavat... ps. slike ti nemogu postavit, nisam slikar.. nemas ti to sa cim pohvatat al nema ni veze.. sikter balvane