- Член од
- 16 јули 2024
- Мислења
- 253
- Поени од реакции
- 301
.
Meni je to ljepse odradit na mobu posto ja ne volim kompe.Nemaju alati takve boje al py skripte rade cak bolju funkciju nego ove naslikane.Mozes doradivat ma svasta nebo je fikcija.
Ja recimo mogu 1000 odjednom jabukaa stavit(sta sam se fino izrazio) hahaaaa i napravim mass scan hahaaa.
I za 3 do 10 min uz moju brzinu 1 giga optika. Listi za 100 zivota.
To bi nas Elnu rekao cista fikcija al to je za pametne.Mada vec dugo to klapa fino.
Al jebiga nekad je jezik brzi od pameti.
Aj Sota ,Elmu oni bi mogli lajnuti al ovome se nisam nadao
Nebi se htio mesat hahaaa prva slika je sajze druga je dubai evo slikovitu.Decki su se lajnuli ja sam nedugo napisao bas me zanima ko ce prvi poslikat novitet.za trazit MySQL bananu sa jabukama. u jednoj grupi.I sta si tu dobio nista trebas da nadjes rupu ip i port i to svi mi mozemo bilo ko da odradi ok
Meni je to ljepse odradit na mobu posto ja ne volim kompe.Nemaju alati takve boje al py skripte rade cak bolju funkciju nego ove naslikane.Mozes doradivat ma svasta nebo je fikcija.
Ja recimo mogu 1000 odjednom jabukaa stavit(sta sam se fino izrazio) hahaaaa i napravim mass scan hahaaa.
I za 3 do 10 min uz moju brzinu 1 giga optika. Listi za 100 zivota.
To bi nas Elnu rekao cista fikcija al to je za pametne.Mada vec dugo to klapa fino.
Al jebiga nekad je jezik brzi od pameti.
Aj Sota ,Elmu oni bi mogli lajnuti al ovome se nisam nadao

4f:cd:4e:ed&password=usTsy0jAIP&type=m3u