Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslana ti izgleda ti skupljas liste prije bozica i sad ja zaboravio al mi dobra skola.
I ja mu poslao sadPoslana ti izgleda ti skupljas liste prije bozica i sad ja zaboravio al mi dobra skola.
Zbog tebe ce sad svi na provjeru ubuduce i strikno na duplecast apk nikako drugacije dok sam ziv.
Nalog je taj ukraden nisi vlasnik tog nicka

I ja mu poslao sad![]()
vrijeme testiranja april 2025nesto za vas novo Прегледај го приврзокот 466656

Zlocko nije novo vec ofucano ,staro, isfurano koje se ponavlja.nesto za vas novo Прегледај го приврзокот 466656
To nije skener vec ceker nemozes ti sa tim zlom skenirat user passO cemu vi pisete gospodo jeste videli skener kako radi niste i lupetate neke gluposti nerazumem vas sta pisete ali vi pisete jacu citati i nista necu pisati samo cu se smejati a vi ludujte ajde da vidim sta ste vi uradili
Автоматски споено мислење:
skener dajem na onaj forum stari nettv.serbianforum.info
Mucek skener mora vrtit 24 h 7 dana u tjednu,kud ti tud i on i kupi ,kupi i samo posprema i nema tu mudrolije samo vrti i na tisuce posprema u mapu sve automatizirano sta treba uzet u koje vrijeme koji server koji raspon a vidis samo ovo.pisi jos ovde ste isto kao kod elmu samo da kudite ljude drugo i neznate ajde daj ti da vidimo profesorekako znas kako si ti napravio skener cheker i jos nesto ajde toliki znalci ti nevidis kako vadi iz svaku url ip adrese i portove ako si slep toliko i nemam sta ulaziti stobom u raspravu posto si ti genijalac hahahaah
Mozes ti to zvat i tako bitno da funkcionalno.haha
haha koja glupost
Mozes ti to zvat i tako bitno da funkcionalnohaha
haha koja glupost
Ča je ovo, citiraš mene ili pišeš nastavak? Razliku san već objasnija. LPnigdje toliko zabava kao na Kajgani. Kako vidimo ima ovdje i nekih profesora pa da malo i prosirimo....IPTV hobi
Докторска дисертација је завршни део студијског програма докторских студија и
представља самостални и оригинални научноистраживачки рад кандидата у
одговарајућој научној области или више научних области.
LP
Ttebao si onda i na kraju me izbrisat ovako badava