Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го јаде Шешко без потреба. Онаа игра одговара на 20 посто од играчите.Кога ќе ми текне порано колку се бараше 8ца или бокс ту бокс играч, кога сакаа царот Видал да го донесат, за сега да го имаме Мејну и да дреме на клупа. Колку се плачеше овде за десно крило, од заминувањето на Роналдо немавме асално десно крило, све се крпеше со разни Јанузаи, Лингарди и Хуан Мата го ставаа да игра таму греота беше човекот. За сега да имаат двајца на таа позиција и оваа португалскава петарда да не сака да смени формација, да се приспособи кон играчите што ги има.
Со овој состав што го има Јунајтед, може комотно да игра 433, со Касемиро, Мејну и Бруно во средина, и во нападот, Куња, Шешко и Мбуено или Амад на десно крило. Убеден сум дека ќе имаат 100 пати подобра игра. Ама не, кажал он дека за ништо на светот немало да го смени системот да му го ебам системот скапан.
Абе преку таквото ми е веќе од клубов. После Фергусон, менаџери се све петадри до петарди. Мојс им пуштал видеа од Јагиелка на пази РИО И ВИДИЌ да ги учел како се игра одбрана. Ван Гал приказна за себе, и тој фураше некоја таква 352 формација и само кружеа околу шеснаестерец и не мењаше за жива глава. Мурињо се испокара со сите си еба мајката. Едини исклучок беше Оле по нормален менаџер, ама и него го поеба кланот. После ќељавата превара, Пеп Гвардиола од Тему, ни го спопика со играчите на кои им верувал и само такви купувал, ене ги од сите нив еден асален фудбалер не можеш да склопиш. Сега овој, играл само 343 и не мењал по никој цена. Ебете си мајката сите, живци искинав 15 години гледајќи ги овие петарди бе. На секој му се исполнуваат желби како на мали бебиња.Ќе го јаде Шешко без потреба. Онаа игра одговара на 20 посто од играчите.
Имаше неколку клуба заинтересирани дури и понуди од Арабија до 60 мил за откуп, црепот запнал со Бетис.Вистина Баерн го барал Антони?
Глуми бе да не ги потроши глупостите за во репка ги чува за јунајтедИначе ...
Би платил за оваа.Dali ima sansa nekako Roj Kin da vleze vo strucen stab na Amorim?
Хахаха да да, а се спомнеше Видал му се уклучуваа алармите и одма пишуваше како царот нема да замина од Јуве.Времиња...царот @ADP ви киснеше во темава
Ne be ja preretko sum pisuval na fan klubov.. opsto na engkeski fan klubovi ne sum pisuval, retko i vo PL temata sum pisuval..Хахаха да да, а се спомнеше Видал му се уклучуваа алармите и одма пишуваше како царот нема да замина од Јуве.
Не знам зашто све мислев дека @Sladoledzija го пишуваше ова. Така некое сеќавање ми останало.