Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно, али, тие се жалеа дека не биле вклучени во системот, дискриминирани и не знам што (војна отворија за тоа), па јас лично очекував дека ќе се покажат како поодговорни од нашите за да ни докажат дека со право се бореле за нивните права, напротив тие испаднаа полоши од нашите, од работа, корупција и т.н. Според искуството што го гледаме од нив, нашиве џаболебари испаднаа германци во споредба со нив.Само да не се правиме мутави дека само кај нив има вакви работи, и кај нас има во еден куп јавни претпријатија има таква злоупотреба
Abe shto ve gledam smeshni.Прегледај го приврзокот 464941
![]()
Каква тортура, какви трауми.
А не ми е јасно, зашто на пример не си донеле столчиња ако сакале да седат? Кој седи на ќебе жити се?Како им текнало баш на ќебиња да седат, тоа е најголемата мистерија во случајов. Дали можеби си ги донеле за да имаат со што да се покријат? Хммм
![]()

Никад не пишуваат националност пошто ќе плачат. Ама кој си знае, си знае.
Во овој регион загубите на струја надминуваат 70%, а наплатата изнесува 60%.
Не плаќаш струја, крадеш од системот, загубите се над 70%
I so sila e ova, pozadi lazen profil pisuva a vtoro duri i da does na vaka dogovoren fajt so lazen profil edino ke se pojavat 3 do 4 ili 5 dusi kade sto znaat deka ke go jades. E nekogas znaat da se zaebat i mislat deka site "kauri" se plaslivi i deka demek se nadmokni vo brojka i go jadat nemien do daska. Se pokazalo i nekolku pati vo javnosta preku slucai ke nastrada nekoj nivni pa posle placat so godini za toa.
Eve na primer ovoj od "ohri" ne vraka nisto na privatniot profil, bas sakav da go posetam denovive da mi ja objasni historijata ama nisto.Prati mi vo poraka ako sakas link od deckoto, gledam mnogu e silen vaka anonimen koga e, da vidam dali vaka ja poznava historija i vo zivo.