Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dali neko ima ovu visekonekcijsku listu bio bih mu zahvalan

Poslana ti izgleda ti skupljas liste prije bozica i sad ja zaboravio al mi dobra skola.
Zbog tebe ce sad svi na provjeru ubuduce i strikno na duplecast apk nikako drugacije dok sam ziv.
Nalog je taj ukraden nisi vlasnik tog nicka

Последно уредено:

nemoj tako dsuki, trazio sam 23.12 listu pred praznike i poslao si mi u PP onu listu medjutim istu listu mi saljes veceras,ja ti samo kazem da si mi poslao vec 23.12 kapiras evo vidis datum kad sam trazio
P.S a da liste skupljam netreba mi samo sam trazio ovu vecerasnju listu zbog necega

jos jedna stvar nick je moj jos ako znas sa satelitskih foruma znaci od prije godina neki znaju dobro admini sat. foruma

Последно уредено:
O cemu vi pisete gospodo jeste videli skener kako radi niste i lupetate neke gluposti nerazumem vas sta pisete ali vi pisete jacu citati i nista necu pisati samo cu se smejati a vi ludujte ajde da vidim sta ste vi uradili
Автоматски споено мислење:

skener dajem na onaj forum stari nettv.serbianforum.info
To nije skener vec ceker nemozes ti sa tim zlom skenirat user pass
Ti sa tim uzmes listu i gledas dal m3u stvarno radi.
Al vidim da ti to ne razumijes sta je ceker a sta skener pa cu ti ja to objasnit kako roditelji objasnjavaju dijeci.
Skener = netko hoda po kućama i gleda koja svjetla su upaljena.
Čeker = netko pokušava ući u kuću sa ključem i vidi hoće li otključati vrata.

pisi jos ovde ste isto kao kod elmu samo da kudite ljude drugo i neznate ajde daj ti da vidimo profesorekako znas kako si ti napravio skener cheker i jos nesto ajde toliki znalci ti nevidis kako vadi iz svaku url ip adrese i portove ako si slep toliko i nemam sta ulaziti stobom u raspravu posto si ti genijalac hahahaah
Mucek skener mora vrtit 24 h 7 dana u tjednu,kud ti tud i on i kupi ,kupi i samo posprema i nema tu mudrolije samo vrti i na tisuce posprema u mapu sve automatizirano sta treba uzet u koje vrijeme koji server koji raspon a vidis samo ovo.

Attachments

• Screenshot_20260113_185212_QPython 3L.jpg
    Screenshot_20260113_185212_QPython 3L.jpg
    329,5 KB · Прегледи: 89
nigdje toliko zabava kao na Kajgani. Kako vidimo ima ovdje i nekih profesora pa da malo i prosirimo....IPTV hobi
Докторска дисертација је завршни део студијског програма докторских студија и
представља самостални и оригинални научноистраживачки рад кандидата у
одговарајућој научној области или више научних области.
LP

haha

haha koja glupost
Mozes ti to zvat i tako bitno da funkcionalno.
Автоматски споено мислење:

haha

haha koja glupost
Mozes ti to zvat i tako bitno da funkcionalno
nigdje toliko zabava kao na Kajgani. Kako vidimo ima ovdje i nekih profesora pa da malo i prosirimo....IPTV hobi
Докторска дисертација је завршни део студијског програма докторских студија и
представља самостални и оригинални научноистраживачки рад кандидата у
одговарајућој научној области или више научних области.
LP
Ča je ovo, citiraš mene ili pišeš nastavak? Razliku san već objasnija. LP

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom