Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Брат шо е разлика 10-0 и 1-0, какви се овие мртвила, да нема еден конкретен напад па нека е и шут од 30метри, овие да им кажеш дека ако не дадат еден гол ќе испаднат од лига, тие не што нема да дадат туку и ќе примат. Какви се овие ролеркостери и нестабилности

Многу добра оваа одбраната наша, таман за у чемпионшип.

Колку сакам да им напраат интернална истрага на Јунајтед за местење, и ако им излезе дека местат да ги укинат, јас остарев веќе 10 години немат стабилна игра тие ќе се влечат по терен, ма смао истрага и бан и еби им матер, ќе седам јас недела у 1 часот да ги гледам овие мртваци, исто као и у понеделникот

Убедливо најлоша средина во ПЛ со Касемиро и Бруно. 3 паса не можат да сврзат. Палас испуштија душа при крај на прво полувреме, ама нема кој гол да даде. Премногу неквалитетни играчи на терен. Не можеш да ги носиш Зиркзе, Дало, во комбинација со средина што не функционира. Тоа е малтене половина тим.

Еден немаме што ке даде пас како Вортон што му даде на Матета за пеналот.

Јас ги прекинав си играм Days Gone , оваа не се гледа. За менаџерот допрва ке видиме оти не се виде до сега. Позз кис4е. Овие сите на клоци со стапови со палки би ги мавал плати би крател трчање цел ден кругови околу Олд Трафорд. Итн итн.

Ти ебам и газди и управа, две години се тука освен ветувања ништо не направија, кој кур си ти бе Џим да качуваш карти, бркаш луѓе од работа и место појаки ти не направи послаби, па еби си мајката таму. Стандарди ќе ставал, сите се засилуваа летото овај преговараше по еден месец за три трансфери . На последниот ден никој не донеле немале време, у Јануари ќе сме се појачувале, се ближи Јануари на лето ќе сме се фокусирале на трансфери, летото купи двајца и отворени три дупки и пак така, броке газди без визија кои ни парите од фановите не сакаат да ги вложат. Радувајсе ЛШ дека ќе играш со оваа средина

Зиркзе нека почне да се пакува после натпреварот.

Јас ги прекинав си играм Days Gone , оваа не се гледа. За менаџерот допрва ке видиме оти не се виде до сега. Позз кис4е. Овие сите на клоци со стапови со палки би ги мавал плати би крател трчање цел ден кругови околу Олд Трафорд. Итн итн.
плата ? овие треба пари да враќаат да идат у црква и да молат за прошка за гревовите што ги направија према фановите.

Види го Далот, од шо е толку глуп и слаб, на крај од прво сам го оставија на 12 метра од гол, и глупакот тогаш ја додава.
Зиркзе успорена снимка, топката на 1 метар од него, овој дури да тргни, побрзо Бруно ја стига затрчан од центар.

Значи последната акција, комбинира Мбеумо со Зиркзе празен простор напред и Амад место да утрча, тој си дреме на страна и од можна шанса овој ја вади кај аут. Богдачува

На овој нашиот бивш голман изгледа капачето му смета. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom