И после прави добри одбрани.Кој го процени за прв голман да биде во Челзи секоја чест.
Ако сме реални, напреднат е од лани, особено играта со нога (не е секогаш на нивото). Но, не е константен, факт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после прави добри одбрани.Кој го процени за прв голман да биде во Челзи секоја чест.
Буквално истиот е. Исти одлични одбрани и 5-6 мозочни удари од кои примаме гол/ови.И после прави добри одбрани.
Ако сме реални, напреднат е од лани, особено играта со нога (не е секогаш на нивото). Но, не е константен, факт.
И јас нешто слично сакав да пишам. На почетокот ми се свиѓаше проектот, ама како што поминува времето и тимот имаше некаков напредок, мораше да еволуира и водењето на клубот. Летото беше перфектен момент да покажат дека сакаат успех на терен. Враќање во ЛШ, два трофеи. Сигурен сум дека можеа да привлечат подокажани играчи со кои сезонава ќе имаа шанса да се доближат до врвот, па следна вистински да се вмешаат во борбата за титула. Тоа е добар проект зад кој ќе застанеа мнозинството навивачи. Наместо тоа, играчи кои некое време се развиваа во Челзи ги заменија со нови млади играчи кои мора да го поминат истиот процес и не можат одма да го кренат нивото на тимот. Истото се случува и со тренерите. Бираат тренери со кои сметаат дека ќе можат да работат. После одредено време двете страни почнуваат да влечат во различна насока и прекинува соработката. Почнуваат пак од нула со нов неискусен тренер на кој ќе му треба време да дојде на ниво на тренер на Челзи.Маани и недостатоци кај играчите ни се јасни веќе.
Мене повеќе ме плаши тврдоглавоста на управата во водење на клубот.
По тоа што видов од овие два натпревари Росениор е сличен пристап на игра како Мареска, со тоа што овој со позитивно зборување за играчите и верба пробува да крене морал и самодоверба.
Можеби сум грешка и скептичен, но со млади играчи без искуство овој систем на игра не носи успех, освен ако управата не ја смени трансфер политика гледам Брајтон, интересна игра, висок просек на голови по натпревар и топло ладно резултати.
Од реални опции што се во ПЛ, Гуехи, Ван Хеке или Ван Дер Вен ми се топ стопери што би бил ептен среќен ако дојдат, секако за прв состав.Да имаат малку разум директорите да запнат по Гуехи сега. Наше дете од академија, капитен на Палас, одличен дефанзивец, лидер на тимот. Од 6-7 централни дефанзивци кои ги имаме 2 се ок, од кои едниот не се знае до кога ќе отсустува, а другиот е темпирана бомба кога ќе се повреди пак.
Имаа шанси пред година-две да го земат ако сакаат, ама не направија ништо. Лоренс Стјуарт повеќе веруваше во Дисаси и Бадиашил од Монако. Сега откако влезе во последна година од договорот и клубови како Ливерпул, Баерн, Сити тргнаа по него, Челзи нема никаква шанса. Не можат да му понудат борење за трофеи, нешто што сигурно му е приоритет него во овој период од кариерата. Не можат да му понудат ни слична плата како другите клубови. Еве Сити сигурно сега ќе му даде над 200к.Да имаат малку разум директорите да запнат по Гуехи сега. Наше дете од академија, капитен на Палас, одличен дефанзивец, лидер на тимот. Од 6-7 централни дефанзивци кои ги имаме 2 се ок, од кои едниот не се знае до кога ќе отсустува, а другиот е темпирана бомба кога ќе се повреди пак.

Па веќе го имаме Сар таму на позајмицаНа крај ќе довлечкат некој од Стразбур лол
Nevermind, отиде у Сити, дај друго дете. Односно, еве веќе имаат друго дете, 20 годишен дефанзивец од Рен.Имаа шанси пред година-две да го земат ако сакаат, ама не направија ништо. Лоренс Стјуарт повеќе веруваше во Дисаси и Бадиашил од Монако. Сега откако влезе во последна година од договорот и клубови како Ливерпул, Баерн, Сити тргнаа по него, Челзи нема никаква шанса. Не можат да му понудат борење за трофеи, нешто што сигурно му е приоритет него во овој период од кариерата. Не можат да му понудат ни слична плата како другите клубови. Еве Сити сигурно сега ќе му даде над 200к.
Биле отворени на носење дефанзивец месецов. Откако му ја одбија желбата на Мареска да се донесе некој после повредата на Колвил летото. Интересно
Па веќе го имаме Сар таму на позајмица
Мислам дека стварно е голем талент, ама сигурно не е доволно спремен за стартер во ПЛ.
Тој е, Мамаду Сар.Nevermind, отиде у Сити, дај друго дете. Односно, еве веќе имаат друго дете, 20 годишен дефанзивец од Рен.
Незнам дали е истиот Сар, кој да им води ред на африканците, секој друг е Сар. Ако е тој сенегалецот што влезе како замена за Кулибали во афричкиот куп на нации, добар впечаток ми остави.