Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ракија му даваше на човекотКоја легенда е Синиша, жив го јаде, најмалку еднаш неделно пиши за него...
Прегледај го приврзокот 461193

ДА можи ќе сакат тие да го решат прашањето во прво полувреме ама и ние малку се прашваме во тој поглед.Вечер ќе не пошљакат маџарите?
Сигурно ни ја има сериозно анализирано играта од минатото коло и ќе сакат уште во прво полувреме да го решат победникот.
Ако одиме и денес со истата тактика од некни, губиме лаганица. За да му хи помрсиме сметките денес, ќе треба Гарабаја да излези со некое изненадување во нападот, некоја брза транзиција. Ако треба нека го одмори и Фитиљот и нека му дај шанса во напад поќе на Хенигман и Павле.
Очекувам да сме поефикасни во нападот и да не не растурат со брзи голој.
Напред Пелистер!!
Ќе тепате вечерВечер ќе не пошљакат маџарите?![]()
Толку слаба партија да изиграл Шоштарич и немало!Затоа и не му тргна па се мачеа цел натпревар, а нашите немаа технички грешки кои се пресудни во вакви натпревари. Ако изиграме паметно без грешки со нефорсирање на Фитиљ и доза спортска среќа, можи ќе ги добиеме, оти сепак се фаворити. Тие токму против нас си рачунаат сигурни бодови, па ќе гледаме, нека биди интересно и конечно еднаш нека добие салам минутажа Видомски и да го видиме со 6-7 гола.ДА можи ќе сакат тие да го решат прашањето во прво полувреме ама и ние малку се прашваме во тој поглед.
Мислам дека ќе биди многу изедначен натпревар.
Две работи сум сигурен: Шоштарич нема теорија да ја повтори партијата во Битола и Гарсиендија нема шанса да ја повтори партијата во Битола.
Другото мислам дека ќе биди исто тука-тука.
Ако имаме барем 3-4 технички грешки помалку отколку во Битола, мислам дека ќе се вратиме со бодови од Унгарија.
5 premiumНа која Арена ќе ги даваат нашиве, пошто овие од МРТ не можам органски да ги поднесам