- Член од
- 27 октомври 2024
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 0
Vracanje kanal zavisi prvenstveno od liste jel tako?room iptv ti je besplatna na samsungu godinu dana i onda je 3,5 eura godisnje. Sasvim pristojno radi i premotavanje kanala i ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vracanje kanal zavisi prvenstveno od liste jel tako?room iptv ti je besplatna na samsungu godinu dana i onda je 3,5 eura godisnje. Sasvim pristojno radi i premotavanje kanala i ostalo.
Nemam 4K lista pa ne mogu da odgovorim.Radat li ti kanale koj sa 4k dobro na ta aplikazija?
Duplecat je super sve, jedino ima problem sa EPG listom. Naime ne prikazuje ono sto ide trenutno iz EPG izvorne liste vec ono sto je prvo na redu iz EPG liste. Nisam mogao da podesim a izgleda i ne moze. Inace drugo sve radi super. Za android nije losa aplikacija TELEVIZO koja u free verziji zavrsava posaao, odnosno radi sve sto Vam je potrebnoZa mene broj 1 je Octagon,zatim duplecast i ta gore sta stavio smart iptv pro.
I za testiranje na mobu koristim mytvonline+,iptv pro i jos jednu fensi.
Прегледај го приврзокот 464621Прегледај го приврзокот 464622
meni netreba drug imam ovim koji nemaju nesvracas u staru grupu navrati maloTebi?
Sve zavisi ot lista koliko je po dobra toliko nije vazno kakva aplikazija koristis .A za ovi dzubreta iz interneta ti treba varhunska da bi videl nesto.Vracanje kanal zavisi prvenstveno od liste jel tako?
A sta vi na tom forumu mozete nesto novo izmislit svi su skoro pa propali jos turci drze nekoliko.Jedino ako se sa crnim vragom na dark webu udruzite.Ovo sta je vani gore je vec sve ofucano.Dokaz su http i https koji kotiraju od 2020 godine jos i dobro pojedinci zaraduju na njima.A da nije to na dark webu iscurilo ogromni fajlovi xxx stvari nebi danas bilo.Nema forum buducnost dok telegram izbaciva na stotine tisuca listi dnevno,i drugih stvari.Čestit Božić svima!
Nešto se sprema…
Falcon_TV Forum još nije u funkciji — trenutno se slaže, dorađuje i priprema.
Uskoro otvaranje.
Prati objave… kad krene, znaćeš.