Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam sto pisuva vo Talmudot, ne veruvam da ja procitam nekogas.
Имаш и извадоци, или мислиш дека се извадени од контекст моментите како тоа дека сите Христијани треба да се робови на Евреите, и Исус е во пеколот каде вечно се вари во екскремент итн.

Патем сето ова е проверливо.
Автоматски споено мислење:

истото сега и го читаме дека најверојатно навистина се случувало, како и зашто им била битна крвта од децата, чие тело во тој страв што го чуствувале во тој даден момент на мачење и врескање пумпало огромни количини на адреналин.
Обично жртвите се прават на „Пасовер“ празникот, имаше и уште еден таков (со жртвување) ама овој е главниот празник. Опишано е во нивните свети книги (мислам и во Талмудот ама треба да проверам).

За праксата има повеќе објавени книги во Европа, еве една. И малку извадоци од неа, има многу примери со ритуални убиства за тој нивни празник.

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

Последно уредено:
И ти си јадела кромид на часови по историја...

Инаку да! Мамичките и теткичките ги ределе на велико (затоа што нивните татковци и браќа биле на источен фронт!)! Ама не и децата!
И не ги ни убивале рандом! Уште помалку не се изживљавале од чисто задоволство!
Не фрлале ни бебиња во воздух за да ги дочекаат на бајонети?
А тоа истото ако намалиш малку со кромидот ќе знаеш дека го правеле истите тие германци на Исток!

Така да фаќај патот, и читај преродби у сто чекори..
Некои работи ги нема на час по историја.

Во една книга на Достевски (заборавив која беше)..
Исус доаѓа во Севиља во 15век во врвот на Инквизицијата...
И тој главниот бискуп или ватевер што и да беше.. му вика:
-Можеш да си одиш! Не ни требаш веќе!
Се си знаеме!
:cool:
Книгата е Браќа Карамазови, и дочитај го делот се вика Великиот Инквизитор. А дочитај ја и книгата за да разбереш за што е.

Искази од кој војници? Од Болшевиците? Болшевиците кои уништија 40000 православни цркви и ги убиваа поповите на Православието? Болшевиците кои изгладнаа и убиваа Христијани, бројка која достигна 20 милиони ? Овие бројки само во УССР ти кажувам внатрешно каков геноцид направиле.

Нема еден документ од Национал Социјалистите каде што пишува дека сакале да ги истребат евреите, тие направиле договор со евреите во Германија тогаш (Haavara Agreement 1933) да си одат од Германија на мирен начин, со сето свое имање, ЗНАЧИ со се што имаат да си одат, подалеку од Германија. Да, сите нивни зло дела се кажани на виделина и да, има евреи кои се погубени, но според докажани извори и информации, имаше само 280000 починати по работните кампови, значи свати, не се тоа логори, сето е фабрикација од Болшевиците кога завзеле територија.

Те молам не следи еврејски медиуми, не биди труп. Оди отвори некоја книга од тоа време, особено некоја банирана што не сакаат да ја прочиташ, ќе ти биде појасно.

Значи тие евреи квичат цел ебан живот, секогаш изиграваат жрвта за типови како ти што уште ја немаат сватено суштината, ќе ги оправдаш или сожалиш. Немало никогаш Холокауст на евреите, само на Христијаните од страна на Болшевиците. Само фала богу, ќе ти кажат тебе по историја дека намерно изгладнале преку 10м Христијани во УССР и вкупните жртви сосе погубени изнесуваат над 20м? Хахахахах.

Прегледај го приврзокот 468822
Kako sto kazhav, ne ni ocekuvam da veruvas na oficijalni izvori i iskazi a i nema kako da se dokazeme. Duri i da sum istoricar i licno da gi imam citano spisocite od arhiva, nema da se objasnime na forum. Batali toa.

Ona sto mozhe da diskutirame e kade otisle nasite evrei, zasto lugje se uste zivi i pamtat deka gi imalo i kaj ziveele. Dali ti e bar malku logicna brojkata od 280 000, so ogled na toa deka samo od Makedonija imaat izvadeno 7000, i gi imaat istrebeno, a vo Germanija ( pola milion) i Polska ( 3 milioni), resile da bidat milostlivi i da utepaat samo 10%.
Nekogas ne e samo da se procita, treba i da se razmisli so se cita.

Kako sto kazhav, ne ni ocekuvam da veruvas na oficijalni izvori i iskazi a i nema kako da se dokazeme. Duri i da sum istoricar i licno da gi imam citano spisocite od arhiva, nema da se objasnime na forum. Batali toa.

Ona sto mozhe da diskutirame e kade otisle nasite evrei, zasto lugje se uste zivi i pamtat deka gi imalo i kaj ziveele. Dali ti e bar malku logicna brojkata od 280 000, so ogled na toa deka samo od Makedonija imaat izvadeno 7000, i gi imaat istrebeno, a vo Germanija ( pola milion) i Polska ( 3 milioni), resile da bidat milostlivi i da utepaat samo 10%.

Ne veruvam "oficijalni iskazi" i "Testimonials" na izvori posle vojnata, se sto e dokumentirano do 1945 mozi da e veredostojno sto e zapisano vo Germanija, seto ponataki e propagirano i laga. Vo aushvitz, posle vojnata e staveno znak deka umrele tuka 2m evrei, po 30-40 godini, go smetnale na 1m, posle 1990-2000 napisale 200-300K i posle go otstranile skroz znakot.

Vo ovie 3000 godini se izbrkani, plukani i ubivani bidejki vo koja i bilo zemja ke se naselat, pravat totalen haos i destrukcija. Zasluzuvaat e edno sto ke recam, a drugo e deka do den denes lazhat.

Дај линк од Mein Kampf.
Danke

Te predizvikuvam eve, najdi eden dokument sto e najden od strana na Nacional Socijalistite kade pisuva deka treba da se istrebat evreite, znaci planiran genocid. Batali toa sto nekoj likovi gi ubile, nekoj zasluzuvale mnogu poveke od toa da bidat ubieni. Ne postoi taa magicna brojka od 6m.

Ne veruvam "oficijalni iskazi" i "Testimonials" na izvori posle vojnata, se sto e dokumentirano do 1945 mozi da e veredostojno sto e zapisano vo Germanija, seto ponataki e propagirano i laga. Vo aushvitz, posle vojnata e staveno znak deka umrele tuka 2m evrei, po 30-40 godini, go smetnale na 1m, posle 1990-2000 napisale 200-300K i posle go otstranile skroz znakot.

Vo ovie 3000 godini se izbrkani, plukani i ubivani bidejki vo koja i bilo zemja ke se naselat, pravat totalen haos i destrukcija. Zasluzuvaat e edno sto ke recam, a drugo e deka do den denes lazhat.

Te predizvikuvam eve, najdi eden dokument sto e najden od strana na Nacional Socijalistite kade pisuva deka treba da se istrebat evreite, znaci planiran genocid. Batali toa sto nekoj likovi gi ubile, nekoj zasluzuvale mnogu poveke od toa da bidat ubieni. Ne postoi taa magicna brojka od 6m.
Ne planiram da baram dokumenti za da se vrtime u krug, kje kaes propaganda, fabrikuvano etc. Zatoa rekov, batali toa.

Cisto me interesira kako ti e logicna brojkata od 280k, so ogled na toa kolku bile temelni vo makedonija ( a za toa ne ni trebaat dokumenti za da se dokazeme, mozhe da prasame), a ne bile ic temelni vo drugite zemji sto gi okupirale. Ne si go razmislil toa?

Ne planiram da baram dokumenti za da se vrtime u krug, kje kaes propaganda, fabrikuvano etc. Zatoa rekov, batali toa.

Cisto me interesira kako ti e logicna brojkata od 280k, so ogled na toa kolku bile temelni vo makedonija ( a za toa ne ni trebaat dokumenti za da se dokazeme, mozhe da prasame), a ne bile ic temelni vo drugite zemji sto gi okupirale. Ne si go razmislil toa?
1770373507120.png

Treba kako papagal da se povtoruvam, znaci toa be FORCED LABOR CAMPS, nema eden dokaz deka bile izvrseni masovni ubistva. Kade se grobovite? Kade se telata? Zosto brojkite ne iznesuvaat poveke od 100,000 koi bile vbrizguvani na racete od evreite? Prv pat vo zhivoto za motika se fatil evreinot togas.

Имаш и извадоци, или мислиш дека се извадени од контекст моментите како тоа дека сите Христијани треба да се робови на Евреите, и Исус е во пеколот каде вечно се вари во екскремент итн.

Патем сето ова е проверливо.

Обично жртвите се прават на „Пасовер“ празникот, имаше и уште еден таков (со жртвување) ама овој е главниот празник. Опишано е во нивните свети книги (мислам и во Талмудот ама треба да проверам).

За праксата има повеќе објавени книги во Европа, еве една. И малку извадоци од неа, има многу примери со ритуални убиства за тој нивни празник.

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php

BookReaderImages.php
Ne znam sto me citirate so glupostive od Talmudot. Kakva vrska ima toa so WW2? Dopolnitelno, ne ni gi sakam evreite pa da mi objasnuvate kolku se losi.

Sepak ostanuva faktot deka imate totalka zabegano, do stepen da gi branite nacistite.

Прегледај го приврзокот 468826

Treba kako papagal da se povtoruvam, znaci toa be FORCED LABOR CAMPS, nema eden dokaz deka bile izvrseni masovni ubistva. Kade se grobovite? Kade se telata? Zosto brojkite ne iznesuvaat poveke od 100,000 koi bile vbrizguvani na racete od evreite? Prv pat vo zhivoto za motika se fatil evreinot togas.
Pak ne mi odgovori na prasanjeto. Imam prilicno jasni svedostva od rodnini deka im rovarele po kukjite po alista i drugi predmeti. Gi imalo iljadnici, imalo evrejski mala i nieden se nema vrateno. Umreni se, zivi li se na nekoj ostrov, u druga dimenzija otisle?

Ustv, daj prvo toa da rascistime, nasite evrei gi ubile ili ne? Ako da, zasto gi postedile Germancite kaj niv a se zapnale so nasite?

Книгата е Браќа Карамазови, и дочитај го делот се вика Великиот Инквизитор. А дочитај ја и книгата за да разбереш за што е.
Пред дваес години ми е читана...
Инаку што ти беше поентата со линкот од ветеранот?!
Јас не реков дела не правеле злостарства!
Само тоа е ништо во споредба со германците што им го правеле нив!

Инаку да си се потсетиш на Десанка Максимовиќ... Крвава бајка!
И да ми најдеш линк каде советите го направиле тоа во наци-германија!
Слободно и ЈТ видео може ако веќе сакаш ;)
Е тоа не било на Исток! Кај нас било!

И е ништо во споредба што правеле нацистите таму!
Така да, малку им е тоа што го добиле од советите!
Штета што америте побрзале да зграбат пола германија пред да ги средат како што треба..

Inaku, najsmesno od sve mi e sto na forumot ima takvi eksperti da bukvalno sekoj zagovor u svetot e razotkrien. Koj pamti, koga dojde koronata i lokdaunite, najociglednata prevara od site, site ripnaa kako popcinja i gi branea karantinite, vklucitelno i tvoeto drugarce Vanlok.

E toa ti e zivotna tragedija, cel zivot da go posvetis na razotkrivanje zagovori, i koga kje ti se pojavi takov zagovor in real time-oci da ti istera, togas da ja utnes rabotata :D Kako ona memeto so kopacot i dijamantite.

Ми излезе некој reel во кој Боки13 опкружен со едвај-тинејџери се шали и се заебава со оној педерон Даниел берберон.

Муабетот ми е дека родителите треба да си ги стегаат децата, да не биде крив куринче на крај.

2 милиони силувани Германки од страна на советите
наспрам
10 милиони силувани советски граѓанки од страна на Германците

и во двата случаи повеќето не се убивани по чинот
Како се премести цела дискусија од нешто конкретно до некакви детали 11 век султанот правел зулуми во Романија со гроф Дракула, или индискиот раџа Биндусара 297–272. п. н. е. Познат као „убиец на непријатели“ (Амитрагата), освоил /окупирал/ 16 држава на Индија, сите тука треба да анализираме кој е полошиот...
Дежурните тролови иако се многу помалку од порано, Трамп им go затвори главниот канал на финансирање USAID, Америка за Македонија, но ги има по ЕС, партиска, бизнис линија, Израел, МОСАД, продолжуваат да серат тука во форум.

Дајте конкретно да збориме по темата за Епштајн, сатанизамот сега, докази методи индоктринација, не да префрламе на русофобија, од црно да правиме бело. Ти седиш дома во твојата држава, некој те нападне убие 40 милиона,последно пробуваат да ја намалат бројката на 27 милиони жртви од кој 9 милиона војници и 19 милиона цивилни. После ти ослободиш државата СССР и идеш само до граница, ги оставиш германските фашисти, нивните фамилии, да си живеат во Германија. СССР биле глупи, многу хумани , добри неправедни, едни силувања ги мерите со 27или 40 милиона убиства, по мое за тоа што го правеле е старото око за око, 40 милиона за 40 милиона. Дури и во библијата пишува родителите носат вина за гревовите на нивните деца. Ти да кажеш ние сме виша раса, другите треба да ни се робови, а словените, циганите и евреите се најниска и треба да се убијат сите, и го прават сето тоа масов геноцид... Сега зборите ништо голема работа, малку убивавме но само Хитлер е кривецот, да убијците се нашите синови, татковци, но биле принудени, немат ништо вина, права на човекот, конвенција за заробени војници.

Ми излезе некој reel во кој Боки13 опкружен со едвај-тинејџери се шали и се заебава со оној педерон Даниел берберон.

Муабетот ми е дека родителите треба да си ги стегаат децата, да не биде крив куринче на крај.
Covekot e 20 godini na eterot, smeni 10 emisii, go druzea nasite eliti, vleze vo kriminal i go uapsija. I posle se pravi emisija i pak mu e hit vo javnost. Epa tolku e kapacitot drugari, za tamu sme.

Covekot e 20 godini na eterot, smeni 10 emisii, go druzea nasite eliti, vleze vo kriminal i go uapsija. I posle se pravi emisija i pak mu e hit vo javnost. Epa tolku e kapacitot drugari, za tamu sme.

и баш затоа нема како да не е он нашиот личен Епштајн :D

Телевизијана му беше до плафон полна со пешљаци и дрољи. Господ знае какви се уцени паѓале и паѓаат за да може да парадира како ништо да не било. Родителите треба да се позанимаваат малце поозбилно со животите на децата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom