Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ние сме пелистерци си го сакаме клубот поќе од репка шо значи киро да дојди кај нас ќе го браниме со живот исто како деки пред тоа дрва камења сега ко е кај нас сите сме за него исто со аљушот и еден куп други кој е кај нас ќе си го браниме а другите кој ги еба таков народ сме таков град утре фитиљот или било кој друг да замини очи ќе му вадиме иако нема споредба фитољпт има кредити со титулите муабето ми е дека знајме шо значи Киро за ракомето но исто шо значи и Пелистер па така да џабе збораме се вретело не се вртело се околу нас така ние ќе си останеме за тоа сме Битола и Пелистер проблемот е шо многу малку напредуваме и еве за една сезона ќе не заминат охриѓани и скопјани наместо да си напрајме пат за да владееме дестина години но тоа е друга тема исто и барањето за нова сала за тоа треба да збораме плус еве месеци велиме за среден и пикер во двата правци арно ама џабе ние само тренер сменавме но да видиме шо ќе биди јасно е дека за вгодина требаат играчи и уште сега да се потпишат а ние цело време доцниме и се кандисваме секоја втора година де платформата де играчи де тренери штета шо не искористивме шо е полна салата на секое дерби и сите утакмици во ЛШ шо го нема скоро никој клуб во европа

Најважно за нас е продолжвање на платформата ( ако има некој инфо нека сподели дали воопшто има интерес да се продолжи) колку шо знам е до 30/6, играчи кој се под договор се браќата Атансијевиќ,Видомоски,Мирко,Цветан,Самоил,,Брестовац шо незначи дека ако дојди до прекин на соработката нема да заминат, а на остананатите договорот му е до Јуни… дали ќе следи тотален распад и ќе се уништи се шо се градеше низ годините или ќе се ослониме на општинарите и ќе не чека фудбалско сценарио ќе видиме…

:cool:(y)

:cool:(y)
Ne e edinstven so ja dava istata uzjava.Se e kazano, I EHF sekoja godina go pisi istot,da ne se povtoruvame da ne stanime dosadni.Ova trae 40 godini I ke trae I ke trae......

Тајникот одличен против Шведска.
Година и пол Зорман пробва да ни го земи ,деби за Словенија после то и деби на европско првенство,со малце среќа и прв среден бек е моментално(со одлични партии зад себе). Ама за битолската ракометна публика не чине слаб бил :tapp::facepalm:

Дали има некое инфо од сигурни извори дали ќе донесат некој играч за сега на полусезона?И како е Павле со повредата?

Дали има некое инфо од сигурни извори дали ќе донесат некој играч за сега на полусезона?И како е Павле со повредата?
Ke ima piker nov i najverojatno ke ostanime so Mitrevski na golot samo :)
Godinava ostanva se na fitiljo i na mladite deca so se da se dokazat maski deka vredat da igrat i da ja zemime titulata pak!

Година и пол Зорман пробва да ни го земи ,деби за Словенија после то и деби на европско првенство,со малце среќа и прв среден бек е моментално(со одлични партии зад себе). Ама за битолската ракометна публика не чине слаб бил :tapp::facepalm:
Проблемот со него е констатноста една на пет ги игра, не е лош играч за ротација, само нашите се криви тренер/управа шо нема соодветна замена а и тие шо се Мирко и Ален од незнам кој причини не добиват по 10/15 мин на утакмица.

Павле доби силен удар во носот на последната европска утакмица,а за Петар знам, тој претходно се повреди
da, ama to e obicen udar togas za togas nisto strasno ne e i ne e povreda
a mislam deka i kaj petar ne e nesto seriozno za nekoja nedela ke e nazad

Иранецот е заглаен ради пллитичката ситуација во Иран. Највероватно останваме само на Митревски и мслиот Брестовац.

Нови играчи нема да има.

Сума сумарум, уште послаби ќе бидиме во плејоф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom