Goran Bt
локал патриот
Истото и јас го зборам дека управата не знај кај терате исто тренер немаме погодено за играчи е смешно секоја полусезона земаме пет пуштаме пет дека остануваме на среќа две години дека немаме успех 70 години но ти ја претерваш мирко славко сите се знајме никој не кажа предлог како за подобро шо да се смени напрај вака за муабети колку сакаш но треба со исаф то шо чини да с екипи то шо не чини исто само критика но и предлози не само да се плука и очекува нешто не реално оти рече од Узбекистан а тие сите шо игравме се многу напред од нас за жал гледам не вие е јасно дека сме последната лига во европа дека оние пари се земаат во кроберт ,рек или некоја ИТ компанија и еден куп работи освен името немаме ништо друго еде терен помошен немаме а после бараме резултати се повторуваме со години но џабе и среќа шо постоиме оти има НГ инаку бетер од прилепска Победа ќе бидиме !Ќути ти бе за 430 евра се продаде, си ја пикна опашката во газо, не си достоен со мене да коментираш....
п.с. Горан смешно е шо не мочат цел град, а ние мислиме врни, да врни во Битола моментално и веќе подолго време, не знам како е таму, пак ќе ти пишам имаме среќа шо 2 клуба се веќе распаднати од лигата и одат втора лига, на атер на другите ќе опстаниме само, иначе местото ни е втора лига, а таму знајш како се врви, оти не си од вчера и беше дел од тие гостувања низ тие коњушниците.....
толку имам да кажам за фудбалот, до некои подобри времиња, а за некоја недела ќе ви стани повеќе јасно, ко ќе почни сезоната....
P.S.а за декси страмота шо го збораш па уште десет како него да имавме работници во градот бог знај кај ќе ни беше крајот оти кај нас се брзо се заборава сега мераба и махала ќе викавме на 5+ или 7+ во Анталија
Вистина дека овие шо ги донесоа не се ништо поарни од тие претходно посебно шпицот никој не можи да ме убеди дека од пирот да биди поарен од нашите но за тоа треба да си одговара тренерот и управата а не тој шо слика или одржува социјални мрежи не можите по магарето и удира само на самарот а дека врни во Битола си ојдов не од арно нема чоек шо сака од дома да си замини но то е друга болна тема шо не за тука и нема да ја разбери кој не ја поминал !
Последно уредено:
. Декси абе нели беше патриот, нели играорчето не разбираше фудбал? Од каде сега 435 евра пари од народот вклучувајќи го тука и Пецката? Дај објасни ми те молам што си направил ако си бил на седницата на совет кога беше турската понуда? Таа понуда е на маса, а турците кога доаѓаат тука се сместуваат во збратимени хотели или во хотели во кои наместо класични светла има фенери. Декси да знаеш дека Пелистер не вреди 435 евра туку вреди многу повеќе, а тоа што вреди повеќе може да го снема и после тешко ќе се врати назад. Од такви како тебе што реагираат со некаков текст што врска со реалноста нема затоа што му е наредено од некаде ќе дојдеме до ситуација Пелистер да го викаме Нанук, а новиот спортски комплекс ќе го викаме Ататурк.
. Ќе инвестира во Македонија, а има некои планови и во спортот.
Утре и онај со бугарското знаме шо излезе од ѕвездите на гранд да дојди, ќе речиш топ избор е....