Фан клуб - РК Вардар

Фуксе му нуди само една година договор, колку и да игра, би играл само една сезона додека не дојде Питлик кај нив, после ќе треба пак да бара нов клуб, што и не би му било којзнае колку тешко... Најверојатно има понуда и од Веспрем, така да ќе видиме што ќе одбере, да се надеваме дека ќе продолжи со нас, ни во Фуксе ни во Веспрем нема да има таква улога и слобода каква што има во Вардар во моментов и каква што би имал во иднина кај нас..
Дека ке добиет добра сума од трите клуба да ама договор на 1 г во Фуксе е малку,Веспрем немат шанси да имат минутажа покрај Ласе и арапите-изгубена година,најдобра опција му е Барцелона или да си останит.

Ако човекот веќе со главата е во друг клуб , џабе е се. Таков не ни треба веќе , пошо нема ништо да биде исто. Секад сум потенцирал , во било кој спорт ако некој сака да оди пушти го , тоа е. Незадоволен не ти треба. Сите понуди му се на маса , меѓу кои и нашата. Да видиме за која ќе се одлучи.

Чекајте бе малце другари,му ги спакувавте куферите на човекот. Јас сум уверен дека ќе остане.
А и да си оди, нека му е со среќа. Без секој се може, без секој се мора.
Се знае секој играч кој го напуштил Вардар, ставил крст на кариера, нема никаков напредок.

Screenshot_20251224-200058_Facebook.jpg
Автоматски споено мислење:

Можеби ништо нема да биде од трансферот на Хориха во Фуксе Берлин, доколку го земат Питлик од лето една сезона порано така да не знам што би барал Хориха како замена... иако има уште некои понуди посакуваме и сме оптимисти дека ќе остане

Не знам под кои услови му е даден македонски пасош.Не велам дека ако има мак.пасош дека не може да оди во друг клуб но за неполна година од земањето на пасош од државата да заминеш малку ми е чудно.
Условот за пасошот што го добил бил дека мора да игра за македонска репрезентација. Не знам какви плати му нудат Барселона, Берлин, Веспрем итн.. но ако треба, нека ослободат и некои небитни играчи од тимов со цел да добие колку што е можно подобра финансиска понуда од нас.

Условот за пасошот што го добил бил дека мора да игра за македонска репрезентација. Не знам какви плати му нудат Барселона, Берлин, Веспрем итн.. но ако треба, нека ослободат и некои небитни играчи од тимов со цел да добие колку што е можно подобра финансиска понуда од нас.
Штом стигаат понуди од екипи како Барса,Веспрем и Берлин нема што да се прави,пишав и погоре спортот е најголем бизнис сега ако не лапне убава пара нема кога ,а време му е.

Ако човекот веќе со главата е во друг клуб , џабе е се. Таков не ни треба веќе , пошо нема ништо да биде исто. Секад сум потенцирал , во било кој спорт ако некој сака да оди пушти го , тоа е. Незадоволен не ти треба. Сите понуди му се на маса , меѓу кои и нашата. Да видиме за која ќе се одлучи.

Да трепка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom