Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кога немаат никакви амбиции требаше да ги пуштат децата да изиграат да ги видиме,Матија Капелети десниот бек од примавера,Ториани,Ибра мали,Диего Сиа,Лоренцо Осола,Лонгони,Филипо Скоти,Лонтани но изгледа Арапите барале да се игра со прв состав ради публика.

Кога немаат никакви амбиции требаше да ги пуштат децата да изиграат да ги видиме,Матија Капелети десниот бек од примавера,Ториани,Ибра мали,Диего Сиа,Лоренцо Осола,Лонгони,Филипо Скоти,Лонтани но изгледа Арапите барале да се игра со прв состав ради публика.
Ne tuku 10m evra nosi pobeda tuka, nad 6m finale, taka da sekoe evro go brojat italijanite sto moze da go zarabotat, toa e.

Затоа го нејќем Алегри.. лани кј португалциве барем Камарда добиаше шанса, сеа куп губиш 2 разлика, уште 5 мин до крај па дај му на малиот од Ибра минути, и онаке Нкуку е катастрофа! Чуј малиот... 19 године има, Артета ги пушта у ЛШ по 15-16 години деца, овој 5 минути не дава ебате старомодните италијански тренери...

Политано се изнасмеа кога виде дека нкуку ќе го веди слободниот удар.
И со право, 10 метра над гол ја отера да ја отерам на кур жена му и мајка му и сестра му и се женско живо и мртво.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Не ја бидува вака,веднаш штом ќе дојде Фулкруг ќе мора да се менува формација.

Модрич и Фофана пивот Рабиот полушпиц Леао лево Пулишич десно и 9-ка Фулкруг во 4-2-3-1 или Фофана заден везен ,Рабиот лев мезала Модрич десен мезала во 4-3-3

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: Mud
Уште Фулкруг со 3 гола у две години и наша е годинава...

Курлани педерчето еден играч не погоди, над 100 миљони лупна. И тој што се погоди, Рабиот дојде ради Алегри....

Ама Малдини не ви чинеше, сега трајте :kafence:

Потребно е Фофана да се врати во играчки ритам за да се стабилизира малку дефанзивата и средниот ред.Отиде у курац работава откако се повреди.

И Алегри не смее уопште да се криви за текмава, знае дека супер купот е битен како Берлускони куп, тука некаде се.

Лани Консеисао го освои па леташе одма, уште пурата не угасната.

Во Јануари нека пробаат одма да го истоварат Нкунку кај Арапите,само од таму може да вратат некој денар за него.

И Алегри не смее уопште да се криви за текмава, знае дека супер купот е битен како Берлускони куп, тука некаде се.

Лани Консеисао го освои па леташе одма, уште пурата не угасната.

Како што разбрав, победникот од супер купот ќе собрал 11мил евра.. ако е точно ова, за две победи толку пари и те како е важно, од финансиска гледна точка !

Во Јануари нека пробаат одма да го истоварат Нкунку кај Арапите,само од таму може да вратат некој денар за него.

Сваки играч земен од Премиер лига пак може да се истовари тамо.
Тие Брентфорд, Вест Хем или некој таков ќе платат за него барем 25-30, мене појќе ме плаши со Јашари што ќе се прае, одамна не сум видел олку безкорисен играч у тимов, а доста прошле безкорисни ( ОК Ориги е без конкуренција) .

Јес да беше повреден ама и тоа малу што го играше буквално ништо не гледам у типов, нит знае да повлече, нит знае да подаде, метро и ќебапче висок не може средина дефанзивно да држи, буквално Џака од Тему, а тој можеше да се земе за 12 мил, три пати помалце

Не знам какви очекувања имавте од косовар, и ова е премногу за него, доста му беше во играње во клуб со крст на логото, на зима шут карта.
Кој ќе одговара за 30 и кусур милиони фрлени за неспособен учкар?

Сваки играч земен од Премиер лига пак може да се истовари тамо.
Тие Брентфорд, Вест Хем или некој таков ќе платат за него барем 25-30, мене појќе ме плаши со Јашари што ќе се прае, одамна не сум видел олку безкорисен играч у тимов, а доста прошле безкорисни ( ОК Ориги е без конкуренција) .

Јес да беше повреден ама и тоа малу што го играше буквално ништо не гледам у типов, нит знае да повлече, нит знае да подаде, метро и ќебапче висок не може средина дефанзивно да држи, буквално Џака од Тему, а тој можеше да се земе за 12 мил, три пати помалце
Премногу рано е да се суди и отпишува Јашари само две утакмици има изиграно за Милан една во купот и сега во суперкуп.
Проблем е што Алегри не ги ротира играчите што му се достапни,ќе ги лупне Рабиот,Модрич и Фофана во средина и ги игра по 90 минути на сите утакмици,па нека го пушти Ричи да игра па макар и по 15-20 минути и Јашари исто сега кога веќе е спремен да игра.
Како очекуваат да напредуваат играчите ако не ги пуштаат да играат.

И Фулкруг ќе го бараме изгледа ни за него пари не му се даваат, ќе земале некој анонимус 18 19 годишен Црногорец од Партизан Андреј Костиќ.
Кој кур го извркавте Камарда ако е за така, поарно 1000 пати со него во напад отколку со младинци од партизан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom