Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.461
- Поени од реакции
- 5.713
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме замисли последната негова асистенција, ама ај може не била намерна.За 40 милиони ако се ослободиме за ваков играч треба оро да играме сред Милано и Сан Сиро.
Ете си дојде сам по себеВечерва пред се е потребно момците да се залагаат на теренот и да бидат сконцентрирани,потребно е да играат со жар,потребно е да сакаат да победат,потребна е колективна одлична игра а резултатот сам по себе ќе си дојде.
#ForzaMilan

Кој низок блок, слеп ли си?Алегри да ти ебам дефанзивен прагматизам,да ја ебам ќеркати,да ти ебам низок блок,да ја ебам Валентина Алегри,да ти ебам зонска одбрана,позициона игра и бавно темпо,се да ти ебам.
Да ти ебам гаргамелот,вратете го Бонера или ставете го Абате само да не го гледат овој гаргамел на клупата.
#AllegriOut
Мислам дека со Алегри не ни тренираат пресинг и Алегри не ни знае како да организира напад освен контра напад.Пола година е тренер и никој во тимот не знае што треба да прави при пресинг. Се гледаат меѓу себе, се чудат, збунети, изгубени објаснуваат еден на друг што да направи и нормално со еден пас испаѓаат прелесно.
Ништо не функционира, ни одбрана во низок блок, ни пресинг, игра со топка е посебна приказна.