- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 449
Требало би четвртфинале да се игра 13:00ч, 15:30ч, 18:00ч, 20:30чSe znaat li termini za kup ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требало би четвртфинале да се игра 13:00ч, 15:30ч, 18:00ч, 20:30чSe znaat li termini za kup ?
Па и да се тргнев свакако полиција ке га затвори паркинг, такој да исто ни се фаќаЕве га распоред него ќе се тргнев ли тија од паркинг или некој нема ништо у глави па ги дозволија бш сга туј да правив циркус.
Никад нема да ни дозволив да организирамо нешто
Кој ле ти каже, ја не знам да ли ке ми важи сезонска за КупКарте посебно ли ќе се купуев или една за сви утакмице?
Имам у план Мзт Работнички да гледам и нормално наши, полуфинале тфт и финале кое вероватно ќе е Мзт - ТФТКој ле ти каже, ја не знам да ли ке ми важи сезонска за Куп
Ја мислу дека ке падне ПелистерИмам у план Мзт Работнички да гледам и нормално наши, полуфинале тфт и финале кое вероватно ќе е Мзт - ТФТ
Тој можда за пелистера..али тфт игра у 12 и лагану утакмицу сас феникс, ми у 7 30 .. наши неможев после 3 дна да одморив не па за едн дн..Ја мислу дека ке падне Пелистер
Автоматски споено мислење:
А за натамо не знам...
Што е направијаЃуроски будала тешка
Што е направија