K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590
Лелле Плесис ко че го загрми со тупани, нема да знајш од кај идат оти мава ко старо магаре што низ годините крепело и тепало низ локални кафани, лева десна од сите страни.

Катастрофа борба

Ви кажав јас дека чеченецот овој камп покажа дисциплина,затоа бев сигурен дека нема да падне после 1,2 рунда.

Боксер да му ја скине таа муџахединска фаца.

Последно уредено:
Лелле Плесис ко че го загрми со тупани, нема да знајш од кај идат оти мава ко старо магаре што низ годините крепело и тепало низ локални кафани, лева десна од сите страни.
Да станеше барем за да го загрми..

Мозес Итаума се повеќе го оправдува хајпот околу него. Почна да победува и големи имиња со иста леснотија како што ги победуваше и поанонимните борци. Брзината, рефлексите и силата му се застрашувачки, практично единствена непознаница и можна слаба страна останува издржливоста, досега никој нема стигнато до трета рунда против него. Како и да е, печен е за борба за титула идна година, се надевам против Усик, епски дуел би било тоа, се разбира ако си го потврди статусот во тие неколку, претпоставувам два-три дуели кои му преостануваат за да стигне да биде главен предизвикувач.

Чеченецот ја корегираше слабата точка која ја имаше од сам старт, и одма се приметува разлика - кондицијата.
Изненади со темпото и пресијата која успеа да ја задржи преку цела борба.

ДДП декласиран.

Не знам кој би можел да победи ваква верзија од Хамзат. Да, Имамов би требало да е следен, но и него би му се десило истото. Не гледам никој кој би го запрел Хамзат во борењето. Евентуално некој апла опасен со раце, па да го потфати во прва рунда... Но не гледам никој таков во категоријава.

Карти за арммада 14 кога ќе ги пуштат во продажба ? нема никакво инфо..

Здраво момци,

Да ми препорачате добри ММА/кик-бокс клубови во Скопје, во околината на Карпош? Или општо, ако нема добри во околината на Карпош, тогаш било каде во Скопје?

Веќе некое време се мислам да почнам со учење на некоа боречка вештина, пошто мислам дека секој маж треба да знае барем основни познавања, барем за одбрана на самиот себе си.

И друго нешто што ми се врте во главата е, дека сум 23 години, колку тешко е моментално да се почне со такво нешто? Пошто би бил апсолутен почетник, освен теретана и фудбал, немам друго тренирано. Секако не планирам јас професионално да се бавам со ММА/Кик бокс, т.е не планирам да одам на компетитивно ниво, туку повеќе ми е за да знам јас самиот и да сум спремен за било што во иднина.

Последно уредено:
Здраво момци,

Да ми препорачате добри ММА/кик-бокс клубови во Скопје, во околината на Карпош? Или општо, ако нема добри во околината на Карпош, тогаш било каде во Скопје?

Веќе некое време се мислам да почнам со учење на некоа боречка вештина, пошто мислам дека секој маж треба да знае барем основни познавања, барем за одбрана на самиот себе си.

И друго нешто што ми се врте во главата е, дека сум 23 години, колку тешко е моментално да се почне со такво нешто? Пошто би бил апсолутен почетник, освен теретана и фудбал, немам друго тренирано. Секако не планирам јас професионално да се бавам со ММА/Кик бокс, т.е не планирам да одам на компетитивно ниво, туку повеќе ми е за да знам јас самиот и да сум спремен за било што во иднина.
Пиши „Адора ММА“ или „Адора Кикбокс“, они се во Карпош - Центар. Не е тешко да се почне :)

Здраво момци,

Би ти ги препорачал House of grappling arts кај Млечен во Тафталиџе пред Адора. Они и The Strongest се веројатно најдобрите две школи во државава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom