Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Шо е ваа работа нема ragebait веќе, шо сега Керик ќе го биде ли? Изглеа ќе го биде а?

Шо е ваа работа нема ragebait веќе, шо сега Керик ќе го биде ли? Изглеа ќе го биде а?
не подбуцнувај таман се смирија, инаку ќе се врати данте да пиште уште 6000 поста за 24 часа.

Шо врска има кој е,ко да ќе се подобри нешто.
Даа и јас исто мислам, него чудно ми стана тихо некако јас касна смена нема што да читам.
Автоматски споено мислење:

Ќе треба Голбриџ да го слушам, да ме наелектризира

Даа и јас исто мислам, него чудно ми стана тихо некако јас касна смена нема што да читам.

Ќе треба Голбриџ да го слушам, да ме наелектризира
Пишав вчера колку ретардирано го најавија Керик со ПР видео.
А за овој Годбриџ, незнам како црепот доби толку популарност.

Пишав вчера колку ретардирано го најавија Керик со ПР видео.
А за овој Годбриџ, незнам како црепот доби толку популарност.
Компилацијава е циркус :pos:

Еј како бе вака, нели Коби е реинкарнација на Лампард, Керик, Јаја Туре и сите остали ? Како тоа 10ка ? Ништо од ДМ и 8ца позиција, пошто еден ретардиран Угарте брка повеќе работа од Коби на тие две позиции.

Некако многу луѓе го верглаат истото со Аморим, но со други зборови :)

4. Carrick appointment is NOT tactically random​

• Carrick’s football is structurally very similar to Amorim’s:
    • Same 3-2-5 buildup shape
    • Similar wing-back usage
    • Compact 4-4-2 mid-block out of possession
  • The difference:
    • Carrick uses three midfielders instead of three centre-backs
    • Slightly more pragmatic, calmer execution
This minimizes tactical disruption and helps preserve progress.

Сумаризација од тактичка анализа. Ќе биде уште посмешно бидејки системот е многу сличен, а никој жив нема да се фати пошто на папир нема 3 штопери. Толку од тактичката писменост на 99% од луѓето у екосистемот.

Последно уредено:

Еј како бе вака, нели Коби е реинкарнација на Лампард, Керик, Јаја Туре и сите остали ? Како тоа 10ка ? Ништо од ДМ и 8ца позиција, пошто еден ретардиран Угарте брка повеќе работа од Коби на тие две позиции.

• Carrick’s football is structurally very similar to Amorim’s:
  • The difference:

Сумаризација од тактичка анализа. Ќе биде уште посмешно бидејки системот е многу сличен, а никој жив нема да се фати пошто на папир нема 3 штопери. Толку од тактичката писменост на 99% од луѓето у екосистемот.
Така ти е тоа кога играчот сам незнае што сака да биде, што сака да игра и да се стреми кон тоа, за Коби зборам, па едем тренер едно, друг друга позиција, не ми се допаѓа тоа од Меино, тој на толку кукање дека не игра да незнае што позиција ќе игра, као преслаб и за на средина и за во напад

Пример кога ќе кажат дека повеќе е полушпиц јас го толкувам тоа дека не е доволно добар за на средина, дека нема дисциплина и физикалија да игра таму, е сега за полушпиц при здрав и прав Бруно нема што да траже

Така ти е тоа кога играчот сам незнае што сака да биде, што сака да игра и да се стреми кон тоа, за Коби зборам, па едем тренер едно, друг друга позиција, не ми се допаѓа тоа од Меино, тој на толку кукање дека не игра да незнае што позиција ќе игра, као преслаб и за на средина и за во напад

Пример кога ќе кажат дека повеќе е полушпиц јас го толкувам тоа дека не е доволно добар за на средина, дека нема дисциплина и физикалија да игра таму, е сега за полушпиц при здрав и прав Бруно нема што да траже
Како 10 ќе има повеќе конкуренција од Бруно, Маунт, Амад, Мбеумо и Куња се нивоа над Меино.

Кин е потпуно у право, овој Холанд освен што му беше потрчко на Саутгејт што има постигнато.
Можда и намерно е дојден можда хинтаат кој ќе биде следеќи трењер.

• Carrick’s football is structurally very similarto Amorim’s:
  • The difference:

Teк кога ке дознаат дека Керик го имал истиот проблем во Мидлсбро како и Аморим, ке му поведе тимот, ама никако да задржат водство.

Од душа се надевам дека истото нема да му се случи кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom