Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ima ko film Testament ili Amanet 2 da mi posalje .Hvala svima na pomoci unaprijed

Јас пишувам на македонски.
99 % од членовите кои пишуваат на оваа тема се од екс ју.
Ја мислам дека се тајни служби и со кодови комуницираат. Нешто се спрема.

Tvoja tvrdnja nije tocna,ima nas koji pisemo i latinicnim pismom na hrvatskom jeziku,Nadam se da ti to ne predstavlja problem?
Ма није проблем брале само цепај. Овај ти је форум интернационалан. Имаш македонце, србе, хрвати, бугари, цигани имаш шиптаре и по неки педер.

Pozdrav svima. Nakon nekoliko godina stanke od iptv-a, što zbog obiteljskih što zbog osobnih razloga, pronađoh malo vremena za taj stari hobi. Kao prvo sam primijetio da većina foruma s tom tematikom koje sam redovito posjećivao više ne egzistira, ono malo skromnih alata za skeniranje što sam imao također ne radi a i mnogo servera koji su bili popularni su ugašeni ili nevidljivi, barem za mene. Pročitao sam sve postove sa kajgane u zadnjih godinu dana u nadi da ću nešto saznati ali imam dojam da sada manje znam nego li sam znao. Iako sam svjestan da je ovo "sport" prvenstveno za sujetne, zamoljavam kolege, osobito one s kojima sam imao kontakt i koji znaju da ih nisam iznevjerio, a i one s kojima nisam kontaktirao, a manje su sujetni da mi pomognu nekim configom za python ili ob, ili nekim alatom koji nije "vojna tajna". Gledam preko Stb emu pa bih zamolio ako netko ima mac za http://nsbqrjk.mexamo.xyz/c/ da mi pošalje. Ispričavam se na podužem postu i unaprijed zahvaljujem.
P.S. Svim ljudima dobre volje koji slave želim čestit i blagoslovljen Božić.

Dali ima ko film Testament ili Amanet 2 da mi posalje .Hvala svima na pomoci unaprijed

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom