Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nisi neki coek elmu al nek si mu reko, svaka ti dala :) al skontat ce on da je panglu, prije ili kasnije..
Автоматски споено мислење:

buahahahaha, koliko cobana ima... jebo vas bil gates koji vam omogucio da se kao takvi sluzite racunarom... i jebo vas vlasnik kajgane koji vas trpi ovdje..
Odakle si iz Sarajeva ? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Pitam za druga.

Штом денес е регистриран и прв пост слика со алат - се знае кој е покемон.

Ja znam koje haha mirko vocka

Kako mogu doci za kod za netiptv

Pokeman

A sta je bilo sa Suki Elma kako mu napisa ucuta se ovaj nema da pisne vise hahaaha

Последно уредено:
Ja znam koje haha mirko vocka

Kako mogu doci za kod za netiptv

Pokeman

A sta je bilo sa Suki Elma kako mu napisa ucuta se ovaj nema da pisne vise hahaaha
Sta te muci mucek ja sam na odmoru upravo stigo sa masaze.Jedna mlada pica mi masirala jaja bem te kilava hahaaaa.

mikica 1976 ,sta sada dao si mi netip sceener dao sam ti 150 evri i ništa od toga , ni izvini nisam dobio od toga
Nisi valjda to platio.Za 5 eura donacije za zlo Evrope si mogao imat pa skoro milijon listi sve moguce domace plus strane ,plus mace,alate,premium naloge itd itd.
Jednim klikom imenom servere liste koje god hoces.Ti se upustas sta neko naslikava.
Ta apk je proslost svi ju napustili.
Mogao ti u neku skriptu skener ubacit 2000 listi nekih ti bi mislio da su net apk.
Jos rade nekoliko takvih gdje su se decki malo zaigrali da se hvale.
Danas za 5 min napravis skriptu uvalis unutra svasta i nades naivca da kupi.

Attachments

• Screenshot_20260128_205400_Telegram.jpg
    Screenshot_20260128_205400_Telegram.jpg
    150,3 KB · Прегледи: 157
Последно уредено:
mikica 1976 ,sta sada dao si mi netip sceener dao sam ti 150 evri i ništa od toga , ni izvini nisam dobio od toga
sta sad hoces i zahvalnicu za poslednjeg najglupljeg.. al dobro, nevalja ako nestane ovacaa ali ni iskrenih koji priznaju da su platili a dobili kar**u..no za utjehu nisi jedini a ima ih koji su i skuplje prosli.. ako hocess da to uredno radi moras sad jos 150e dat za drugi dio scripte i onda ces dobit i pismenu podvrdu od prodavaca da si budala..

Последно уредено:
Vecina ih prvo trazi listu , pa apetiti rastu.
Traze skener , ako ne dobiju spremni i da plate.
Na kraju vecina ovako i zavrse , nasamareni i prevareni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom