Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Auuuu sta si ovog popularnog nabacao gore,svaka cast.Za mene broj 1 je Octagon,zatim duplecast i ta gore sta stavio smart iptv pro.
I za testiranje na mobu koristim mytvonline+,iptv pro i jos jednu fensi.
Прегледај го приврзокот 464621Прегледај го приврзокот 464622
Ova smart IPTV pro izgleda isto skroz kao shamel aplikacija.Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 464618
Smartiptv pro odlicna apk ima za za titlovati strane liste vod.Lijepo izgleda mogucnost titla u boji.Slikano na lg 3g seriji smart.
Nemam sretnato (osven SSiptv koja treba da ja instaliras preku USB), Jas ja koristam Smart-one iptv i za 2.5€ godisno e odlicnaИма ли некоја апликација за samsung TV што е free
Radat li ti kanale koj sa 4k dobro na ta aplikazija?Nemam sretnato (osven SSiptv koja treba da ja instaliras preku USB), Jas ja koristam Smart-one iptv i za 2.5€ godisno e odlicna
Šteta ali ne rade ipak hvalaTi mozes dobit samo ono da ne budem prost hahaaa ovih dana.
Автоматски споено мислење:
Sve isto i za mac i sn i za klasicni user pass.
Jedino se za prve malo smanjilobrojno stanje,a za druge povecalo.Al obe varijante rade fino.Maleckana lista radi dobro.
Автоматски споено мислење:
Poslano valjde ce radit,uvijek morate napisat iz koje drzave gledate.
Vremena se mijenjaju pa se treba malo prilagodit ovim sta prodaju.
Trebao si napisat da si iz Srbije prije gore sam napisao ne pise ti na celu odakle si.Šteta ali ne rade ipak hvala
Moze jedna za menePoslano
room iptv ti je besplatna na samsungu godinu dana i onda je 3,5 eura godisnje. Sasvim pristojno radi i premotavanje kanala i ostalo.Има ли некоја апликација за samsung TV што е free
Juce ti poslao sta si zaboravio vec.Moze jedna za mene
a i hvala ovima sta ste meni poslali niste trebali al lijepa gesta tvvijet i ostale.meni svidja mi se taj octagon tamo sta stoi i ta art pozdrav i srecan uskrst i svima ko slaviАвтоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 464618
Smartiptv pro odlicna apk ima za za titlovati strane liste vod.Lijepo izgleda mogucnost titla u boji.Slikano na lg 3g seriji smart.