Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас пишувам на македонски.Зошто на темава сите пишуваат на српски?
Ја мислам дека се тајни служби и со кодови комуницираат. Нешто се спрема.Јас пишувам на македонски.
99 % од членовите кои пишуваат на оваа тема се од екс ју.
Доаѓа Нова Година сите се спремамеНешто се спрема.

Tvoja tvrdnja nije tocna,ima nas koji pisemo i latinicnim pismom na hrvatskom jeziku,Nadam se da ti to ne predstavlja problem?Зошто на темава сите пишуваат на српски?
Ма није проблем брале само цепај. Овај ти је форум интернационалан. Имаш македонце, србе, хрвати, бугари, цигани имаш шиптаре и по неки педер.Tvoja tvrdnja nije tocna,ima nas koji pisemo i latinicnim pismom na hrvatskom jeziku,Nadam se da ti to ne predstavlja problem?
Pridružujem se zahtjevu. Hvala.Dali ima ko film Testament ili Amanet 2 da mi posalje .Hvala svima na pomoci unaprijed
Ja pisem na hrvatski da ti budem iskren makedonski ni rijec ne razumem.Cak sam i tvoje preveo sa google hahaaa.Зошто на темава сите пишуваат на српски?
Moze jedna lista careJa pisem na hrvatski da ti budem iskren makedonski ni rijec ne razumem.Cak sam i tvoje preveo sa google hahaaa.