Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Што е контекстот, дај ја целата работа.
Контекстот е дека ова е пратен мејл до Епстин, зошто никој не знае, а името на испраќачот е цензурирано.
Мене тука ми се поставуваат две прашања, зошто оваа информација доаѓа до него, и дали мозоците се законски испратени и се за медицински истражувања.

Кој е членов на факултетот во Колумбија ? Колку што знам Горазд Росоклија беше професор таму или има и некој друг
Врска немам, само читам дека и во други мејлови сме спомнати најмалку 70 пати, нашите новинари нека си работат.

Контекстот е дека ова е пратен мејл до Епстин, зошто никој не знае, а името на испраќачот е цензурирано.
Мене тука ми се поставуваат две прашања, зошто оваа информација доаѓа до него, и дали мозоците се законски испратени и се за медицински истражувања.
Ova gledam Ljupce Zlatev go objavil, sto i ne me iznenaduva so ogled deka cel zivot e vo potraga po sopstveniot mozok. Izglea konecno go nasol.

Кој е членов на факултетот во Колумбија ? Колку што знам Горазд Росоклија беше професор таму или има и некој друг
Тој е единствениот,а и плус е невролог. Росоклија е дотичниот во документите, нема друг наш на Коломбија.

1769988350847.png

Каков лик искочи овој еј, кај дегенерик па и лаже и вика да се најдат сторителите. Како беше она: Крадецот се дере на цел глас - фатете го крадецот. Дури и транс ќерка му ги потврдува датите дека заедно биле на островот

Прегледај го приврзокот 468468

Каков лик искочи овој еј, кај дегенерик па и лаже и вика да се најдат сторителите. Како беше она: Крадецот се дере на цел глас - фатете го крадецот. Дури и транс ќерка му ги потврдува датите дека заедно биле на островот
Кој е ликов?

^ синот turned ќерка на Маск.

Мене секогаш најинтересни ми беа дегени кој се делеја на табори леви и десни и ревносно бранеа свои клети ставови.
Гледате дека на листата силувачи се и Бил Клинтон и Доналд Трамп? Или тоа го гледам само јас? Гледате дека заедно силувале деца на острови? Или ова го гледам само јас? Заборавете ја вашата лево-десна банална игра, веќе еднаш. Ви се смеат зад монитори кога гледаат како квалитетно ја играте нивната игра, а со тоа, го примате.

Во врска со САД. Имало човештвото и други големи сили и империи кој правеле свирепи работи. Ама овие ги надминаја сите други во бизарност. И секој пат кога мислиме не можеше полошо, сме згрозени на ново.

Ам ти незнаш брате. Мора Иран да се бомбардира. И го исто време идолите бетер од педомухамедите им прават сатански ритуали.
Овие букално како од “српски филм” ликови да се.

Најбизарното нешто што сум прочитал во последно време е мејлот за Џорџ Буш. Ако ова е стварно светот во кој живееме, тогаш ова мора да е пеколот.
Се она во што несакав да верувам и класифицирав како теорија на заговор се чини дека било вистина.

Материјалниот свет е производ на Сатанаил, ова тука е пеколот. Впрочем се поклопува со гностичко-дуалистичките верувања само што елитите не се правата страна туку му се поклонуваат на паднатиот.

Ако претходно сите се смеевме со теориите за педофили, ритуали и други срања сега испаѓа дека се е тоа точно, јака ни душа овие нас не ни гледаат како робови, практично non-entities сме

Материјалниот свет е производ на Сатанаил, ова тука е пеколот. Впрочем се поклопува со гностичко-дуалистичките верувања само што елитите не се правата страна туку му се поклонуваат на паднатиот.

Ако претходно сите се смеевме со теориите за педофили, ритуали и други срања сега испаѓа дека се е тоа точно, јака ни душа овие нас не ни гледаат како робови, практично non-entities сме

Одвратно и нехристијански е да веруваш дека ова овде (Земјата) било од Ѓаволот. Ваљда пробуваш пак да влечиш потекло од Богомилите и нивните верувања. Можи Цариград ги гонеше, па ова го чини неубав во твоите очи. Но, дали тебе воопшто ти текнало во што тоа верувале тие? Нивното учење се изгони од Балканот преку Православната Црква. Но нивната книга преку Босна отпатува и во Франција, а таму почнаа сите овие одвратни култови и после се проширија и во Америка. Токму тие кој ја презедоа нивната книга како учење, се оние кои се спремни да прават вакви работи како ова што читаме. Земи настап на Мадона од Blond Ambition Tour да видиш од 90та, богомилски ритуал во кој духот пробува да се оддели од телото - материјалното. Јасно ми е кој е нејзиниот "Бог" на земјата.

Вистинскиот Бог е онај кој го создаде светот и ова е негово Царство, а не на Ѓаволот. И од нас како луѓе и од нашите верувања зависи крајниот исход во каков тоа свет ќе живееме и креираме. Ако веруваш дека живееш во градината на злото, ко Богомилите нормално дека и светот ќе го претвориш во зло.
Ако веруваш во Исус и веруваш дека човековата природа е добра, таков ќе биди и светот, добар.

За тие кој не зеле да читаат - да Богомилите потекнуваат од Македонија, не за џабе имаме и село Богомила. Но верувале дуално, дека Бог е душата, а телото и светот се Ѓаволот. Како реакција на ова станале вегетаријанци и добар дел се испостувале до смрт за да ја ослободат душата. Можеби не биле зли по природа, туку наивни и добри. Но нивното учење е ТОЛКУ ОПАСНО. Дека Земјата му припаѓа на Ѓаволот и дека тој владее тука.
Е сега помисли на човек кој верува во такво нешто, а е решен на се - за материјален успех. Нормално дека место во Бога, тој ќе верува во Ѓаволот. Ете затоа Константинопол го гонел ова учење. Се што почнало наивно и со најдобри намери - често завршило ко зло.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom