Darling
High Value
Тогаш ја треба да ти ја ставам главата во центрифуга пошто забораваш за што зборуваш и ја реметиш темата.Не глумам јас ништо, само ти ја освежувам меморијата од пред 10 минути
Доаѓаш тука со намера и да го правиш тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш ја треба да ти ја ставам главата во центрифуга пошто забораваш за што зборуваш и ја реметиш темата.Не глумам јас ништо, само ти ја освежувам меморијата од пред 10 минути
Најверојатно знаеш да сфатиш за кој дел од реченицата се однесуваше делот: А не се?Не глумам јас ништо, само ти ја освежувам меморијата од пред 10 минути
искрено тешка будала си. Северџан пар екселанс. Знае све што направиле па и негира.
Дај склопи 2 реченици, потруди се некако ајде.Што треба да се случи за да бугарите влезат во Устав бе бот?
Како да се води дискусија кога на едно наједноставно прашање немаш одговор? Дај прескокни ме те молам следен пат.Тогаш ја треба да ти ја ставам главата во центрифуга пошто забораваш за што зборуваш и ја реметиш темата.
Доаѓаш тука со намера и да го правиш тоа.
Дај склопи 2 реченици, потруди се некако ајде.
Како да се води дискусија кога на едно наједноставно прашање немаш одговор? Дај прескокни ме те молам следен пат.
Дај склопи 2 реченици, потруди се некако ајде.
Како да се води дискусија кога на едно наједноставно прашање немаш одговор? Дај прескокни ме те молам следен пат.

Прегледај го приврзокот 464676
Еве ти нацртав.
Дополнително, предмет во реченицата е зборот "комуњарите".
Кај е глупо, тупо, неписмено, неупотребливо, па уште и улави не праи сите.

А зошто е потребно да влезат бугарите во устав?Еве да те прашам уште еднаш за последен пат. Дали може да објасниш во 2 реченици што е потребно за да бугарите влезат во Устав.
Прегледај го приврзокот 464677
А зошто е потребно да влезат бугарите во устав?
Кој е крив зошто мора да се внесат бугари во устав за почеток на преговори со ЕУ?Да те прашам пак или не ти се голта таа кнедла некако?
Кој е крив зошто мора да се внесат бугари во устав за почеток на преговори со ЕУ?
Кој го прифати францускиот предлог што го налага тоа?

Па нормално,кога незнаат кај тераат.ЕУ ќе се распадне кај и да е.
Да токму така. Јас ако ти дадам бомба со откачена безбедност ти ли си крив што ти експлодирала или јас што сум ја откачила?Кој треба да каже НЕ кога ќе дојде момент за да се внесат? Воопшто не е битно дали некој прифатил било каков предлог додека не се ИМПЛЕМЕНТИРА во системот. А за да се спроведе и имплементира знаеш што треба да се случи така? И тогаш многу нормално кривицата ќе оди кај тој што прифатил предлог, не тој што ставил печат на него, така?![]()
Како не е битно меѓународен договор, преговарачка рамка за влез во ЕУ? Нели е од најголемата стратешката цел на Северна Македонија и за тоа се борефме против режимод?Кој треба да каже НЕ кога ќе дојде момент за да се внесат? Воопшто не е битно дали некој прифатил било каков предлог додека не се ИМПЛЕМЕНТИРА во системот. А за да се спроведе и имплементира знаеш што треба да се случи така? И тогаш многу нормално кривицата ќе оди кај тој што прифатил предлог, не тој што ставил печат на него, така?![]()
Абе со лева рака да се крсти човек. Од една страна секој ден жалопојки кој го ебе Кале/ЕУ мора да се тргнеме од нив, од друга страна меѓународен договор било морало да се прифати. И замисли на крај ќе го прифати партијата која како и до сега со прст не мрднала за секоја гомнарија во МакедонијаКако не е битно меѓународен договор, преговарачка рамка за влез во ЕУ? Нели е од најголемата стратешката цел на Северна Македонија и за тоа се борефме против режимод?