Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nista ti nemas, verovatno kupis liste sa drugih foruma ako slucajno neke i saljes ljudima. Tvoja pravila su jasna, javno pises da ti se ne javljaju na privatne poruke oni koji su tek registrovani i oni koji imaju previse postova. Da, pojasnim, oni koji su tek registrovani tvoja procena je da te mozda proveravaju, dok oni koji imaju dosta postova, znaju sta mozes ovde. Sta se desava, sa ove dve kategorije ljudi ne mozes manpilusati kako zelis, mozes manipulisati sa ljudima koji su tu i koji jos uvek nisu dovoljno duboko u tom svetu. Ljudi koji predstavljaju ovo sto ti pokusavas da radis, odnosno glume modernog Robin Hooda oni salju svima ono sto imaju, kada im se neko javi na privatne poruke. Ti ovde, javno pises ne javljajte mi se, na taj nacin glumis neko ludilo kako si nedodirljiv. Sve ovo sto radis je jedna velika manipulacija. Ljudi koji rade ovakve stvari iz hobija, oni su otvoreni svima ili vecini dok ne vide da to neko iskoristava, nema se tu sta mnogo razmisljati, jer mentalitet ljudi iz regije je takav, da ce cesto pomoci ljudima pa cak i na svoju stetu, kod tebe je obrnuta situacija, ti si klasicni manipulator. Jos iz ere CardSharinga, u celoj ex-yu postojali su ljudi koji su iz svog hobija pomagali mnogim drugim, ova regija je takva, jednostavno ljudi zele pomoci, svako ko gleda logicno moze videti sta ti zapravo radis i koliko manipulises.

Da ovo ne bude samo na prici. Oni koji zele listu i zele da gledaju jer trenutno nemaju sta, mogu se javiti na privatne poruke, u opticaju je deset lista sa jednom konekcijom u trajanju od tri meseca.
Hvala svima.
Druze! postoje jos ti ljudi iz Cardsharinga,samo se ne oglasavaju poznate face ;)

Druze! postoje jos ti ljudi iz Cardsharinga,samo se ne oglasavaju poznate face ;)
To su bili dani yumatu net kljceve koji su trajali 24 sata jos i dan danas u biljeznici cuvam postopak kako smo preko virtualnog windovsa to slagali.I slali ljudima u ameriku da dijeca gledaju svaki kljuc trebalo je 7 min da se izvadi a teahao 24 sata svakk vece po dva sata sam vadio i slao ljudima u Ameriku.
Al ta zahvala iskrena nas drzala da to radimo a ne danas sta ovi lipicaberi znaju sta je bio cardsaring

To su bili dani yumatu net kljceve koji su trajali 24 sata jos i dan danas u biljeznici cuvam postopak kako smo preko virtualnog windovsa to slagali.I slali ljudima u ameriku da dijeca gledaju svaki kljuc trebalo je 7 min da se izvadi a teahao 24 sata svakk vece po dva sata sam vadio i slao ljudima u Ameriku.
Al ta zahvala iskrena nas drzala da to radimo a ne danas sta ovi lipicaberi znaju sta je bio cardsaring
Vidis da nemas blage veze o zivotu, to sa yumatu resiverima na nasim prostorima je radilo dok je trajao paket Digi TV na taj nacin, Cardsharing je nastupio kasnije i uopste nema veze sa tim sto pricas. Za te yumatu resivere uopste ti nije trebao internet, dovoljno je bilo da ukucas kljuc za taj paket. i nisu padali svakih 24h, vec su znali da traju i mesec. Ko je imao satelitsku karticu SkyStar2 i slicno u PC, imao je mislim Prog DVB i mogao je da gleda ogroman broj kanala sa softcam koji je podrzavao ProgDVB. Kasnije je nastupila era Cardsharinga i Dreambox resivera, Cardsharing samo ime ti kaze delenje kartica putem mreze. To tvoje manualno cupanje i ukucavanje kljuceva u Yumatu resivere zamrlo je na nasim prostorima cim je Digi TV presao na napredniji sistem kdiranja i kada je Total TV krenuo sa radom, tada je nastupio pravi Cardsharing. Idi sada pitaj vestacku inteligenciju nesto o tome, samo da znas vrlo je skrta sa odgovorima kada joj pomenes Cardsharing, tako da se ne vratis ovamo sa nekim glupostima da ne ispadnes blesav. Za ljude koji su bili duboko u Cardsharingu, ova danasnja prica streaminga i zastita je maciji kasalj.

Vidis da nemas blage veze o zivotu, to sa yumatu resiverima na nasim prostorima je radilo dok je trajao paket Digi TV na taj nacin, Cardsharing je nastupio kasnije i uopste nema veze sa tim sto pricas. Za te yumatu resivere uopste ti nije trebao internet, dovoljno je bilo da ukucas kljuc za taj paket. i nisu padali svakih 24h, vec su znali da traju i mesec. Ko je imao satelitsku karticu SkyStar2 i slicno u PC, imao je mislim Prog DVB i mogao je da gleda ogroman broj kanala sa softcam koji je podrzavao ProgDVB. Kasnije je nastupila era Cardsharinga i Dreambox resivera, Cardsharing samo ime ti kaze delenje kartica putem mreze. To tvoje manualno cupanje i ukucavanje kljuceva u Yumatu resivere zamrlo je na nasim prostorima cim je Digi TV presao na napredniji sistem kdiranja i kada je Total TV krenuo sa radom, tada je nastupio pravi Cardsharing. Idi sada pitaj vestacku inteligenciju nesto o tome, samo da znas vrlo je skrta sa odgovorima kada joj pomenes Cardsharing, tako da se ne vratis ovamo sa nekim glupostima da ne ispadnes blesav. Za ljude koji su bili duboko u Cardsharingu, ova danasnja prica streaminga i zastita je maciji kasalj.
sve si u pravu!

Upravu si druze znam i ja to dobro sam radio imao i Kopernikus sve je islo imao je softver kao i kljucevi koji sam ubacivao posle i dream box je isao preko neta znaci nema on veze koliko vidim on je priucenjak jer on sve sto sma ovde video sta je postavjao je neko glupiranje hvalisanje a nema veze on sa mozak
Автоматски споено мислење:

Upravu si druze znam i ja to dobro sam radio imao i Kopernikus sve je islo imao je softver kao i kljucevi koji sam ubacivao posle i dream box je isao preko neta znaci nema on veze koliko vidim on je priucenjak jer on sve sto sma ovde video sta je postavjao je neko glupiranje hvalisanje a nema veze on sa mozak
islo je preko rs232 kablom

Ako je on vadio kljuceve digi i total jacu pojesti ceo box hahahah brate ti nemas pojma mislim dsuki kako se vadi to

islo je preko rs232 kablom

Ako je on vadio kljuceve digi i total jacu pojesti ceo box hahahah brate ti nemas pojma mislim dsuki kako se vadi to
Digi Tv je mogao jedno vreme da radi tako, kasnije su presli na Nagru, menjali kartice i vise ni oni nisu mogli osim u Cardsharing, morao si tada da cupas mislim RSA i BK da to radi, i radilo je dugo vremena. Total TV je od samog pocetka bio u NDS i nikad ga nisi mogao gledati na Yumatu resiverima, kasnije je isao u Cardsharing sa smargo citacima i ispravnim boxkey..

Eh, bili su to vremena sa card sharing pa raznorazne enkripcije kako Nagravision, Conax, Videoguard i razne druge. Mislam deka pred cardsharing bese G-Box kade trebase manuelno konfigurirati.
Jeste, G-Box (to su bile one D linije, i mnogo umrezenih servera!? Ispravi me ako gresim, davno je to bilo), kasnije CCcam, onda Oscam..itd..

Eh, bili su to vremena sa card sharing pa raznorazne enkripcije kako Nagravision, Conax, Videoguard i razne druge. Mislam deka pred cardsharing bese G-Box kade trebase manuelno konfigurirati.

Druze! ti dani jos traju ako te BAŠ interesuje ove sistema skremblovanja sto si naveo i paketi(jos) rade mislim da neki ovde razumiju sta sam htjeo reci:).

Koristio G-box u Triple Dragon reciveru
a kasnije Oscam u VU+
Digitalb i Tring kartice
Ma ja sam imao neki server G-Box podignut, ako sam dobro zapamtio. Secam se da smo koristili softcam dok je Digi TV bio jos na Nagri 2 mislim da je tako bilo ako nisam zaboravio, da bi sa tim softcam prikazali to kao lokal karticu onda se moglo umrezavati, sa vise servera strani paketi. Digi TV Caid 1802, kasnije Nagra3 Caid 1880...itd.. Total TV caid 091F, ovo je vec bio pravi Cardsharing...itd..itd..

Ma ja sam imao neki server G-Box podignut, ako sam dobro zapamtio. Secam se da smo koristili softcam dok je Digi TV bio jos na Nagri 2 mislim da je tako bilo ako nisam zaboravio, da bi sa tim softcam prikazali to kao lokal karticu onda se moglo umrezavati, sa vise servera strani paketi. Digi TV Caid 1802, kasnije Nagra3 Caid 1880...itd.. Total TV caid 091F, ovo je vec bio pravi Cardsharing...itd..itd..
da to je to, ja sam tada tih godina imao jaku karticu digital+ paket sa tequilama.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom