Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ako je neko dobre volje da mi u PP posalje ili objasni kako se pravi config (Open Bullet) za izipizi1 (gradina,grogi) i zdravahrana.

Ne rade mi configs od pre 2 godine, sigurno su promenili nesta (dodali zastite i sl.).

Ako je neko dobre volje da mi u PP posalje ili objasni kako se pravi config (Open Bullet) za izipizi1 (gradina,grogi) i zdravahrana.

Ne rade mi configs od pre 2 godine, sigurno su promenili nesta (dodali zastite i sl.).
Treba da imas samo alat bez alata nema zanata.. ima mahera koliko hoces ali oni su tihi ne mesaju se sa svima..

Treba da imas samo alat bez alata nema zanata.. ima mahera koliko hoces ali oni su tihi ne mesaju se sa svima..
Moze i ovakav.
Il za ulaze u panel sacekusu ovaj ispod
Koji ceka i tjedan dana ako treba al kupi
sve zivo iz panela samo dugmici ostanu
hahaaa.

Attachments

• file_00000000256871f49e369046c120bd57.png
    file_00000000256871f49e369046c120bd57.png
    1,9 MB · Прегледи: 153
  • IMG_20260201_090642_245.jpg
    IMG_20260201_090642_245.jpg
    112,2 KB · Прегледи: 149
Predlažem da za tjedan dana na trgu organiziramo svečani doček inflacije, Boris Vujčić kao pivot i AP kao kapetan iznose trofej na pozornicu...koji smo ono...drugi ili treći u Evropi po visini inflacije? a našlo bi se još trofeja, možemo svaki tjedan jedan doček

Predlažem da za tjedan dana na trgu organiziramo svečani doček inflacije, Boris Vujčić kao pivot i AP kao kapetan iznose trofej na pozornicu...koji smo ono...drugi ili treći u Evropi po visini inflacije? a našlo bi se još trofeja, možemo svaki tjedan jedan doček
Inflacije je bilo uvijek i bice a ovakvih festa mozda i nece.Neznam dal se sjecas nekad davno ko je uzeo kredit vratio je ratu koliko je kostala kutija šibica.Bagatela drug tito je vratio.Barem place sad rastu a euro je euro.
Odes van kupit ako neces doma.
Nekad je bila razlika u placi prema Dojci 7:1
Sad je 3:1
Kad padne na 2:1
Zivjet ce se bolje nego u Dojca
Plus tamo rade od mraka pa do mraka.
Pogledaj kafice po danu sve ce ti bit jasno.
Terase pune krcate.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom