Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ne znam kako go pravdas Hojlund koga Garnacho imase poveke udari kon gol od nego.
Nemoze jas da sutnam topka sto ti ja imas vo posed.
Pak ke recam Rasmus ne e igrac koj sam od nigde nikade moze da napravi sansa i da dade gol (ne e ni Sesko ama dobro), znaci treba timot da izigra i da kreira sansa za ovoj da ima moznost da realizira a toa lani voopsto ne bese slucaj. Posebno ne koga topkata bese kaj Gaspacho

Одозгора на тоа се врати од повреда после една година
Автоматски споено мислење:

Тоа е зш Гарначо е себично копиле.

Иначе...

Мачкање очи со новиот стадион хахах, какви гниди го водат клубот, серот е Глејзери 2.0

Стандарно си е ова, кога играч ке одбие клуб. И од Њукасл новинарите за Мбеумо велеа дека дошол во Јунајтед за пари, па испадна дека истите пари и Њукасл му ги понудил за плата. Сити има скоро готов тим, ненормална амбиција за титули, им дишат во врат на Арсенал. Ние сме work in progress, така да, не ме чуди што играчи го преферираат Сити. Доста е битно да ги земат целите кои им се за во средина. А ако имаа 65 милиони за Семењо во Јануари, се надевам дека ке тргнат по некој премиум играч од средина.

Ако овие имат две чисти нашите ова е голем шамар,и голем реалити чек прво од фудбалски аспект, атлета, сигурица играч со инстант импакт, другото е што изгубиле битка од директен ривал, третата и најболна ќе е ако и го увалат Аке на Борнмут као што се збори и добијат 20-30 м за онаков играч.

Ако овие имат две чисти нашите ова е голем шамар,и голем реалити чек прво од фудбалски аспект, атлета, сигурица играч со инстант импакт, другото е што изгубиле битка од директен ривал, третата и најболна ќе е ако и го увалат Аке на Борнмут као што се збори и добијат 20-30 м за онаков играч.
Па што знам кај нас ништо не е сигурно, за месец ќе потоне и Семењо исто како Мбеумо.

Јас и натаму мислам дека нас приоритет треба да ни е средината, ама ова е жално за клуб како Јунајтед, да нема 120-30 милиони да го земе Семењо и еден барем играч на средината, жално, па ние сме 5 трансфер рока позади тие конкуренција што треба да ни бидат. Најверојатно ќе земат еден играч на крајот од Јануари после мачни сапуници цел месец во вид на преговори
Автоматски споено мислење:

Па што знам кај нас ништо не е сигурно за месец ќе потоне и Семењо исто како Мбеумо.
Мбеумо мислам и се чуваше за ова што се сега, ама јас секако сум задоволен од него неможеше се сам, влечеше детето колку можеше

Мбеумо мислам и се чуваше за ова што се сега, ама јас секако сум задоволен од него неможеше се сам, влечеше детето колку можеше
Добро почна, али многу лош беше у последните 3/4 натпревари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom