Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Кој го процени за прв голман да биде во Челзи секоја чест.
И после прави добри одбрани.

Ако сме реални, напреднат е од лани, особено играта со нога (не е секогаш на нивото). Но, не е константен, факт.

Нема што да се каже, лош натпревар целокупно, одбраната никогаш полоша.
Ужасно бранење прекини.

Резултатот и не е така лош за разлика како можеше да биде.

И после прави добри одбрани.

Ако сме реални, напреднат е од лани, особено играта со нога (не е секогаш на нивото). Но, не е константен, факт.
Буквално истиот е. Исти одлични одбрани и 5-6 мозочни удари од кои примаме гол/ови.

Како може да имаме еден од најлошите голмани во лигата тоа е чудо. Било кој голман да го земат од екипите од 10-20то место во лигата ќе е подобар, не дај боже некој погоре.

Голман мора и еден стопер, не знам до каде е Колвил ама мислам дека ќе се врати како Зума, се надевам не, ама ќе видиме. Знае некој до кога е повреден, не можам да најдам.

Стопер и голман, ако сакаат ЛШ да фатат.

И да, не е толку лош резултатот колку што арсенал се терористи и 3 гола спукаа на алахуакбар начин, корнер грешка на голманот, подавање грешка на голманот, одбраната ги остави да си се шетаат сами за третиот гол.

Се надевам дека со Џејмс, Палмер и Каиседо ќе е подруга играта на гости.

И да, првиот гол беше постигнат од корнер што не требаше да се досуди. Чалоба требаше да добие фаул затоа што дегенот Тимбер или кој и да беше можеше лабаво да му скрши нога ама прво на топка беше па затоа ок е. Ако беше обратно може и црвен да јадеше некој од Челзи.

Лол сега гледам пак хајлајтс, и вториот гол им е по аут што требаше да биде фаул од Сака над Кукурела.

Добро бе какви се овие судии во ПЛта, стварно не ми се јасни.

Последно уредено:
Маани и недостатоци кај играчите ни се јасни веќе.

Мене повеќе ме плаши тврдоглавоста на управата во водење на клубот.

По тоа што видов од овие два натпревари Росениор е сличен пристап на игра како Мареска, со тоа што овој со позитивно зборување за играчите и верба пробува да крене морал и самодоверба.

Можеби сум грешка и скептичен, но со млади играчи без искуство овој систем на игра не носи успех, освен ако управата не ја смени трансфер политика гледам Брајтон, интересна игра, висок просек на голови по натпревар и топло ладно резултати.

Буонаноте ќе оди на позајмица во Лидс, односно ќе се прекине позајмицата кај нас. А по мене е подобар од Тајрик Џорџ, but ok...

Маани и недостатоци кај играчите ни се јасни веќе.

Мене повеќе ме плаши тврдоглавоста на управата во водење на клубот.

По тоа што видов од овие два натпревари Росениор е сличен пристап на игра како Мареска, со тоа што овој со позитивно зборување за играчите и верба пробува да крене морал и самодоверба.

Можеби сум грешка и скептичен, но со млади играчи без искуство овој систем на игра не носи успех, освен ако управата не ја смени трансфер политика гледам Брајтон, интересна игра, висок просек на голови по натпревар и топло ладно резултати.
И јас нешто слично сакав да пишам. На почетокот ми се свиѓаше проектот, ама како што поминува времето и тимот имаше некаков напредок, мораше да еволуира и водењето на клубот. Летото беше перфектен момент да покажат дека сакаат успех на терен. Враќање во ЛШ, два трофеи. Сигурен сум дека можеа да привлечат подокажани играчи со кои сезонава ќе имаа шанса да се доближат до врвот, па следна вистински да се вмешаат во борбата за титула. Тоа е добар проект зад кој ќе застанеа мнозинството навивачи. Наместо тоа, играчи кои некое време се развиваа во Челзи ги заменија со нови млади играчи кои мора да го поминат истиот процес и не можат одма да го кренат нивото на тимот. Истото се случува и со тренерите. Бираат тренери со кои сметаат дека ќе можат да работат. После одредено време двете страни почнуваат да влечат во различна насока и прекинува соработката. Почнуваат пак од нула со нов неискусен тренер на кој ќе му треба време да дојде на ниво на тренер на Челзи.

Затоа цело време кога се критикуваше Мареска, инсистирав критиките да одат кон директорите. Се додека они не си одат, или не ја променат стратегијата, ќе го гледаме истото. Егбали е главен и не знам дали директориве му имаат продадено сон во кој слепо верува, или пак самиот он им дава инструкции точно вака да работат и е задоволен се додека успеваат да препродаваат играчи, без да му е гајле за успехот на терен. Останува да се надеваме дека песните на трибини и протестите ќе го натераат да размисли која му е целта. Мислам дека доаѓаме до критичен момент каде ќе мора или да направат одредени промени и да се однесуваат како Челзи, или да се соочиме со фактот дека додека е главен Егбали, ќе бидеме само Брајтон со поголем буџет.

Да имаат малку разум директорите да запнат по Гуехи сега. Наше дете од академија, капитен на Палас, одличен дефанзивец, лидер на тимот. Од 6-7 централни дефанзивци кои ги имаме 2 се ок, од кои едниот не се знае до кога ќе отсустува, а другиот е темпирана бомба кога ќе се повреди пак.

Да имаат малку разум директорите да запнат по Гуехи сега. Наше дете од академија, капитен на Палас, одличен дефанзивец, лидер на тимот. Од 6-7 централни дефанзивци кои ги имаме 2 се ок, од кои едниот не се знае до кога ќе отсустува, а другиот е темпирана бомба кога ќе се повреди пак.
Од реални опции што се во ПЛ, Гуехи, Ван Хеке или Ван Дер Вен ми се топ стопери што би бил ептен среќен ако дојдат, секако за прв состав.
Колинс од Брентфорд исто како замена би бил добар.

На крај ќе довлечкат некој од Стразбур лол

Имаа шанси пред година-две да го земат ако сакаат, ама не направија ништо. Лоренс Стјуарт повеќе веруваше во Дисаси и Бадиашил од Монако. Сега откако влезе во последна година од договорот и клубови како Ливерпул, Баерн, Сити тргнаа по него, Челзи нема никаква шанса. Не можат да му понудат борење за трофеи, нешто што сигурно му е приоритет него во овој период од кариерата. Не можат да му понудат ни слична плата како другите клубови. Еве Сити сигурно сега ќе му даде над 200к.

Биле отворени на носење дефанзивец месецов. Откако му ја одбија желбата на Мареска да се донесе некој после повредата на Колвил летото. Интересно :D

На крај ќе довлечкат некој од Стразбур лол
Па веќе го имаме Сар таму на позајмица :icon_mrgr:
Мислам дека стварно е голем талент, ама сигурно не е доволно спремен за стартер во ПЛ.

Кога критикувавме раководство минатите две години, стававте смајлиња.

Имаа шанси пред година-две да го земат ако сакаат, ама не направија ништо. Лоренс Стјуарт повеќе веруваше во Дисаси и Бадиашил од Монако. Сега откако влезе во последна година од договорот и клубови како Ливерпул, Баерн, Сити тргнаа по него, Челзи нема никаква шанса. Не можат да му понудат борење за трофеи, нешто што сигурно му е приоритет него во овој период од кариерата. Не можат да му понудат ни слична плата како другите клубови. Еве Сити сигурно сега ќе му даде над 200к.

Биле отворени на носење дефанзивец месецов. Откако му ја одбија желбата на Мареска да се донесе некој после повредата на Колвил летото. Интересно :D

Па веќе го имаме Сар таму на позајмица :icon_mrgr:
Мислам дека стварно е голем талент, ама сигурно не е доволно спремен за стартер во ПЛ.
Nevermind, отиде у Сити, дај друго дете. Односно, еве веќе имаат друго дете, 20 годишен дефанзивец од Рен.

Незнам дали е истиот Сар, кој да им води ред на африканците, секој друг е Сар. Ако е тој сенегалецот што влезе како замена за Кулибали во афричкиот куп на нации, добар впечаток ми остави.

Nevermind, отиде у Сити, дај друго дете. Односно, еве веќе имаат друго дете, 20 годишен дефанзивец од Рен.

Незнам дали е истиот Сар, кој да им води ред на африканците, секој друг е Сар. Ако е тој сенегалецот што влезе како замена за Кулибали во афричкиот куп на нации, добар впечаток ми остави.
Тој е, Мамаду Сар.

Ако купат пак некој 20 годишен играч, треба повеќе од јасно да ни е на сите дека газдите не ги интересира успех туку во Челзи пронајдоа начин како да перат пари.

Санчез се претвори во прајм Буфон и среќа не им беше денот на играчите на Брентфорд.

Многу лесно ни се прави шанса за гол, бранење прекини ужас цело време има некое влечење, паѓање во секој момент очекуваш пенал.

Палмер изгледа влече повреда некоја, ако се избегнува операција поради светското лоша работа.

Тешки 3 бода и ептен густ распоред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom