Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Такихардија, барикардија, диши издиши, диши издиши. Мастурбираш ли. … итака натаму.
Знај некој?

Повторно јас :X3:

од 00:00 до 00:23 или поточно „вечерва ја пишувам најубавата музика...“
и
00:00 до 00:10 другар ми вика дека е дел од некој наш евергрин. Јас искрено, воопшто не сум заприметил.

тенк ју ин адванс
Песната е од Јанко Узунов. Целосното име и е: Јанко Узунов - Тоа е наша песна
Линк: https://youtu.be/c_yENK1INrY

moze li nekoj da mi kaze naslov od pesnava kojashto peat grupa devojki, tekstot ide vaka: sekoj mojot den go peam za tebe i sekoj sleden den te sakam poveke site devojki tebe te sonuvaat da bidat barem edna vecer so tebe se ke napravat .... .... ima mnogu luge koi za mene ke napravat se, no jas te sakam tebe daj pokazi se.

moze li nekoj da mi kaze naslov od pesnava kojashto peat grupa devojki, tekstot ide vaka: sekoj mojot den go peam za tebe i sekoj sleden den te sakam poveke site devojki tebe te sonuvaat da bidat barem edna vecer so tebe se ke napravat .... .... ima mnogu luge koi za mene ke napravat se, no jas te sakam tebe daj pokazi se.

Ин - Пејам за тебе

Како легнат џин покрај Вардар свиткан,
Главата кај Сарај, нозете кај Китка,
Десната му рака Водно си го гушка,
Преку Чаир зелен левата ја пушта...

Песнава мора да ја најдеме, преубава е. Знае некој кој е авторот на текстот или кој ја пее?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ја најдов!
Се вика Песна за Скопје и е испеана на Златно Славејче 1993.

Биди она што си ти
Само таква остани
Како тебе никој друг на светот не постои

Да не ја знае некој песнава според референот?

На радио 2 ја слушнав песната, вајбот беше рани 2000ти, тој период мислам, но од тесктот само ми текнува 1000 години ми требаш само ти 1000 бакнежи... и после не знам, женски вокал е.

На радио 2 ја слушнав песната, вајбот беше рани 2000ти, тој период мислам, но од тесктот само ми текнува 1000 години ми требаш само ти 1000 бакнежи... и после не знам, женски вокал е.

Сега видов дека си ми реплицирала :D , не е таа...значи негде постара е песната 20 до 25 години, дечките звучеа како Нокаут ама немаат тие таква песна направено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom