Ајј да не си им у кожата на Инеос и на двете несреќи директорски, абе немате појма колку ме радува ситуацијата моментална, ексклузивно заради нив, дај боже од ова да излезе нешто големо па и Глејзери и Инеос да палат патиките.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај боже, сум рекол и пак ќе кажам, се додека евреите и ИНЕОС се тука но и навивачите кои секој натпревар го полнат стадионот ништо не правиме.Ајј да не си им у кожата на Инеос и на двете несреќи директорски, абе немате појма колку ме радува ситуацијата моментална, ексклузивно заради нив, дај боже од ова да излезе нешто големо па и Глејзери и Инеос да палат патиките.
Сите се криви освен играчите а?Дај боже, сум рекол и пак ќе кажам, се додека евреите и ИНЕОС се тука но и навивачите кои секој натпревар го полнат стадионот ништо не правиме.
Еве ќе ти дадам пример со Доргу, иако денеска истрча 100 км на терен, џабе, физички спремен фудбалска интелигенција му е еквивалентна на нула. Се виде тоа и пред крајот на натпреварот кога вртеше околу лево корнер знаменце 3 минути и задржуваше време. Десно Далот исто така, фудбалска интелигенција нула, физичка спремност нула.Сите се криви освен играчите а?
И ценар бек му фалеше и винг бекови и средина, али нема врска тоа неколку пати спомнав Аморим е минато.Еве ќе ти дадам пример со Доргу, иако денеска истрча 100 км на терен, џабе, физички спремен фудбалска интелигенција му е еквивалентна на нула. Се виде тоа и пред крајот на натпреварот кога вртеше околу лево корнер знаменце 3 минути и задржуваше време. Десно Далот исто така, фудбалска интелигенција нула, физичка спремност нула.
Муабетот нели беше дека не може да се игра формацијта на Аморим без добри винг-бекови ... ама изгледа на Аморим му беа добри само му фалеше еден играч во среден ред и готово освојувавме триплет !!!! Штета ехх тој играч во средина !!!
Парафразирав...Која?
Не игравме нерешено и со тие над нив пред некој ден без Аморим?
Автоматски споено мислење:
Ај баш најди ми ја изјавата.
Епа ако Аморим е минато што го повторуваш во секој пост. Да беше он добар ќе направеше прогрес со просечните играчи што ги имаше, инаку и јас знам да бидам тренер ако ми ги донесат најдобрите играчи на планетава но тоа нема да ме прави добар така !!!И ценар бек му фалеше и винг бекови и средина, али нема врска тоа неколку пати спомнав Аморим е минато.
Повеќе се за ритање да беше само Далот лесно.
“I want to apologise to all of my teammates staff and the fansI let everybody down tonight I shouldn’t let my emotions get the better of me I will do everything I can to make this right
”![]()
Свесен си на што асоцира така?Парафразирав...
„Тhe understanding of the moment when the other team fight each other and get the red card. And I think we didn’t understand the moments of the game during the 90 minutes. That is my fault, that I need to be better to explain the players how to play in every situation of the game.“
70+ минути игравме со играч повеќе на тој меч.
Не му треба на Аморим, на клубот му треба за да изгледа на еден од топ 5 англиски клубови.Прво по муабетов на Аморим му требале 11 нови фудбалери
Епа баш тоа и го зборувам, за да бидеме топ клуб со 11 нови играчи не ни треба тренер како Аморим, еве може и ти да бидеш тренер или данте !!!Не му треба на Аморим, на клубот му треба за да изгледа на еден од топ 5 англиски клубови.
Да игравме со Далот што за нас е играч помалце !!!!Свесен си на што асоцира така?
Значи треба да им црта на примадоните како да играат со играч повеќе, ова е потенцирање на играчите.
Ај заврати се и прочитај у последните две недели колку го имам ја спомнато Аморим колку ти.Епа ако Аморим е минато што го повторуваш во секој пост. Да беше он добар ќе направеше прогрес со просечните играчи што ги имаше, инаку и јас знам да бидам тренер ако ми ги донесат најдобрите играчи на планетава но тоа нема да ме прави добар така !!!
Инаку знам дека ти е омилен Угарте, ама под Аморим човекот и воопшто не ни влегуваше во игра за разлика од дечково кој ги изигра сите година и осум месеци под Аморим :
Shea Lacey on instagram:
Друже ти до пред 2 недели имаше 6000 мислења, сега имаш 12.000 и напука 5999 само во оваа темава !!! Мислам дека и други ти го кажаа истово, спиеш на темава.Ај заврати се и прочитај у последните две недели колку го имам ја спомнато Аморим колку ти.
Ја пишувам за очобол денес ти ми се навраќаш за време на бивш менаџер.
И сега шу праиме?
Епа баш тоа и го зборувам, за да бидеме топ клуб со 11 нови играчи не ни треба тренер како Аморим, еве може и ти да бидеш тренер или данте !!!
Да игравме со Далот што за нас е играч помалце !!!!

Сега ти смета што пишувам, и да не пишувам јас друг ќе ти ги потенцира истите работи.Друже ти до пред 2 недели имаше 6000 мислења, сега имаш 12.000 и напука 5999 само во оваа темава !!! Мислам дека и други ти го кажаа истово, спиеш на темава.

Прегледај го приврзокот 466578
Видиш не играше само повеќе и повеќе се главиш, али нема везе спомни го пак бившиот менаџер.
Сега ти смета што пишувам, и да не пишувам јас друг ќе ти ги потенцира истите работи.![]()

.