Обично сте многу добар во коментарите и на исти бранови сме, но за Трамп не сум Согласен, баш геноцид да правел некаде незнам, да Нетанјаху прави, Трамп морално го подржува, исто и Украина но тоа не е исто да си навивач и да си директен учесник во геноцид.
Трамп е каубоец, битанга , силеџија, влегува во салон со нога отвара врати, но спрема Бајден, Сорос, останати сатанисти и цвеќе за мирисање.
Незнам како може да проголтате шарена револуција за дваесетти пат, овој пат поводот е Епштајн, жртвата одново е Трамп, мислите дека тој центар што ја мултиплицира таа хистерија овој пат е добар.
Утре друг ден со шарените куртони пред амбасада и барајте оставка на Трамп.
Таман работа да сме истомисленици во се. (некој ќе се посомнева дека се работи за двоен налог

)
Ај вака можеби ќе биде појасно:
-Трамп дава севкупна логистика на ционистичкиот режим во Израел, што имплицира дека ИНДИРЕКТНО (барем според до сега достапни информации) врши Геноцид;
-Трамп за цело време дава или продава оружје на Укро-наци хордите во Украина што во крајна линија оневозможува да се постигне мировен договор, на страна што се фали дека бил првиот прецедник на САД кој почнал да ВНЕСУВА оружје во Украина, ЗНАЧИ не се работи за МОРАЛНА подршка туку за директна ВКЛУЧЕНОСТ во воените случувања во Украина(по се изгледа и ти поверува во неговите трабуњања за мир и дека воспоставил МИР во дури 8 или 9 војни -на страна тоа што ако едната страна од завојуваните се САД тогаш да може многу лесно да биде вистина тоа што го говори- особено со мирот помеѓу Азербејџан и Албанија се докажа....
Не, не правам споредба на Трамп со претходниците сите до еден се погубни за Македонија и македонската држава, ја уништија, повеќе не постои и сега сум требал да бирам помеѓу еден и друг пееееофил е па не бирам сите се педофили и точка.
На почетокот имаше неколку потези кои се/беа ОК но набрзо го ставија во машина и сега не гледам разлика помеѓу него и неговите претходници се е тоа исто гомно.
Сорос е инструмент на САД цело време беше финансиран од владата на САД значи спроведуваше нивна политика значи тој треба и мора така да се гледа.
За аферата во која Трамп се докажува како ПЕЕЕОООФИЛ го браниш и велиш дека била местенка, може ама изнеси некој аргумент, не е доволно да ги прогласиш за шаренокуртонци треба нешто повеќе, еве изнеси и ако е издржано ќе речам дека Трамп го местат.
И ако сакаш искрено баш ме заболе дали е вистина или не, ВАЖНО е да се распадне САД и да видиме бел ден!
Се надевам горното ти е јасно.
П.С.
Кога веќе ме праќаш со некакви си шаренокуртонци да сум барал оставка од Трамполина пред САД амбасада (исправно е пред зданието на губернаторот на Северџганистан) еве и за тебе еден предлог земи ги твоите истомисленици што значи луѓе кои не им смета пеееофилство и геноцид и одете пред УСА амбасада и барајте да добие нобелова оваја Трамполина.