dantemkd
demon hunter
Исправено.јас мислам дека ќе НЕ размонтираат Барнли утре....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исправено.јас мислам дека ќе НЕ размонтираат Барнли утре....
Мислам дека е фер да си признаеме дека немаме живци да даваме време на тренерот за нештото да проработи,туку бараме нешто многу брзо што ќе не крене ака инстант успех, на нас ни требаат играчи од калибарот на Куња и Мбуемо,помалку како Хојлунд, или Гарначо или Маино или Амад, да не бидам погрешно сфатен очигледно има потенцијал во нив ама им треба време,млади се и не се спремни да го земат товарот. Додека овие се по 25години и докажани.Очигледно Аморим проектот треба време да почне да функционира а камоли да почне дда дава резултатиa sto funkcija imam jas u klubot be druze, osim da osiguram deka ima ladno pivo pred mec bolje da gledam so pivo nego so dijazepam.
vikas jasno bilo sto fali sto ne, na kogo mu bilo jasno. Eve jas ti vikam deka spored mene cela uprava resava gresen problem so godini veke ocigledno niv ne im e jasno. ili moze razlicni mecevi gledame pojma nemam moze na nekoja nivna tabela nie sme vo vrvot postojano vo borba za tituli
Sakale da prodadat ova ona, ako imas limitiran budzet prvo resavas glavniot problem posle sto ostane trosis na drugi.
PS da ne te razocaram ama nema takvo nesto kako Junajted danok
Ako go zemes od finansiski aspekt akcii na berza ne rasnat ako kompanijata ne raboti so dobivka ima privina zasto Nvidea ima vrednost kolku sto ima a ne Zito luks taka
Автоматски споено мислење:
PPS moze jas i ti se slagame ama ima mnogu drugi sto uste opravaat krivi drini dali trebalo DDG ili onana, dali trebalo skols u penzija, onoj od njukasl ke sredel se sega ke se opravime
pa nekoj drug ke sredel
pa eth ne cini ruben e najbolje
baleda e klasa itn itn
Momentalniot problem ne e rashi, ne e kasemiro, ne e maino nego e mnogu pogolem od se ova i se vika neznaeme kade terame
Не се разбравме околу формацијата. Не го правдам лошиот настап на Меину против Гримзби, не гледав, ти верувам на збор. Сакав да кажам, да му најде место во средина каде што неговата бавност нема да дојде до израз.Значи 2 дена зборам исто со различни членвои ај сега формацијата не му одговарала али да играш против 4то лигаш и да неможеш пас да погодиш е срамно, ај оваа му е прв официјален натпревар оваа година не е у форма итн, а лани што беше проблемот под Тен хаг имаше многу бледи изданија и во друга формација.
Уште кога го најавија Аморим имам пост каде пишивам дека сум загрижен за прогресот на Меино, зш не е профил на играч на Аморим, ме мрзи сега да нурам кој сака изволте.
nemam problem da davam vreme za nestata da profunkcioniraat, imam problem da gubam vreme koga e ocigledno deka nema napredok veke nekoj podolg period. imam problem da gubam vreme so opravanje na problemi koi ne sme ni sigurni deka se tuka a onie ociglednite ke gi ignorirame.Мислам дека е фер да си признаеме дека немаме живци да даваме време на тренерот за нештото да проработи,туку бараме нешто многу брзо што ќе не крене ака инстант успех, на нас ни требаат играчи од калибарот на Куња и Мбуемо,помалку како Хојлунд, или Гарначо или Маино или Амад, да не бидам погрешно сфатен очигледно има потенцијал во нив ама им треба време,млади се и не се спремни да го земат товарот. Додека овие се по 25години и докажани.Очигледно Аморим проектот треба време да почне да функционира а камоли да почне дда дава резултати
Го лафевме ова баш пред да си отиде де Хеја. Почна низ уши и он да прима голови последните две години кај нас.Де Геа заслужено не доби продолжување на договор. Де Геа требаше да се смени со нов голман, идејата беше да се добие солиден голман, подобар од Де Геа, со додатни карактеристики. Очигледно, Онана не е тоа. Не знам како не разбираш.
Не би ја имале оваа дискусија да дојдеше Донарума на местото на Де Геа, и да не ги правеше глупостите што сега се случуваат. Тоа што Онана е промашен трансфер, не значи по автоматизам дека Де Геа требало да добие нов договор. Одлуката да не му се продолжи договорот беше правилна. Одлуката да се купи Онана е погрешна. Толку е просто. Дали Де Геа е подобар голман моментално од Онана, апсолутно да, овој вториот брани како без очи.
Де Геа, кој е тежок линијаш, во моменталнава ПЛ каде што играчите се допуштени да го блокираат голманот, би се мачел на секој корнер. Имаше помалку фатени топки од голмани кои беа резерви во своите клубови.
Или не може да се избори за место. Имаше шанси, не беше фрлен на ѓубриште, нека не јаде буреци. Ако е така и Онана може да каже, некако не ми одговара формацијава, иначе маме ебавам во други формации.Да се бори за место во формација кај што нема место за него...
Го лафевме ова баш пред да си отиде де Хеја. Почна низ уши и он да прима голови последните две години кај нас.
За линијаш и истрчување да не се повторувам, така си е. Сега сите голмани се подобри од Онана и Бајандир. Жарчето е во тоа кој и да дојде, ќе му стават огледало со ликот на Онана. Секоја грешка ќе му се множи со десет.
Или не може да се избори за место. Имаше шанси, не беше фрлен на ѓубриште, нека не јаде буреци. Ако е така и Онана може да каже, некако не ми одговара формацијава, иначе маме ебавам во други формации.
Не, не јадеме трици, пак не си разбрал. Само викаме дека Де Геа последните неколку години кај нас беше во опаѓачка форма. Ова му се грешките од последните сезона-две. За да разбереш, тоа што укажуваме дека Де Геа не беше добар при крај, не значи по автоматизам дека ги браниме Онана и Бајиндир. Едното со друго, не се заеднички поврзани, зашто гледам дека ти е тешко да ги разделиш. Јунаjтед мораше да бара нов голман. Згрешија со Онана. До толку е просто.Јадење пак трици за Де Геа? Ај вака, статистиката вели дека Де Геа има 17 грешки во 12 години додека пак сегашните наши голмани имаа толку грешки по натпревар. Додека првиот сам носеше бодови каде протвникот имаше и по 20 шута на гол, неговите наследници немаат ебан интервенција во 2 години. Вас една грешка ви се гледа како 100 тоа е проблемот но статистиката вика дека лажете. Факти!!!
Да де те разбирам и онака јас или ти неможеме ништо да смениме, работава е по малку да го одбееереш помалото зло од две зла, ја пишав и пред два дена дека Аморим ми е пичкица по малку зошто немаше м.да да ги гледа пеналите, сега дооформувам мислење,може е добар и се ама таква слабост покажа што ќе го изедат коа ќе дојде време. Од друга па страна кој ли да донесат во веќе почната сезона,тоа пак си повлекува други трошоци,ќе си бара играчи,ќе си бара време и се у круг или почеток, вака ако мислат нека му дадат време нека отиде до крај работата и полошо неможе да бидеnemam problem da davam vreme za nestata da profunkcioniraat, imam problem da gubam vreme koga e ocigledno deka nema napredok veke nekoj podolg period. imam problem da gubam vreme so opravanje na problemi koi ne sme ni sigurni deka se tuka a onie ociglednite ke gi ignorirame.
prost primer kunja i mbeumo nemaat tolku dopiri so topka kolku sto banana i turkcevo imaat greski, kako sakas da se neutralizira se toa![]()
Види искрено за Рубинчо што се вика дознав дека постои недела две пред да го потпишат кога секој пост тука беше рубен рубенДа де те разбирам и онака јас или ти неможеме ништо да смениме, работава е по малку да го одбееереш помалото зло од две зла, ја пишав и пред два дена дека Аморим ми е пичкица по малку зошто немаше м.да да ги гледа пеналите, сега дооформувам мислење,може е добар и се ама таква слабост покажа што ќе го изедат коа ќе дојде време. Од друга па страна кој ли да донесат во веќе почната сезона,тоа пак си повлекува други трошоци,ќе си бара играчи,ќе си бара време и се у круг или почеток, вака ако мислат нека му дадат време нека отиде до крај работата и полошо неможе да биде
Хаха да у право си,ја по body language помислив дека е му е страв ич не помислив за ритуал. Мислам дека на сите и беше преку глава од Тен Хаг тогаш па затоа имаше overreaction за Аморим, гледајќи статистики а ретко кој гледал Спортинг,хипстер,млад,затоа. Знам Арсенал го изрешетаа пред да дојде кај нас таа ја гледав,делуваше скоцкан,дисциплиниран тимот,со визија и цел.Штознам мислам дека треба да се задржи со него и да се има трпение, ама за да не го изедат медиумите мора да му донесат играчи инаку ојде возот.Види искрено за Рубинчо што се вика дознав дека постои недела две пред да го потпишат кога секој пост тука беше рубен рубен
Мислам дека по клипови што се делеа тука скоро стално на пенали беше вртен со грб не гледа изводи нешто (бро може и сум го побркал бе друг да сум приметил а сега за овој да коментирам)
И надал го заебаваа зашто стално шишињата на исто место, или ГАЈЧИТЕ пред секој сервис од такво што си ги влечеше (глупи рандом примери редам де) ама јбг ритуали
Ако му е ритуал го разбирам ако му е од страв што земал да биде менаџер. Од друга страна па и реален си беше кога рече : ако ти што се правиш таква фудбалска институција си стигнал да се рамниш со некој 4то лигаш и на пенали да поминуваш реално е небитно дали ќе поминеш или не бламот е веќе допрен
Дека ќе добие цел нов тим преку ноќ нема сите тоа го знаеме. Ама можат да го поддржат со некој барем во средина. Реално ликот у спортинг немаше имиња па да речеш ради играчите играл добро.Хаха да у право си,ја по body language помислив дека е му е страв ич не помислив за ритуал. Мислам дека на сите и беше преку глава од Тен Хаг тогаш па затоа имаше overreaction за Аморим, гледајќи статистики а ретко кој гледал Спортинг,хипстер,млад,затоа. Знам Арсенал го изрешетаа пред да дојде кај нас таа ја гледав,делуваше скоцкан,дисциплиниран тимот,со визија и цел.Штознам мислам дека треба да се задржи со него и да се има трпение, ама за да не го изедат медиумите мора да му донесат играчи инаку ојде возот.