Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сезоната е долга и напорна. Сите овие што истурија по пола милијарда играат во Европа. Цел куп играчи има да им се исповредат. Секој со својата среќа и ум. Еве Сити не може да врзе две полувремиња, Арсенал ништо подобри, за Њукасл и Тотенхем да не зборам, едните ладно - ладно, другите топло-ладно!
Кога овие ќе влезат у ритам, се надевам Ливерпул и Челзи ќе излезат и така... Не дека ние ќе ги зезнеме и ќе бидеме пред нив, него има простор за подобри перформанси. Мене ни одбраната, нит средниот ред не ми се јасни, чисто се сомневам дека и Аморим разбира што прави. Ама тоа е што е, ќе почекаме да видиме до кај ќе дотера со Далот и Доргу.
Заборави да кажеш дека на нас ни требаа 3 гола Барнли да го победиме,што ќе се согласиш дека е лошо,ова не е критика за нас туку само муабет, мислам дека се се помали шансите да се надеваме дека некој ќе има повреди а ние ќе немаме за да бидеме на некоја позиција,конкуренцијата е се појака.
Автоматски споено мислење:

https://x.com/centredevils/status/1962786179541348720?s=19
Мене стварно не ми е јасно што ова значи,на нас не ни се допадна цената сега ама во иднина ќе се вратиме и ќе платиме повеќе, овие ако се брифирани од клубот или од некој барем поарна сторија да направеле, се повеќе овакви работи гледам, ќе биле достапни финансии во зимскиот рок,а можеби наредното лето, што ли му значи тоа на Аморим ако добие отказ у Ноември,кон кого се насочени овие пораки? Стварно незнам.

Последно уредено:
Заборави да кажеш дека на нас ни требаа 3 гола Барнли да го победиме,што ќе се согласиш дека е лошо,ова не е критика за нас туку само муабет, мислам дека се се помали шансите да се надеваме дека некој ќе има повреди а ние ќе немаме за да бидеме на некоја позиција,конкуренцијата е се појака.
Автоматски споено мислење:

https://x.com/centredevils/status/1962786179541348720?s=19
Мене стварно не ми е јасно што ова значи,на нас не ни се допадна цената сега ама во иднина ќе се вратиме и ќе платиме повеќе, овие ако се брифирани од клубот или од некој барем поарна сторија да направеле, се повеќе овакви работи гледам, ќе биле достапни финансии во зимскиот рок,а можеби наредното лето, што ли му значи тоа на Аморим ако добие отказ у Ноември,кон кого се насочени овие пораки? Стварно незнам.
Ние не сме у филмот за Европа, јас елаборирав дека и другите ќе имаат проблеми,вакви или онакви. Не поврзано со нашите амбиции. Ние можеме само на среќа да избориме Европа.
Балеба? Грешка на Јунајтед, го зезнаа играчот и Брајтон, од пуста глупоќа и немање саглам скаутинг! Ако беа сигурни во проценката требаше да го искешираат, не да прават шпански сапуници. Сега Балеба има повишена самооценка, ќе му теба време да се изориентира, Брајтон ќе трпи ради тоа, годинава игачки, догодина финансиски! А нашиве литарки, требаше да знаат што прават и што зборат :cautious:
Сега е јасно дека големината на Јунајтед била во 2-3 менаџери Безби, Ферги... , остало ни за криви к*рац не било.

Ние не сме у филмот за Европа, јас елаборирав дека и другите ќе имаат проблеми,вакви или онакви. Не поврзано со нашите амбиции. Ние можеме само на среќа да избориме Европа.
Балеба? Грешка на Јунајтед, го зезнаа играчот и Брајтон, од пуста глупоќа и немање саглам скаутинг! Ако беа сигурни во проценката требаше да го искешираат, не да прават шпански сапуници. Сега Балеба има повишена самооценка, ќе му теба време да се изориентира, Брајтон ќе трпи ради тоа, годинава игачки, догодина финансиски! А нашиве литарки, требаше да знаат што прават и што зборат :cautious:
Сега е јасно дека големината на Јунајтед била во 2-3 менаџери Безби, Ферги... , остало ни за криви к*рац не било.
Колку и да сум песимист,пак ќе се надевам на твоето сценарио,јер немаме што да изгубиме. Инаку Балеба не вреди толку,ако ништо друго некои играчи треба да отворат очи пред да потпишат договор да видат што потпишуваат.Малите клубови лом направија овие години, ти потпиши договор ама нека има некоја ставка таму да неможе да те држи као роб додека не извлече пари колку што замислил, друго мора да има некои ставки и од договорите каде што играчите не се посакувани а одбиваат трансфери за пари како кај нас што се случи се до 30абгуст со тие неколку играчи,го хакираа системот просто.

Братот е у најмала рака еден од најодговорните што не сме во ЛШ, милион киксови направи. До толку одлепен од реалноста :pos: :facepalm:
Колку треба да си глуп да се зезнеш толку. :D

Абе нека смени формација има играчи за средина да искомбинира нешто нека не туку ми драпа мадлаци, ебаму тоа карфиолот на нерви почна да ми оди, само глуп човек може да повторува иста грешка повеќе од 3 пати. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom