Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, budite jako oprezni sa sadržajem na toj stranici! Večina od njih je zaraženo.
Evo vam sve sta trebate
hahahaLjudi, budite jako oprezni sa sadržajem na toj stranici! Večina od njih je zaraženo.
Kada sam testirao fajlove iz GoGoTv Pro.zip, otkrio sam, da sadrži VirTool: PowerShell/WDAVTamper.A
a to je nešto, što ne želite na svom kompu.
Ostalo nisam više ni pregledavao jer je jasno, da su skripte dostupne na ovakav način pune virusa, trojanaca
i malware-a
Aj ovako,danas vam opste skeneri ne trebaju samo malo pamet ukljucite nista drugo.Ljudi, budite jako oprezni sa sadržajem na toj stranici! Večina od njih je zaraženo.
Kada sam testirao fajlove iz GoGoTv Pro.zip, otkrio sam, da sadrži VirTool: PowerShell/WDAVTamper.A
a to je nešto, što ne želite na svom kompu.
Ostalo nisam više ni pregledavao jer je jasno, da su skripte dostupne na ovakav način pune virusa, trojanaca
i malware-a
Drug, nikome nije cilj da se neko zatvori i uništi. Većina ovo radi iz hobija i zezancije. Ako se podijeli poneka lista nije nikakav zločin. Lično, dijelim samo liste koje imaju 2 ili više konekcija da ne bi zapinjalo nikome.vidim sve ste iptv gazde pozatvarali, polako jedan po jedan odustaju od posla jer im ulazite svima u panele, sve im vadite, liste, macove, bazu itd![]()
Lepo receno drug svaka ti ko Njegoseva.Drug, nikome nije cilj da se neko zatvori i uništi. Većina ovo radi iz hobija i zezancije. Ako se podijeli poneka lista nije nikakav zločin. Lično, dijelim samo liste koje imaju 2 ili više konekcija da ne bi zapinjalo nikome.
Meni da je namjera da te zatvorim ja bih cijelu tvoju bazu objavio javno negdje, podijelio ulaze i to bi ti ubilo server makar na 24 sata dok ne skontaš šta te zadesilo. Ali zašto bih to uradio?
Zato se neke stvari ne dijele okolo niti se priča o njima. Da ne bi neko zlonamjeran došao do takvih stvari. Vlasnici servera će valjda jednom shvatiti da im nismo neprijatelji mi koji ih posjećujemo godinama i ne pravimo štetu na serveru. Postoji jedna grupa ljudi koja je dugo u ovome i koja je podijelila milion listi do sada. Kritikovani smo i napadani da čuvamo skripte, da se kao pravimo važni. Ali istina je sasvim drugačija.
Nego ti svoj posao zaštite, mi svoj da te provalimo i mirna Bosna.
Oces da ti ja slikam ulaze u panele ovdje,sta mislis odakle vam te liste sta kolaju po vani.Jeste uspeli uci u panele ajde bre lazite neki drugi skeniras ili si ranije skenirao i oatale ti liste ajde nadjinneki dobar skener i tada pricajte jer vi ste samo 0 od hakeri haha kurcite se ovde a sairate po telegramu ili neki strani forumima
Jeste uspeli uci u panele ajde bre lazite neki drugi skeniras ili si ranije skenirao i oatale ti liste ajde nadjinneki dobar skener i tada pricajte jer vi ste samo 0 od hakeri haha kurcite se ovde a sairate po telegramu ili neki strani forumima
Brate koju skolu ti imas pq kazes kolega mislim ti inqs neku tekstilnu za programske jezike python c++ java i druge treebas da znas a to da imas mozak za to mozes da slikas ulaz na kucu ili zgradu toliko yi xnas da zbas ti bi dao ljudimaneke dobre liste nego skeniras tamo macove na te codove py gde si skidao po telegramu e topiko znas ili uzinas sa telgarama i ovde stavjate e to ste vi svi vi kolege sto se nazivatekada budes programer tada se javi ajde stavi neki program sliku koju skeniras m3u stavi da vide ljudi stavite hahaha kada bi imali.Ajde necemono tome razgivarati ovi ljude lazi nemoj meneOces da ti ja slikam ulaze u panele ovdje,sta mislis odakle vam te liste sta kolaju po vani.
Jedan dio jios exploit,jedan dio net iptv apk i ostalih apk.
Ostalo sve iz ulazi u panele.Govorim za m3u liste.Sta mislite da cete vi naci one zajebane user pass sa combom ako u to combo neko nije stavio te user pass.Necu upotrebiti sad rijec javno kako.Samo cu rec uskore ce bit opet pakao sta se tice ulazi u panele.
Nekoji znaju da 2019,2020,2022 je bio raj za panele.Sad kad krene 2024/2025.
Bit ce kuga za iptv.Jer 2020 ljudi koji se time bave njih 99% nije bilo spremno.Kolega Pyrana je od rijetkih koji je znao kako u to sam 100% uvijeren.Netreba mi potvrda.
Sta se vrti sad vani svi postavljaju jedno te isto stotinu puta jer nemaju nove user pase.
A to sto neke žulja sto vise ne raspravljamo javno sta i kako e pa promjenila se vrijenena mnogi su pokazali i drugu stranu lica.
A Sad da se nema trenutno sta gledat nit to ne stoji jos uvijek brdo svega dostupno javno.
Автоматски споено мислење:
Brate koju skolu ti imas pq kazes kolega mislim ti inqs neku tekstilnu za programske jezike python c++ java i druge treebas da znas a to da imas mozak za to mozes da slikas ulaz na kucu ili zgradu toliko yi xnas da zbas ti bi dao ljudimaneke dobre liste nego skeniras tamo macove na te codove py gde si skidao po telegramu e topiko znas ili uzinas sa telgarama i ovde stavjate e to ste vi svi vi kolege sto se nazivatekada budes programer tada se javi ajde stavi neki program sliku koju skeniras m3u stavi da vide ljudi stavite hahaha kada bi imali.Ajde necemono tome razgivarati ovi ljude lazi nemoj mene
I ovo ove slike i javi skinuti sa neta ajde bre neoravi budalu od sebe haha
nista se ne cuva, sve je javno.. laprdas bezveze.. naravno za neznalice ti je svaka njegoseva..Drug, nikome nije cilj da se neko zatvori i uništi. Većina ovo radi iz hobija i zezancije. Ako se podijeli poneka lista nije nikakav zločin. Lično, dijelim samo liste koje imaju 2 ili više konekcija da ne bi zapinjalo nikome.
Meni da je namjera da te zatvorim ja bih cijelu tvoju bazu objavio javno negdje, podijelio ulaze i to bi ti ubilo server makar na 24 sata dok ne skontaš šta te zadesilo. Ali zašto bih to uradio?
Zato se neke stvari ne dijele okolo niti se priča o njima. Da ne bi neko zlonamjeran došao do takvih stvari. Vlasnici servera će valjda jednom shvatiti da im nismo neprijatelji mi koji ih posjećujemo godinama i ne pravimo štetu na serveru. Postoji jedna grupa ljudi koja je dugo u ovome i koja je podijelila milion listi do sada. Kritikovani smo i napadani da čuvamo skripte, da se kao pravimo važni. Ali istina je sasvim drugačija.
Nego ti svoj posao zaštite, mi svoj da te provalimo i mirna Bosna.
neznalicama i ulazite u admin panele.. ima ih hvala bogu da nema bilo bi nam tesko gledat nesto i sakupljat lajkove i glumit heklere/hakere..on je i reseller i hekler.. sa privilegijamaBrate koju skolu ti imas pq kazes kolega mislim ti inqs neku tekstilnu za programske jezike python c++ java i druge treebas da znas a to da imas mozak za to mozes da slikas ulaz na kucu ili zgradu toliko yi xnas da zbas ti bi dao ljudimaneke dobre liste nego skeniras tamo macove na te codove py gde si skidao po telegramu e topiko znas ili uzinas sa telgarama i ovde stavjate e to ste vi svi vi kolege sto se nazivatekada budes programer tada se javi ajde stavi neki program sliku koju skeniras m3u stavi da vide ljudi stavite hahaha kada bi imali.Ajde necemono tome razgivarati ovi ljude lazi nemoj mene
Sta se tice py hahaaa.Ovo je remek dijelo moje prvo kad sam poceo pisat skripte.Brate koju skolu ti imas pq kazes kolega mislim ti inqs neku tekstilnu za programske jezike python c++ java i druge treebas da znas a to da imas mozak za to mozes da slikas ulaz na kucu ili zgradu toliko yi xnas da zbas ti bi dao ljudimaneke dobre liste nego skeniras tamo macove na te codove py gde si skidao po telegramu e topiko znas ili uzinas sa telgarama i ovde stavjate e to ste vi svi vi kolege sto se nazivatekada budes programer tada se javi ajde stavi neki program sliku koju skeniras m3u stavi da vide ljudi stavite hahaha kada bi imali.Ajde necemono tome razgivarati ovi ljude lazi nemoj mene
A ti neznalica i tvoja slika je tu negdje gahaaa samo pogledaj.Izgleda si ti najveca neznalica onda.Bicu fer pa ti necu ispucat van sad sve.A da ne pricam kako smo ti u oanelu ljudima konekcije dodavali i pravili liste sa imenima i sprdacine radili.Svaka kuka bi imala panel hahaaavidim sve ste iptv gazde pozatvarali, polako jedan po jedan odustaju od posla jer im ulazite svima u panele, sve im vadite, liste, macove, bazu itd![]()
Ma jok neznam ak ces tu sliku negdje nac javi mi se to je remek dijelo moje vlastito.Brate ako ti znas python jacu moju alatku isecem ajde nelupetaj vise kao sto ovaj sto kaze resiler si i nelupetaj vise gluposti ili si skinuo slikeili ti neko slao