Борат
Сагдиев
- Член од
- 22 јули 2019
- Мислења
- 1.650
- Поени од реакции
- 1.015
- Локација
- Република Македонија
- Веб-сајт
- www.levica.mk
Левица е спремна утре да ги спроведе таквите закони кои ја враќаат средната класа на тронот на државата. Одамна работат со спроведување на такви мерки кои ќе бидат реалност. Во многу наврати Левица има изјавено доколку партијата има недоволно кадар како што рече. има државата. И тоа нема да бидат партиски поттрчковци туку луѓе кои навистина учеле за тоа и се професионалци.Почнувајки од председателот на левица.
Левица за ништо не се залага... само онака исфрлаат барање по барање а кога ќе ги погледнеш барањата пола се во спротивност со другата половина и само фрлаат дрва и камења те по сдснмк те по вмро-дпмне...
... „популарноста“ и се должи на „слаткоречивоста“ т.е. пцуењето без задршка по се, кое наидува на добар примем кај помладите запаленковци.
.... во суштина и покрај нејзиниот раст се уште е безначајна гола вода, компасот им е расипан...
Партискиот лидер е таков каков што е и тие си го сакаат и сметаат дека тој е вистинскиот за Левица. Во вакви моменти каде се наоѓа Македонија токму ваков лидер на партија и треба кој не ги ферма два посто ако некој мене ме прашува.
Левица е тука и ќе биде тука и во иднина. Само таа е вистинската патриотска а воедно и народна партија. Секојдневно гледаме дека другите партии служат само за лично богатење и во корист на елитите а не на народот. Здравје полека се освестуваме на каде оди Македонија па јас сум оптимист само преку Левица.