Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kao sro rece moj prijatelj "Pyrana"nadovezacu se(a ima nas jos koji smo zajedno dobrih prijatelja drugara) nikome nije cilj da se nesto unisti ili pogotovo zatvori.Dosta smo se borili oko toga i naravno to nije stalo samo je malko iskomplikovalo situaciju za ljude hobiste kao sto smo i mi da doju do nekih kvalitetnijih stvari(nezavisno o tome jer im to treba ili ne)Ljudi iz hobija im je gust izazov čar da doju do toga licno ni ne stignem sem da proverim nekada ni to a kamoli unistim...destruktivnost je po meni losa osobina u bilo kom kontekstu.Vlasnike servera ne smatram-o kao neprijatelej zasto bi?nisu mi konkurencija ni meni ni ljudima sa kojima sa druzim u bilo kom pogledu mi ne smetaju(dali je to legalno nije to nas ne interesuje)
Naravno doslo je neko vreme upravo jer se (kako ko kaze ili se hvali ipak za mnoge teze doci do nekih stvari)pa se i redukciono i deli nekada i nema vremena ,nekada neki ne zasluzuju(da me neko ne razme pogresno),Dosta njih dodje do toga nije im stalo cak ni njima to da radi nego obelodane stave javno(nema pm normalnim ljudima poverljivim)i ode....Znaci svakom ispravnom dobronamjernom dacemo(kao sto i podelim-o na pm)Mac skener je stetniji nekad-a za server kada ne hiljade njih nego milion krene ka njemu kao ddos napad de se server zagusuje veliki broj zahteva prema njemu u kratkom vrem intervalu trese se server(nekada bilo sada su malo kapacitativniji ali nije svejedno .Hocu reci nas pristup je humaniji ne unistava se nista..Naravno pomalo nista nije stetno i niko nece propasti samo teraj....
Evo jedan alat koji je ozbiljan ali ima i boljih naravno da dodam promena passworda ne vredi jer i ako je necitljiv postane citljiv ako znas kako a lako se dolazi do toga(ako znas)
1768929808906.png

Pozdrav za sve ,puno ima ljudi sa kojima se znamo i koji su dugo u ovome poseban pozz, redje sam sada ovde ali ispratim sve najbolje pozzz..neka izvinu ljudi koji ce obratiti greske u interpunkciji i duge recenice sorry

Последно уредено:
Eto liste u PM... zamisli da sam haker i da znam pisati kod šta bih ti sve poslao :LOL:

Kao sro rece moj prijatelj "Pyrana"nadovezacu se(a ima nas jos koji smo zajedno dobrih prijatelja drugara) nikome nije cilj da se nesto unisti ili pogotovo zatvori.Dosta smo se borili oko toga i naravno to nije stalo samo je malko iskomplikovalo situaciju za ljude hobiste kao sto smo i mi da doju do nekih kvalitetnijih stvari(nezavisno o tome jer im to treba ili ne)Ljudi iz hobija im je gust izazov čar da doju do toga licno ni ne stignem sem da proverim nekada ni to a kamoli unistim...destruktivnost je po meni losa osobina u bilo kom kontekstu.Vlasnike servera ne smatram-o kao neprijatelej zasto bi?nisu mi konkurencija ni meni ni ljudima sa kojima sa druzim u bilo kom pogledu mi ne smetaju(dali je to legalno nije to nas ne interesuje)
Naravno doslo je neko vreme upravo jer se (kako ko kaze ili se hvali ipak za mnoge teze doci do nekih stvari)pa se i redukciono i deli nekada i nema vremena ,nekada neki ne zasluzuju(da me neko ne razme pogresno),Dosta njih dodje do toga nije im stalo cak ni njima to da radi nego obelodane stave javno(nema pm normalnim ljudima poverljivim)i ode....Znaci svakom ispravnom dobronamjernom dacemo(kao sto i podelim-o na pm)Mac skener je stetniji nekad-a za server kada ne hiljade njih nego milion krene ka njemu kao ddos napad de se server zagusuje veliki broj zahteva prema njemu u kratkom vrem intervalu trese se server(nekada bilo sada su malo kapacitativniji ali nije svejedno .Hocu reci nas pristup je humaniji ne unistava se nista..Naravno pomalo nista nije stetno i niko nece propasti samo teraj....
Evo jedan alat koji je ozbiljan ali ima i boljih naravno da dodam promena passworda ne vredi jer i ako je necitljiv postane citljiv ako znas kako a lako se dolazi do toga(ako znas)
Прегледај го приврзокот 467354

Pozdrav za sve ,puno ima ljudi sa kojima se znamo i koji su dugo u ovome poseban pozz, redje sam sada ovde ali ispratim sve najbolje pozzz..neka izvinu ljudi koji ce obratiti greske u interpunkciji i duge recenice sorry
Ja..samo da vas pozdravim ! Video sam tu ste pa reko da iskoristim priliku, želim vam svako dobro .
P.S. Ne tražim ništa , samo sam video staru gardu i da vas pozdravim!

Budite sretni da imate ovog zlocka da nema njega nebi razni padobranci iskakali i cudili se ko majmun banani.Zlocko drzi temu otvorenu svi ostali za kurac.Samo kakite i zijevate.
Najbolje se iz ovog cuspajza povuc u mirne vode.Adio
Brate ja nisam zlocko cuo sam za njega ali nepoznajem coveka i nemojte me opterecivati snjim.Adio

Brate koju skolu ti imas pq kazes kolega mislim ti inqs neku tekstilnu za programske jezike python c++ java i druge treebas da znas a to da imas mozak za to mozes da slikas ulaz na kucu ili zgradu toliko yi xnas da zbas ti bi dao ljudimaneke dobre liste nego skeniras tamo macove na te codove py gde si skidao po telegramu e topiko znas ili uzinas sa telgarama i ovde stavjate e to ste vi svi vi kolege sto se nazivatekada budes programer tada se javi ajde stavi neki program sliku koju skeniras m3u stavi da vide ljudi stavite hahaha kada bi imali.Ajde necemono tome razgivarati ovi ljude lazi nemoj mene
Автоматски споено мислење:

I ovo ove slike i javi skinuti sa neta ajde bre neoravi budalu od sebe haha

Evo prevedenog teksta od strane ChatGPT....

Brate, koju ti školu imaš pa se nazivaš “kolegom”? Misliš li da je dovoljno završiti neku tekstilnu školu pa se praviti programer za Python, C++, Javu i druge jezike? Za to treba znanje i mozak.
Da si pravi stručnjak, mogao bi, na primjer, samo po slici ulaza u kuću ili zgradu dati ljudima korisne informacije ili liste. Ali umjesto toga, vi skenirate MAC adrese, skidate kodove s Telegrama i dijelite ih okolo.
To je ono što vi “kolege” radite — uzimate tuđe stvari i pravite se pametni. Kada postaneš pravi programer, onda se javi.
Daj, postavi neki svoj program ili pokaži sliku gdje skeniraš M3U pa neka ljudi vide šta znaš.
Nemoj lagati druge — a pogotovo nemoj lagati mene.

I ove slike koje si pokazao očigledno su skinute s interneta. Nemoj praviti budalu od sebe.

:)

A ti neznalica i tvoja slika je tu negdje gahaaa samo pogledaj.Izgleda si ti najveca neznalica onda.Bicu fer pa ti necu ispucat van sad sve.A da ne pricam kako smo ti u oanelu ljudima konekcije dodavali i pravili liste sa imenima i sprdacine radili.Svaka kuka bi imala panel hahaaa

Ma jok neznam ak ces tu sliku negdje nac javi mi se to je remek dijelo moje vlastito.
A ima i boljih.
nisam mislio da si bas toliko gl** ali hajd.. moze ti se :)

Ma zavrsavam sa tobom samo se ti uci i zabavljaj nije mi namjera sapunicu vodit jos samo da ovom napuhanku odgovorim

Tvoj cemo ukrast i promjenit lozinku pa ces nikad vise uc unutra ionako pola useri imas unutra a ne placaju ti a i losa lista jako.
Ovi ti iz panela slika kak veli mikica nasao na cesti hahaaa
sacekat cu da vidim koliko vremena ce ti trebat da shvatis...

Pa vidis ovog gss-s svaka mu namjesto kaze neznalicama ulazimo u admin panala ima ih hvala bogu, sta se fino citirao i fino mu slikama njegovog panela mi docarali njegove rijeci.
Cista fikcija kako bi rekao Elmu
ahahahahhah, za nobelovu nagradu.. i dalje mislim isto ali eto da te ne omalovazavam, ne bi bilo u redu.. :) cmok

Pa vidis ovog gss-s svaka mu namjesto kaze neznalicama ulazimo u admin panala ima ih hvala bogu, sta se fino citirao i fino mu slikama njegovog panela mi docarali njegove rijeci.
Cista fikcija kako bi rekao Elmu

evo malo gratisa da se ne mucis sa copy/paste :)

http://g-med.xyz:25461/get.php?username=pendic@tatjana&password=kjNHjv4mW1&type=m3u_plus
http://g-med.xyz:25461/get.php?username=Dragan@simeunovic&password=AWz7zbWj9i&type=m3u_plus
http://g-med.xyz:25461/get.php?username=anel@koro&password=5hYYYTn-wkc6b4fc-jFqtMz&type=m3u

ako i dalje ne shvatas poentu.. neznam sta rec...

Последно уредено:
Ovo je Adria Telekom otključao kanale (verovatno) do kraja meseca, na mreži svojih DNS servera ... za sada radi bez tokena.
Ovo je uradio lik sa bivšeg twitera ili X mreže po njegovim rečima sam je skenirao i izradio plejer uz napomenu "uživajte dok radi" .Inače lik radi svašta nešto nije samo iptv.

Attachments

• IMG_20260121_193549.jpg
    IMG_20260121_193549.jpg
    81,5 KB · Прегледи: 101
Brate ja nisam zlocko cuo sam za njega ali nepoznajem coveka i nemojte me opterecivati snjim.Adio
Nisam ja to ni rekao.E da si zlocko sad bi ti dao nesto.Vidis ovog alata gore MySQL → TXT Exporter Pro.
Dobio py skriptu za mobitel sjedio bi u kaficu i tipkao samo se javi zaboravicu ono sta si napisao hahaaaa

db_config = {
'host': 'IP_ADRESA_SERVERA',
'port': 3306,
'user': 'DB_USER',
'password': 'DB_PASS',
'database': 'IME_BAZE'
}
Itd itd...........

Прегледај го приврзокот 467354

Brate, nemoj da se blamiraš tom slikom. Taj “MySQL – TXT Exporter Pro (Autor: ALFA :icon_lol::icon_lol::icon_lol::aplauz::angel:)” nije nikakav “ozbiljan alat” niti dokaz bilo čega – to je običan GUI exporter: uneseš host/port/user/pass/DB, učitaš tabelu i izbaciš u TXT. To može i MySQL Workbench, phpMyAdmin,DBeaver Community, HeidiSQL, Navicat, TablePlus, SQLyog, dbForge Studio for MySQL, JetBrains DataGrip, ili jedan običan SELECT.

Drugim riječima: taj program ne “pronalazi” ništa i ne “otvara” ništa. Radi samo ako već imaš validne kredencijale. A još gore – reklamiraš neki random exe (bez vendor-a, bez potpisa) u koji ljudi trebaju ukucati svoje lozinke. To nije “ozbiljno”, to je recept da nekome nestanu kredencijali i da se napravi šteta.

Ako ti je cilj da izgledaš pametno – ovo ti je kontra. Ovo je samo exporter sa lijepim dugmadima, ništa viš

Zaista mi nekad nedostaju oni sa SF da se raspravljam sa njima ovo izgleda ostao forum za pohvaliti se i za furati djecu.

Последно уредено:
Brate, nemoj da se blamiraš tom slikom. Taj “MySQL – TXT Exporter Pro (Autor: ALFA)” nije nikakav “ozbiljan alat” niti dokaz bilo čega – to je običan GUI exporter: uneseš host/port/user/pass/DB, učitaš tabelu i izbaciš u TXT. To može i MySQL Workbench, phpMyAdmin ili jedan običan SELECT.

Drugim riječima: taj program ne “pronalazi” ništa i ne “otvara” ništa. Radi samo ako već imaš validne kredencijale. A još gore – reklamiraš neki random exe (bez vendor-a, bez potpisa) u koji ljudi trebaju ukucati svoje lozinke. To nije “ozbiljno”, to je recept da nekome nestanu kredencijali i da se napravi šteta.

Ako ti je cilj da izgledaš pametno – ovo ti je kontra. Ovo je samo exporter sa lijepim dugmadima, ništa viš
Nisi imao potrebe za ovom pricom nikada te nisam prozivao ali...
Ti nisi sigurno "kredibilan" verodostojan kome se moze verovati kao strucnjaku za tako nesto.
Nista nije ni pomenuto da pronalazi receno je da je jedan ozbiljan alat ako imas sta ukucati u tom smislu i receno je ako password nije citljiv da se moze vratiti u citljiv pojam(pisano recima da ljudi razumeju)nemoj mi ti pisati o tome...exsporter znaci rec da nesto "izvozi" .(u koji se ukuca nesto i izveze ceo sadrzaj onoga sta ima u ovom slucaju cele DB koja ima dosta toga odnosno sve sto ima u njoj)...nemam potrebe takvima sta objasnjavati..8Znaci funkcionalan alat za tu namenu nema bolji i vizuelno lep)
Naravno pisao sam da ima i boljih alata ne bih da postavljamo ..nisam video nista pametnije ili nesto sto ide na klik i izadje sve takvi akati ne postoje samo u hvalisanju gde bi neko pokupio novac..(i to me ne interesuje previse).
Nema potrebe da ti bude kruivo ja nisam konkurencija uvek iskren i neposredan.ali za programiranje moras malo da cekas u red i ne pricas o tome ..molim te da ne idemo dalje I naravno prikazi neki koji ide na klik(bez upisa bilo kojeg podatka :D i sve vadi zamolio bih te kao strucnjaka ..

Последно уредено:
Nisi imao potrebe za ovom pricom nikada te nisam prozivao ali...
Ti nisi sigurno "kredibilan" verodostojan kome se moze verovati kao strucnjaku za tako nesto.
Nista nije ni pomenuto da pronalazi receno je da je jedan ozbiljan alat ako imas sta ukucati u tom smislu i receno je ako password nije citljiv da se moze vratiti u citljiv pojam(pisano recima da ljudi razumeju)nemoj mi ti pisati o tome...exsporter znaci rec da nesto "izvozi" .(u koji se ukuca nesto i izveze ceo sadrzaj onoga sta ima u ovom slucaju cele DB koja ima dosta toga odnosno sve sto ima u njoj)...nemam potrebe takvima sta objasnjavati..8Znaci funkcionalan alat za tu namenu nema bolji i vizuelno lep)
Naravno pisao sam da ima i boljih alata ne bih da postavljamo ..nisam video nista pametnije ili nesto sto ide na klik i izadje sve takvi akati ne postoje samo u hvalisanju gde bi neko pokupio novac..(i to me ne interesuje previse).
Nema potrebe da ti bude kruivo ja nisam konkurencija uvek iskren i neposredan.ali za programiranje moras malo da cekas u red i ne pricas o tome ..molim te da ne idemo dalje I naravno prikazi neki koji ide na klik(bez upisa bilo kojeg podatka :D i sve vadi zamolio bih te kao strucnjaka ..
Brate, stvarno je nevjerovatno koliko ti je lakše da pišeš “nisi kredibilan” nego da se držiš činjenica. To nije argument — to je dimna bomba kad shvatiš da si se zapleo.

Da prekinemo glumu i da bude jasno kao dan:

1) Alat sa slike nije nikakav “ozbiljan” specijalni alat.
To je običan MySQL GUI exporter/viewer. Radi tako što mu TI ukucaš host/port/user/pass/DB, on se spoji i odradi SELECT pa snimi u TXT. To može Workbench, DBeaver, HeidiSQL, phpMyAdmin, čak i jedan query. Nema tu “wow efekta” — samo si upakovao osnovnu stvar u dugmad.

2) “Izveze cijelu DB” — prestani prodavati bajke.
Na tvom screenshotu se bira tabela, kolone i WHERE. To je export tabele/resultseta. “Cijela baza na klik” ne postoji kao neka magija — postoji samo ono za šta već imaš privilegije i što alat podržava. Ništa više.

3) Najgora stvar koju si napisao: “password nije čitljiv pa se vrati u čitljiv.”
Ne. Hash nije “nečitljiv password” koji se “vrati” u čitljiv. Hash je hash. Ako je password čitljiv, onda je već bio sačuvan kao plain text ili je sistem kompromitovan. To nije tvoja pamet, to je tuđa greška/propust. I ta rečenica ti je bukvalno dokaz da pričaš “narodski” umjesto tačno — i još usput širiš dezinformacije.

4) I onda kažeš: “nemam potrebe takvima objašnjavati”.
Pa nemoj — samo nemoj ni očekivati da će ti ljudi klimati glavom kad izbaciš netačne tvrdnje pa se uvrijediš kad te neko ispravi.

Znači ovako: niko te ne napada, niko te ne proziva — samo ti je rečeno da ne predstavljaš običan exporter kao “ozbiljan alat” i da ne pričaš bajke o passwordima. Ako hoćeš da te iko shvati ozbiljno, izbaci te maglovite priče i piši precizno. U suprotnom, ovo ostaje samo još jedan post za “pravim se da znam”, a ne znanje.

Jel ti ono bese duksiov admin ako se dobro sjecam ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom