NB10
НОВА БИТОЛА
- Член од
- 15 февруари 2022
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 268

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Теренот ќе биди супер но само до кога е прашањето оти треба некој да го одржава и да оди на обука во ффм исто ни фалат бушалки треба да се купат или остават овие од ффм за тоа можи е најпаметно да има трајно но малку по скапо решение со квалитетна вештачка трева но многу поважно е сега да се најди терен за тренинзи оти главниот терен ако тренираат на него ќе се испусти уште побрзо тоа треба да биди главен приоритет а не да ни се јавуваат повреди од тренинзи во црно буки и другите селауште тревникот да го средат, ќе биде топ. исто како у Струмица. Мислам дека ФФМ треба да финансира промена на подлога низ цела Македонија и да имаат свои луѓе за оддржување секаде, само тоа е чаре
Стварно мислиш со овој тим имате шанси за пласман во Европа Оваа година одат само првите две,а ако си реален нема шанси да бидете пред Шкендија,Струга,Силекс и Вардар.Денеска сум сигурен дека нема да победите бод е премијаТеренот ќе биди супер но само до кога е прашањето оти треба некој да го одржава и да оди на обука во ффм исто ни фалат бушалки треба да се купат или остават овие од ффм за тоа можи е најпаметно да има трајно но малку по скапо решение со квалитетна вештачка трева но многу поважно е сега да се најди терен за тренинзи оти главниот терен ако тренираат на него ќе се испусти уште побрзо тоа треба да биди главен приоритет а не да ни се јавуваат повреди од тренинзи во црно буки и другите села
За утре 0-2 точен резултат бошко и мирко стрелци оти ѓорче не знаат кај тераат после трите порази а денес интересно башкими без марко петарда јадоја тој му е пола екипа додека арсими немаше среќа против силекс кој првото изигра ама второто висеше голот шо значи сега се зависи од нас за конференциска лига шо рекоја утре да си тепаме гледам денес заминаа во карантин шо е супер работа сега уште да тепаат денес па уба да ни биди цела недела и да си купиме сезонска после каде гледам има доста купено од апликацијата на веб страната шо пријатно ме изненадува без некоја посебна реклама и си викам за брзо ќе ги извадат и дресовите пак да си купат луѓето
Isto mislam i jas vaka...realnoСтварно мислиш со овој тим имате шанси за пласман во Европа Оваа година одат само првите две,а ако си реален нема шанси да бидете пред Шкендија,Струга,Силекс и Вардар.Денеска сум сигурен дека нема да победите бод е премија
Stvarno mislam da ,deka mozime vo evropa da izlezime e sega potesko preku prvenstvoto no po lesno preku kupot ko mozevte vie lani zosto nie ne godinavaСтварно мислиш со овој тим имате шанси за пласман во Европа Оваа година одат само првите две,а ако си реален нема шанси да бидете пред Шкендија,Струга,Силекс и Вардар.Денеска сум сигурен дека нема да победите бод е премија
Теренот ќе биди супер но само до кога е прашањето оти треба некој да го одржава и да оди на обука во ффм исто ни фалат бушалки треба да се купат или остават овие од ффм за тоа можи е најпаметно да има трајно но малку по скапо решение со квалитетна вештачка трева но многу поважно е сега да се најди терен за тренинзи оти главниот терен ако тренираат на него ќе се испусти уште побрзо тоа треба да биди главен приоритет а не да ни се јавуваат повреди од тренинзи во црно буки и другите села
За утре 0-2 точен резултат бошко и мирко стрелци оти ѓорче не знаат кај тераат после трите порази а денес интересно башкими без марко петарда јадоја тој му е пола екипа додека арсими немаше среќа против силекс кој првото изигра ама второто висеше голот шо значи сега се зависи од нас за конференциска лига шо рекоја утре да си тепаме гледам денес заминаа во карантин шо е супер работа сега уште да тепаат денес па уба да ни биди цела недела и да си купиме сезонска после каде гледам има доста купено од апликацијата на веб страната шо пријатно ме изненадува без некоја посебна реклама и си викам за брзо ќе ги извадат и дресовите пак да си купат луѓето
Ние сме побоси од нив. Не се спремни ни тактички ни кондоциски , чиста борба за опстанок ќе биди сезоната како и сите други до сегаОд ништо нешто, две грешки на одбраната. Кружиме, ја држиме топката ама реализација 0. Сега овие босите бункер ќе клат и бркај се за нерешено.
Реков јас оваа утакмица ќе се види реалната слика а таа е дека без плус играчи само опстанок и евентуално некоја шанса да се бара во купот страмота и греота 80 години клунот со амбиоци само за опстанокНие сме побоси од нив. Не се спремни ни тактички ни кондоциски , чиста борба за опстанок ќе биди сезоната како и сите други до сега