Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
уште тревникот да го средат, ќе биде топ. исто како у Струмица. Мислам дека ФФМ треба да финансира промена на подлога низ цела Македонија и да имаат свои луѓе за оддржување секаде, само тоа е чаре

уште тревникот да го средат, ќе биде топ. исто како у Струмица. Мислам дека ФФМ треба да финансира промена на подлога низ цела Македонија и да имаат свои луѓе за оддржување секаде, само тоа е чаре
Теренот ќе биди супер но само до кога е прашањето оти треба некој да го одржава и да оди на обука во ффм исто ни фалат бушалки треба да се купат или остават овие од ффм за тоа можи е најпаметно да има трајно но малку по скапо решение со квалитетна вештачка трева но многу поважно е сега да се најди терен за тренинзи оти главниот терен ако тренираат на него ќе се испусти уште побрзо тоа треба да биди главен приоритет а не да ни се јавуваат повреди од тренинзи во црно буки и другите села
За утре 0-2 точен резултат бошко и мирко стрелци оти ѓорче не знаат кај тераат после трите порази а денес интересно башкими без марко петарда јадоја тој му е пола екипа додека арсими немаше среќа против силекс кој првото изигра ама второто висеше голот шо значи сега се зависи од нас за конференциска лига шо рекоја утре да си тепаме гледам денес заминаа во карантин шо е супер работа сега уште да тепаат денес па уба да ни биди цела недела и да си купиме сезонска после каде гледам има доста купено од апликацијата на веб страната шо пријатно ме изненадува без некоја посебна реклама и си викам за брзо ќе ги извадат и дресовите пак да си купат луѓето

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Теренот ќе биди супер но само до кога е прашањето оти треба некој да го одржава и да оди на обука во ффм исто ни фалат бушалки треба да се купат или остават овие од ффм за тоа можи е најпаметно да има трајно но малку по скапо решение со квалитетна вештачка трева но многу поважно е сега да се најди терен за тренинзи оти главниот терен ако тренираат на него ќе се испусти уште побрзо тоа треба да биди главен приоритет а не да ни се јавуваат повреди од тренинзи во црно буки и другите села
За утре 0-2 точен резултат бошко и мирко стрелци оти ѓорче не знаат кај тераат после трите порази а денес интересно башкими без марко петарда јадоја тој му е пола екипа додека арсими немаше среќа против силекс кој првото изигра ама второто висеше голот шо значи сега се зависи од нас за конференциска лига шо рекоја утре да си тепаме гледам денес заминаа во карантин шо е супер работа сега уште да тепаат денес па уба да ни биди цела недела и да си купиме сезонска после каде гледам има доста купено од апликацијата на веб страната шо пријатно ме изненадува без некоја посебна реклама и си викам за брзо ќе ги извадат и дресовите пак да си купат луѓето
Стварно мислиш со овој тим имате шанси за пласман во Европа Оваа година одат само првите две,а ако си реален нема шанси да бидете пред Шкендија,Струга,Силекс и Вардар.Денеска сум сигурен дека нема да победите бод е премија

Стварно мислиш со овој тим имате шанси за пласман во Европа Оваа година одат само првите две,а ако си реален нема шанси да бидете пред Шкендија,Струга,Силекс и Вардар.Денеска сум сигурен дека нема да победите бод е премија
Isto mislam i jas vaka...realno

Stvarno mislam da ,deka mozime vo evropa da izlezime e sega potesko preku prvenstvoto no po lesno preku kupot ko mozevte vie lani zosto nie ne godinava
Denes ne igra Mirko poradi lesna povreda od losiot teren vo crno buki(plus dva trojca isto se zalat) ne jadam lajna za dzabe celo vreme ama koj da slusni isto I za plus igraci denes bez mirko i srbinot vo odbranata poradi crveniot pa koj ke bidi izmena zemete igraci bez razlika denes kolku ke pobedime mora da se zemat igraci !

P.S.Ova pogore deka site skoro go citaat forumot sakame igraci i pomosene teren

P.P.S.Dve po Edition i dva porazi od brera do lani site cetiri ili edna nereseno najmnogu vsdevme so znaci ima napredok i samo tie ni se merilo i konkurenti ima nadez
Автоматски споено мислење:

Samo da znajte golot prviot e od bosko a Vortritt od milenkovski kako ored destina godini ko tepavme vo gorce na kontrata vo 90+

Колку е лош само Стефан за греота жими се бивши репрезентативец инаку тој зема најголема плата заедно со капитенот некни шо имаше пишано онаков пенал во селска лига не се прај а баш убо тргна утакмицата па ги вративме во игра едино то ѓупчето му вреди и арно шо не знај тренерот нивни не го клај од другата страна ќе не напрат пепел а кај нас шта речи кој да влези таткоми Најдо сега нека влези ко му велиш месец дена требаат играчи да не се заебавај атмосферата да не се лутеле па младинец триста чуда кој можи сега да поможи ? Како со играч помалку сме и да фали шпиц сите застанати на котра ај можи ќе истрчаме пак уште една за бод да ни биди загарантиран пак одиме на бод се мислам наместо ма три за да земиме барем бод нека влези то давид да го видиме но напред нема кој керим нешто да се буфка ама и тој е слаб

Едит: повреди имале тие шо играа лошо прво полувреме стефан егри итн...и после ќе го плукаме оти играат повредени а играат оти нема кој и пак на наубето фалат играчи алооо!Оваа недела завршува преодниот рок земете нешто еден куп има слободни играчи управата ребаланс да го одрврзи ќесето а тренерот да си одбери ми се плаши окото во второто полувреме нема шо да смениме и изненадиме освен некоја контра или прекин да турниме гол но за тоа не треба да се себичат па после се знај сите назад

Последно уредено:
Од ништо нешто, две грешки на одбраната. Кружиме, ја држиме топката ама реализација 0. Сега овие босите бункер ќе клат и бркај се за нерешено.

Peceni ste za konferenciska liga nema sto

Nikakva igra, ocekuvan poraz za mene....Najdobroto nesto so mozese da ni se desi duri traj preodniot rok, oti ako pobedevme ili remi ke vlezeja vo film deka sme jaki i ne ni treba nikoj pojke....najpojke boli koga vaka pisis za svojot klub, ama realno nas prioritet mi e opstanokot

Nikakva igra, ocekuvan poraz za mene....Najdobroto nesto so mozese da ni se desi duri traj preodniot rok, oti ako pobedevme ili remi ke vlezeja vo film deka sme jaki i ne ni treba nikoj pojke....najpojke boli koga vaka pisis za svojot klub, ama realno nas prioritet mi e opstanokot

Од ништо нешто, две грешки на одбраната. Кружиме, ја држиме топката ама реализација 0. Сега овие босите бункер ќе клат и бркај се за нерешено.
Ние сме побоси од нив. Не се спремни ни тактички ни кондоциски , чиста борба за опстанок ќе биди сезоната како и сите други до сега

Ние сме побоси од нив. Не се спремни ни тактички ни кондоциски , чиста борба за опстанок ќе биди сезоната како и сите други до сега
Реков јас оваа утакмица ќе се види реалната слика а таа е дека без плус играчи само опстанок и евентуално некоја шанса да се бара во купот страмота и греота 80 години клунот со амбиоци само за опстанок

Му пишите глупости овде на форумот, Европа не знам шо ќе фатиме, сигурно ќе тепаме 0:2,1:3 не знам колку, небаре Ливерпул сме ние во лигата, знајте и самите го читат форумот и се креват во облаци, а тие се најслаби, врска немат овие играчи, нека не летат во облаци, како ги прајте другите екипи како без нозе да се, то дека фалат играчи-фалат, дека зедоја бош играчи-зедоја, Е нема да видат од Европа, нека гледат нека опстанат, то е приоритетот за сезонава...
Туку средината ни е најслаба, Белиќ повторно ужас, заедно со Стеф и Швајц, веќе три кола ни се убедливо најслабите играчи, нема топки до нападот, пеналот на Стефан аматеризам, никогаш не ми бил овај јак играч, кога ќе го видам во тие ноџињата избричани, депилирани, суви педерски :pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom