Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде е продавницава и која цена се?
Каде е продавницава и која цена се?
Иако не сум по благото, Дизниленд е добар. Ама скарата, барем порано, во Прилеп беше посебно доживување. Се надевам дека ќе ја сочувате. Треба веднаш гласно да се реагира и при најмала променаТопла ова шо ви слика не е ни одблиску ко нашите јадења. Џабе лажат сликите и јас сум таму и јас јадам ај да земам да сликам.
Сега дур сум дома се преоридив. Јадев благо од слаткарата Дизниленд во Прилеп. Кој пробал знај.
Јадев прилепска скара. Јадев вистински бурек со месо со јогурт.
Јес да има Срби и Хрвати таму кој пробуваат да прават имитација од балканската храна. Ама тоа кебапите и ајварот таму се - за да ги исплукаш. Верувај, не претерувам со изјавата.
Човек неможи да има се.
Иако не сум по благото, Дизниленд е добар. Ама скарата, барем порано, во Прилеп беше посебно доживување. Се надевам дека ќе ја сочувате. Треба веднаш гласно да се реагира и при најмала промена
Ова е Dunkin Donuts - американски синџир за донути(не знам како се викаат во вашата земја). Цената варира и зависи од видот и содржината, како и од бројот.Каде е продавницава и која цена се?