Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува дека ќе го кажам ова, ама на крај како е тргнато ќе испадне дека само Кина ќе остане нормална во ова лудило од свет. Само тамо исламот се третира правилно како што треба, како ментална болест и се оди во кампови за реедукација и само тамо нема еврејски гоблини и ционисти да им кажуваат како да раководат со државата.

Се друго е уби ме боже, градоначалник муслиман на Лондон, градоначалник муслиман на Њујорк, се поголема миграција од трет свет во Европа, Австралија, Канада, САД и Нов Зеланд затчинети со силни еврејски лоби групи и невладини организации. На балканов за жал повторно моќна Турција благодарение на Путин кој се испостави најголем предавник на православните христијани, Африка е Африка, Јужна и Централна Америка исто така е канта, Блиски Исток да не правам муабет. Јапонија како што гледам во последно време исто така е под напад на масовна миграција, плус многу низок наталитет. Иако во моментов им дојде крајна десница, сепак факт е дека се под опасност бидејќи и таму почна да им се форсира мултикулти под влијание на невладини организации и се надевам дека ќе одолеат бидејќи ми е една од омилените земји.

Генерално на лошо оди светот, во Париз откажани прославите на Божиќ и Нова Година, божиќните маркети во Германија изгледаат како воена зона што упатува порака дека тероризмот сепак победил, а силовањата, бодењата и нападите станаа секојдневна практика. Сето ова ќе доведе до некаква реакција, затоа што гледам дека луѓето вријат, дали во иднина ќе се појави некој нов Хитлер, останува да видиме, ама во секој случај растат шансите за такво нешто.
Кој божиќни маркети изгледаат како воена зона ? Во Минхен има пред Мариенплац поставено на еден влез само безбедносни брани во случај да не влета некоја кола, како да ги наречам поинаку не знам, и нормално е на толкава маса на народ.
Ниту изгледаат како воена зона ниту се осеќа страв кај луѓето.

Кој божиќни маркети изгледаат како воена зона ? Во Минхен има пред Мариенплац поставено на еден влез само безбедносни брани во случај да не влета некоја кола, како да ги наречам поинаку не знам, и нормално е на толкава маса на народ.
таман си е

трипаат каурите

Уште од јас кога бев дете го пропаѓаат Јапан со тој наталитет..
Ќе умрам и нема да дочекам да го видам пропаднат...

Малку досадно нели и за Кореа да се вергла истото? Па и за Кина веќе почнаа тие муабети да ги вадат :rolleyes:
А kako si go zamisluvas ti toa so namalen natalitet, stanvas utre i ziva dusa nema?

Не. Српски тајни служби ова го прават.

:icon_lol:

А kako si go zamisluvas ti toa so namalen natalitet, stanvas utre i ziva dusa nema?
Па тоа и ја го викам бе Владе!
Ние ги шиеме јапанците 10:1 со иселувањето, па не е зомби-апокалипса..

Тоа некои економисти бајрам со паметот си тераат.
Јапонија што се автоматизира и компјутеризира не го гледаат.. штанцаат некои теории од пред сто години со чекан рачно кога се ковало железо.

Ловечкото здружение „Застава“ ја обединува српската дијаспора во Сиднеј. Како што може да се види на нивната страница на Инстаграм, покрај организирање ловечки тури, тие организираат и пикници и дружења под шатори со српска фолк-музика.

реков ја

Па тоа и ја го викам бе Владе!
Ние ги шиеме јапанците 10:1 со иселувањето, па не е зомби-апокалипса..

Тоа некои економисти бајрам со паметот си тераат.
Јапонија што се автоматизира и компјутеризира не го гледаат.. штанцаат некои теории од пред сто години со чекан рачно кога се ковало железо.
Ne e apokalipsa, ama ke bidi da ne se stranskite krediti. Kaj nas aj sto ima migracija na mlado rabotosposobno naselenie, imame i namalen natalitet, i da ne se tie krediti, pozajmuvanja za da se popolnuvaat fondovite bas apokalipsa ke bidi.
I namalen natalitet ne znaci nepostoecki.
I poslednoto dete tuka da se rodi vo 31 dekemvri 2025 ke trebaat manje vise 80 godini posledniot od nas da umri.
Generalno gledano ako brojot na novorodeni e pomal od tie na umreni togas mozi ne za godina dve ,pa i decenija ili dve, no krajot e neminoven i niedna avtomatizacija i kompjuterizacija ne moze toa da go smeni.

Не ми се верува дека ќе го кажам ова, ама на крај како е тргнато ќе испадне дека само Кина ќе остане нормална во ова лудило од свет. Само тамо исламот се третира правилно како што треба, како ментална болест и се оди во кампови за реедукација и само тамо нема еврејски гоблини и ционисти да им кажуваат како да раководат со државата.

Се друго е уби ме боже, градоначалник муслиман на Лондон, градоначалник муслиман на Њујорк, се поголема миграција од трет свет во Европа, Австралија, Канада, САД и Нов Зеланд затчинети со силни еврејски лоби групи и невладини организации.
Кога веќе го спомна ова, не сакам да речам дека ми е ќеиф што им се случи ова на плажава, ама нека им биде лекција дека и тие по плажите не се безбедни. Оваа плажава е доста скапа и секој обичен смртник не може ни да помисли да купи имот. Исто е така и во некој други делови на Сиднеј од каде што доаѓаат голем дел политичкиве лидери. И нив ги боли кур што ние сериме на кајгана и или некој автстралци на некоја слична кајгана, си изигруваат некој демек хуманисти или не знам што и само појачуваат со носење губре во државата, и каде го носат губрето Западен Сиднеј (добар дел од Сиднеј не личи на Сиднеј или Австралија), си мислат нека му се мислат таму обичните смртници како ќе живеат со губрево. Ама овие знаат дека Митре од Новаци не му убил никој во Газа па го го фатил патот каде што треба. Така, само нека продолжат да носат демек воени избеглици, а како што држава дозволува да се занимаваат со нелегални бизниси а истовремено да цицаат од системот, многу брзо се богатат и брзо ке почнат да им бидат комшии кај овие што мислат дека тие никогаш нема да им се до двор, па тек тогаш ќе биде маскенбал.
Автоматски споено мислење:

Ловечкото здружение „Застава“ ја обединува српската дијаспора во Сиднеј. Како што може да се види на нивната страница на Инстаграм, покрај организирање ловечки тури, тие организираат и пикници и дружења под шатори со српска фолк-музика.

реков ја
Терористиве баш живеат во населба од каде што е ловечково друштво и има големо присуство на српска дијаспора која се идентификува со Дража Генералот.

Навистина бе, кај изгледале како воена зона, се е ова нормално.

Ne e apokalipsa, ama ke bidi da ne se stranskite krediti. Kaj nas aj sto ima migracija na mlado rabotosposobno naselenie, imame i namalen natalitet, i da ne se tie krediti, pozajmuvanja za da se popolnuvaat fondovite bas apokalipsa ke bidi.
I namalen natalitet ne znaci nepostoecki.
I poslednoto dete tuka da se rodi vo 31 dekemvri 2025 ke trebaat manje vise 80 godini posledniot od nas da umri.
Generalno gledano ako brojot na novorodeni e pomal od tie na umreni togas mozi ne za godina dve ,pa i decenija ili dve, no krajot e neminoven i niedna avtomatizacija i kompjuterizacija ne moze toa da go smeni.
Владе, у реду е...
У 19век биле 30 милиона, до 1960-70ти стасале до 130 миљона, и сега пак назад..
120 и нешто се сега.
Популација лесно се зголемува дали пост-воено, дали во време на економски напредок или не знсм што... ете се случува популациски бум.
Намалувањето не оди така брзо..
Да не ги мислиме ние јапанците..

Многу полошо нас ни се дешава, а тоа и сам го знаеш..
Битно ние гајле нив им бериме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom