Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Хмммм...под кај ли ми е позната девизата „Секој според можностите, секому според потребите?...:(
Автоматски споено мислење:

@Justae Verum

дали ти е нешто познато по ова „прашање„:

Дајбоже да го донесат тоа. Имам слушнато неколку изјави ама ништо официјално.

Рече македонскиот поддржувач на големо-албански идеи.
Значи природно си глуп. Јас сум контра на све муслиманско, на крај специјалкава ми вика големо-албански идеи.

Веќе на сите му е јасно дека со Трамп да правиш договор е исто ко со пенис да правиш муабет.
Кинезиве си го тераат договорот како тие што сакаат.

Премногу инсистираш на таа црно бела слика за светот. Посебно во политиката (посебно па во америчката), ништо не е бинарно (црно бело).
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Значи природно си глуп. Јас сум контра на све муслиманско, на крај специјалкава ми вика големо-албански идеи.
кога сме кај големо-албански идеи

577015213_1568938741212570_6532165875602758954_n.jpg

Педесетгодишни кредити, $2000 назад кон граѓаните, значително учество на држават во комапaниите ...

Не само што Трамп го менува светскиот поредок, туку и револуцијата на вештачката интелегенција се случува во исто време. Овие 2000 долари многу наликуваат на UBI (Universal Basic Income).

Што ќе излези од сета оваа калакурница мислам дека никому не му е јасно.

Педесетгодишни кредити, $2000 назад кон граѓаните, значително учество на држават во комапaниите ...

Не само што Трамп го менува светскиот поредок, туку и револуцијата на вештачката интелегенција се случува во исто време. Овие 2000 долари многу наликуваат на UBI (Universal Basic Income).

Што ќе излези од сета оваа калакурница мислам дека никому не му е јасно.

Како ги врзуваш работиве тенеке свака ти част.:icon_lol:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom