Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Каде е продавницава и која цена се?

Топла ова шо ви слика не е ни одблиску ко нашите јадења. Џабе лажат сликите и јас сум таму и јас јадам ај да земам да сликам.
Сега дур сум дома се преоридив. Јадев благо од слаткарата Дизниленд во Прилеп. Кој пробал знај.
Јадев прилепска скара. Јадев вистински бурек со месо со јогурт.

Јес да има Срби и Хрвати таму кој пробуваат да прават имитација од балканската храна. Ама тоа кебапите и ајварот таму се - за да ги исплукаш. Верувај, не претерувам со изјавата.

Човек неможи да има се.

Топла ова шо ви слика не е ни одблиску ко нашите јадења. Џабе лажат сликите и јас сум таму и јас јадам ај да земам да сликам.
Сега дур сум дома се преоридив. Јадев благо од слаткарата Дизниленд во Прилеп. Кој пробал знај.
Јадев прилепска скара. Јадев вистински бурек со месо со јогурт.

Јес да има Срби и Хрвати таму кој пробуваат да прават имитација од балканската храна. Ама тоа кебапите и ајварот таму се - за да ги исплукаш. Верувај, не претерувам со изјавата.

Човек неможи да има се.
Иако не сум по благото, Дизниленд е добар. Ама скарата, барем порано, во Прилеп беше посебно доживување. Се надевам дека ќе ја сочувате. Треба веднаш гласно да се реагира и при најмала промена

Иако не сум по благото, Дизниленд е добар. Ама скарата, барем порано, во Прилеп беше посебно доживување. Се надевам дека ќе ја сочувате. Треба веднаш гласно да се реагира и при најмала промена

Ќе ја сочуваме. Прилепчани се ептен гурмани и ако не чини, ич не идат да ти јадат. А ако некој прај ко шо треба, сите че го разберат и само кај него одат.

Каде е продавницава и која цена се?
Ова е Dunkin Donuts - американски синџир за донути(не знам како се викаат во вашата земја). Цената варира и зависи од видот и содржината, како и од бројот.
Нормално, един донут чини помеѓу 3 и 5 евра, но има Box set од 6 парчиња за 24 евра и сет од 12 парчиња за 37 евра.
Има попуст еден ден од неделата - па затоа овој сет на сликата чини 24 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom