Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Treba da imas samo alat bez alata nema zanata.. ima mahera koliko hoces ali oni su tihi ne mesaju se sa svima..Ako je neko dobre volje da mi u PP posalje ili objasni kako se pravi config (Open Bullet) za izipizi1 (gradina,grogi) i zdravahrana.
Ne rade mi configs od pre 2 godine, sigurno su promenili nesta (dodali zastite i sl.).
Moze i ovakav.Treba da imas samo alat bez alata nema zanata.. ima mahera koliko hoces ali oni su tihi ne mesaju se sa svima..
Izvini moze da mi pustis ta lista molimte molim teU Uzicu
Ima ga g-med i proservers. Dalje nisam provjeravao.
Sad ce ti liste izvadit te
Nema ovde nista
Kanta.Predlažem da za tjedan dana na trgu organiziramo svečani doček inflacije, Boris Vujčić kao pivot i AP kao kapetan iznose trofej na pozornicu...koji smo ono...drugi ili treći u Evropi po visini inflacije? a našlo bi se još trofeja, možemo svaki tjedan jedan dočekMi Hrvati
Inflacije je bilo uvijek i bice a ovakvih festa mozda i nece.Neznam dal se sjecas nekad davno ko je uzeo kredit vratio je ratu koliko je kostala kutija šibica.Bagatela drug tito je vratio.Barem place sad rastu a euro je euro.Predlažem da za tjedan dana na trgu organiziramo svečani doček inflacije, Boris Vujčić kao pivot i AP kao kapetan iznose trofej na pozornicu...koji smo ono...drugi ili treći u Evropi po visini inflacije? a našlo bi se još trofeja, možemo svaki tjedan jedan doček