Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Иако бевме десеткувани изгубивме од послаб противник од нас, 2 шута кон гол 2 гола. Зборуваш за Куња а забораваш за зицерот на Шешко кој и онака не добива многу шанси ама и кога ги добива воопштоине ги користи. Куќа даде од мртов агол гол, Шешко еден на еден со голман шутира во голман и се виде при шут дека гледа да ја опали и што побрзо да се откачи од нејзе, тежок просек од играч.
Се сложувам, Шешко имаше 2 чисти ситуации за гол и класа напаѓач од таму дава два гола.

Не сакав да го критикувам Куња иначе, само го спомнав тоа бидејќи беше во последните 20тина минути од мечот.

Астон Вила игра таков фудбал иначе и очекував таква утакмица. За очи малку тешка за гледање, ама си чекаат кикс на противникот, си го реализираат и фала пријатно. Баш заради тоа и од нас не очекував некој фудбал и реално се држевме во мечот добро и секако можевме барем до бод, ама ете се некако ни фали тој еден завршен чекор последниов период. Се надевам ќе се сврте среќата скоро, па да добиеме и ние некој екстра поен, бидејќи освен со Кристал Палас, каде тепавме на мускули, на сите други утакмици од последниве два месеци имаме за што да жалиме.

Се сложувам, Шешко имаше 2 чисти ситуации за гол и класа напаѓач од таму дава два гола.

Не сакав да го критикувам Куња иначе, само го спомнав тоа бидејќи беше во последните 20тина минути од мечот.

Астон Вила игра таков фудбал иначе и очекував таква утакмица. За очи малку тешка за гледање, ама си чекаат кикс на противникот, си го реализираат и фала пријатно. Баш заради тоа и од нас не очекував некој фудбал и реално се држевме во мечот добро и секако можевме барем до бод, ама ете се некако ни фали тој еден завршен чекор последниов период. Се надевам ќе се сврте среќата скоро, па да добиеме и ние некој екстра поен, бидејќи освен со Кристал Палас, каде тепавме на мускули, на сите други утакмици од последниве два месеци имаме за што да жалиме.
Кога влегоа Флечер и Леjси јасно беше веќе дека е пораз. Пак ќе кажам, не ми е јасно не играме во ни едно друго натпреварување ама цел тим е повреден.
Во поглед на Меино, доста сомнителна ситуација ... искрено не верувам дека е повреден или он глуми или нашиве му имаат дадено исписница.
Лејси влага во игра и прво нешто што прави е си мести фризура, дечки одма ви кажувам не бива од него професионален фудбалер.

Последно уредено:
Кога влегоа Флечер и Леjси јасно беше веќе дека е пораз. Пак ќе кажам, не ми е јасно не играме во ни едно друго натпреварување ама цел тим е повреден.
Во поглед на Меино, доста сомнителна ситуација ... искрено не верувам дека е повреден или он глуми или нашиве му имаат дадено исписница.
Лејси влага во игра и прво нешто што прави е си мести фризура, дечки одма ви кажувам не бива од него професионален фудбалер.
Остај тоа, кој ли ги бира само овие потенцијали, вон сериски таленти, гемерациски таленти, супер екстра гига таленти, само еден до двајца играчи ми текнува со ниско тежиште успеале да станат класа и еден од нив е Меси, овој Лејси е метар и жилет и ја мислам дека дур тој да процвета ако процвета ќе биде на негови 25 години, нејсе, мислата ми беше немора да биде класа, абе извади атлета и научи го да шутира, и нема врска ова не е хејт, или да формирам мислење на 10 минути општо тоа мислам дека е лоша политика. Ја не сакам да навлегувам во тоа дека го викале у репрезентација да и собира топки ама не сакам да видам екстра таленти додека не се воспостави игра и стабилен прв тим, ќе ми мачка очи сеа со Лејси со Флечер, ај овој вториов има некоја конституција иако татко му ич не го ценев како играч, ама овие времиња ме натераа да го вреднувам премногу
Автоматски споено мислење:

А па шо е со стручњакот Далот што иде од една страна на друга да изведува аути и ги пушта у рака на голманите? Абе толку многу глупости имам да пишам што ми се нелогични што сакам да има voice опција, Доргу духови брка, всушност тој после Маину има најголемо назадување одкако дојде, коа дојде барем изгледаше како играч кој што може две утакмици од еднаш да истрча. У секој случај ѕвездите не му се наклонети на Аморим, мислам оти нема да добие клоца, ама збогум на 4-5 место, реално од 6-10 ние нашите шанси за неккаов приклучок ги загубивме од Евертон наваму.

Последно уредено:
После овој натпревар не знам уште што треба за Аморим да свати дека не треба да игра со тројца назад. Не знам како не сваќа дека е ова сосем друга лига од Португалската. Нема ама баш еден играч кој одговара и има квалитет за оваа формација.
Еве и Алонсо со Леверкузен играше 3 4 3, но бековите и средината со кои располагаше беа ѕверови, со по 15 голови и исто толку асистенции. Доволно квалитетни за Бундес лигата.
Премиер Лигата е сосема друго ниво.
Не знам зошто не се проба со 4 4 2 или
4 3 3.

Е шо треба да излезе и да го пљука, кога знае дека ќе мора да го користи у следниве 2 до 3 недели , ако не и повеќе како се влечкаме по трансферите.
Изгледа дека не планира :)

Шешко почнува да ме нервира, 2 шанси има, двете ги заеба. Шпиц си ебате, ебати шпицот ако ти требаат по 10 шанси за гол да дадеш. Кавани на онакви ситуации го туркаше голот.

Немаат муда бе,одлична позиција за висок шут он ја лупа по земја,алиби шут е тоа,ако влезе ок ако не јебига.
Пепел играчи ,0 психа.
Се кине мрежа од таа позиција,он по земја шутира како У15 децана на Џипун.
Серка од ликови.

Шешко почнува да ме нервира, 2 шанси има, двете ги заеба. Шпиц си ебате, ебати шпицот ако ти требаат по 10 шанси за гол да дадеш. Кавани на онакви ситуации го туркаше голот.
За него пишав пред некое време, и секоја утакмица се повеќе ми личи дека сум бил во право.

Ќе си замине неславно, после втората сезона како и сите негови претходници после Перси наваму.

Дури на мислење сум и дека Расмус (ќе) беше покорисен од него во секој случај. Не со учинок, туку со притисок и учество во игра во нивната половина. Овој нешто глуми Ибра, па шета по терен, па гледа нервозно, демек ќе решава со еден потег, али за да се понашаш ко Ибра, треба да имаш и учинок ко Ибра, инаку си смешен...

Немаат муда бе,одлична позиција за висок шут он ја лупа по земја,алиби шут е тоа,ако влезе ок ако не јебига.
Пепел играчи ,0 психа.
Се кине мрежа од таа позиција,он по земја шутира како У15 децана на Џипун.
Серка од ликови.
Се надевам оти алудираш на Куња пошто и јас му го замерувам тоа експлицитно на него, шутира по земја од 25 метри, до душа слаб шут има и само ниско некако шутира, шознам, и голот кога го даде ја имаше скоро топката Мартинез.
Автоматски споено мислење:

Така е ама вчера неможеше многу што да направи во тие две ситуации јас мислам за разлика од со Тотенхем, Мартинез беше он фајр, една од тие вчера за малку под нозе не ја шибна и гол да даде, мене од една страна ме радува што влегува во шанси, почесто од било кој напаѓач последниве години и се надевам ќе почне и да реализира.

Не мора да значи, зошто парите од Зиркзе се планира за Семењо, ако овој прифати.
Не се изјасив добро, мислев за у средината зш таму гледам поголем проблем.

Треба средина и тоа очајно, ама па ваква шанса како Семењо сега треба да си будала да пропуштиш. Нека одат ол ин на него што поскоро, па нека видат кои се опциите за средина, во секој случај не можат да донесат никој од примарните опции таму.

Веќе брифираа од клубот дека не планираат да трошат пари на играчи зимава кои би биле привремено решение. Ако излезе некоја можност да се купи некој од Вортон, Андерсон, Балеба по пониска цена преку зима, верувам дека ке идат по нив. Ова Рубен Невес, Галагер, само на позајмица би ги зел, па под услов да се уклопат како шамар на будала, тогаш би ги купил летоска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom