Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Немам зборови стварно...
Аматерско ниво на водење на клуб.

Малку сум збунет. Ти рече дека управата му дала топ поддршка на претходниот тренер, половина тим му купиле. Како сега вака дека се аматери?

Епа ајде, време е да си го одржи зборот, нека се спакува и сиктер.

2 години по нивно доаѓање само надолу одиме...
Време е да преземат одговорност и тие.
Нема проблем, Оле уште не е дојден али ќе преземе одговорност и за нив. :D

Сега веќе нема потреба да ставаат ниту интерим до крај на сезона. Нека си седи Флечер, секако Сити и Арсенал ќе ни стават точка на сите надежи за излез во Европа.

Малку сум збунет. Ти рече дека управата му дала топ поддршка на претходниот тренер, половина тим му купиле. Како сега вака дека се аматери?
Многу ми се смешни еј..како сега таа багра викаат дека аматери биле управата, Џим бил крив и слично а некња на Аморим мајче му ебаваа
Double standards

Сега веќе нема потреба да ставаат ниту интерим до крај на сезона. Нека си седи Флечер, секако Сити и Арсенал ќе ни стават точка на сите надежи за излез во Европа.
Европа е научна фантастика за нас, да видиме дали може опстанок да обезбедиме.
Автоматски споено мислење:

Многу ми се смешни еј..како сега таа багра викаат дека аматери биле управата, Џим бил крив и слично а некња на Аморим мајче му ебаваа
Double standards
Еве погоре и судиите ги даваат ко проблем. :D

Па реално гледано Куња засилувањето на Аморим, после Далот денеска беше најлош играч на натпреварот. Ајде Далот знаеме дека нема мозок, но него го донесоа да прави разлика, а гледам денеска скрши кур во напад, или до крај беше себичен или топката ја тераше во облаци. И тоа не е само овој натпревар, тоа континуирано го прави веќе подолг период.
Инаку судијата е педер невиден, 2 жолти му даде на Лејси за 3 минути иако не заслжуваше ни еден од тие картони. Дечкото излезе со плачење од теренот !!!!

Па реално гледано Куња засилувањето на Аморим, после Далот денеска беше најлош играч на натпреварот. Ајде Далот знаеме дека нема мозок, но него го донесоа да прави разлика, а гледам денеска скрши кур во напад, или до крај беше себичен или топката ја тераше во облаци.
Инаку судијата е педер невиден, 2 жолти му даде на Лејси за 3 минути иако не заслжуваше ни еден од тие картони. Дечкото излезе со плачење од теренот !!!!
Хахахахахахаххахаха
Аааахахахахахахахаххахаха

Се надевам дека си трол, ако не тогаш ги жалам тие околу тебе

Хахахахахахаххахаха
Аааахахахахахахахаххахаха

Се надевам дека си трол, ако не тогаш ги жалам тие околу тебе
Трол дека Куња е труп или дека Лејси не заслужи ни еден картон ? Биди прецизен дека се смееш и на таа сликата погоре како излегува Лејси со плачење. Изгледа уживаш во туѓа мизерија како прав Јунајтед фан .. се ситиш на 17 годишно дете !!!

Па реално гледано Куња засилувањето на Аморим, после Далот денеска беше најлош играч на натпреварот. Ајде Далот знаеме дека нема мозок, но него го донесоа да прави разлика, а гледам денеска скрши кур во напад, или до крај беше себичен или топката ја тераше во облаци. И тоа не е само овој натпревар, тоа континуирано го прави веќе подолг период.
Што е со супер дупер мега јаките Меино и Угарте?
Бруно пак се спушташе топка да изнесе, а не се у мега лошата 343.
Плус сакам да ми кажеш дали беше оваа денес е очобол или не со супер дупер мега јаката 4231?

Трол дека Куња е труп или дека Лејси не заслужи ни еден картон ? Биди прецизен дека се смееш и на таа сликата погоре како излегува Лејси со плачење. Изгледа уживаш во туѓа мизерија како прав Јунајтед фан .. се ситиш на 17 годишно дете !!!
Не го хајпаше ко решение ти него,што направи денес освен тоа што доби два жути ко ретарда?

Што е со супер дупер мега јаките Меино и Угарте?
Бруно пак се спушташе топка да изнесе, а не се у мега лошата 343.
Плус сакам да ми кажеш дали беше оваа денес е очобол или не со супер дупер мега јаката 4231?

Не го хајпаше ко решение ти него,што направи денес освен тоа што доби два жути ко ретарда?
Дечкото изиграл 50 минути за прв тим на 17 години и ти процени дека е ретарда ? Браво прав Манчестер Јунајтед фан, иди поплачи за Аморим уште малце, кур го боли него за клубот си го лади некаде и ги троши милионите кои не ги заслужи.

Зошто си збунет? Каде дадов поддршка на управата да го сакне Аморим и за начинот на неговиот третман?? Јас се противев на вашето величење кон Аморим, кој впрочем не даде некој значителен прогрес за шансата која му беше доведена. Не бев импресиониран од неговата работа, но сакав да остане до крај на сезона и потоа да му судиме. Факт е дека ќе остане тренер со најслаб скор на клупата на Јунајтед.

Му дадоа поддршка, му доведоа половина тим за 2 трансфер лета...факт е тоа. Прогрес потпросечен. Нивните чекори се погрешни за клубов...Од доведување на тренер кој игра сосем трета филозофија од таа на Јунајтед, на кого му даваат одврзани раце да ја тера до крај и на крај да казнуваат. Бркање на Ашворт кого го чекавме и плативме суми големи и да не набројувам други грешки...

Бтв и на ЕТХ го поддржаа на летото пред да го отпуштат.

Прочитај го мојот пост по отказот на Аморим и цело време читај дека двете страни ги сметам за криви за неуспехот на клубов.

И ова за останатите, не за тебе @vidoq.
Не сме багра овде тие што имаме различно мислење. На форумов сум скоро 20 години, со ниту еден не сум имал таков однос...Ако имате аргументи да дискутираме...не мора да се однесувате на ова ниво.

И да, брзо го заборавивте Гримзби...

Дечкото изиграл 50 минути за прв тим на 17 години и ти процени дека е ретарда ? Браво прав Манчестер Јунајтед фан, иди поплачи за Аморим уште малце, кур го боли него за клубот си го лади некаде и ги троши милионите кои не ги заслужи.
Како треба да се објасни дете што на глуп начин доби два жути?
Ме боли веќе и мене за Аморим не ми е он веќе менаџер, се фокусирам ко што реков на перформанси на играчи.
И што бидна очобол гледавме денес или не? :D

Е вака изгледа разочаран менаџер/тренер/кловн кој штотуку го избркале од клубот за фантастичните резултати. Го заболе него за клубот, но тука има луѓе што не можат да го заборават Аморим ... човеков не е веќе дел од клубот ама тука повеќе се зборува за него отколку за Манчестер Јунајтед.
Идете отворете си фан клуб и таму постирајте си мемиња и сликички од кловнов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom