- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 1.076
- Поени од реакции
- 1.407
Лелле Плесис ко че го загрми со тупани, нема да знајш од кај идат оти мава ко старо магаре што низ годините крепело и тепало низ локални кафани, лева десна од сите страни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да станеше барем за да го загрми..Лелле Плесис ко че го загрми со тупани, нема да знајш од кај идат оти мава ко старо магаре што низ годините крепело и тепало низ локални кафани, лева десна од сите страни.
Да станеше барем за да го загрми..
Пиши „Адора ММА“ или „Адора Кикбокс“, они се во Карпош - Центар. Не е тешко да се почнеЗдраво момци,
Да ми препорачате добри ММА/кик-бокс клубови во Скопје, во околината на Карпош? Или општо, ако нема добри во околината на Карпош, тогаш било каде во Скопје?
Веќе некое време се мислам да почнам со учење на некоа боречка вештина, пошто мислам дека секој маж треба да знае барем основни познавања, барем за одбрана на самиот себе си.
И друго нешто што ми се врте во главата е, дека сум 23 години, колку тешко е моментално да се почне со такво нешто? Пошто би бил апсолутен почетник, освен теретана и фудбал, немам друго тренирано. Секако не планирам јас професионално да се бавам со ММА/Кик бокс, т.е не планирам да одам на компетитивно ниво, туку повеќе ми е за да знам јас самиот и да сум спремен за било што во иднина.
Би ти ги препорачал House of grappling arts кај Млечен во Тафталиџе пред Адора. Они и The Strongest се веројатно најдобрите две школи во државава.Здраво момци,
Да ми препорачате добри ММА/кик-бокс клубови во Скопје, во околината на Карпош? Или општо, ако нема добри во околината на Карпош, тогаш било каде во Скопје?
Веќе некое време се мислам да почнам со учење на некоа боречка вештина, пошто мислам дека секој маж треба да знае барем основни познавања, барем за одбрана на самиот себе си.
И друго нешто што ми се врте во главата е, дека сум 23 години, колку тешко е моментално да се почне со такво нешто? Пошто би бил апсолутен почетник, освен теретана и фудбал, немам друго тренирано. Секако не планирам јас професионално да се бавам со ММА/Кик бокс, т.е не планирам да одам на компетитивно ниво, туку повеќе ми е за да знам јас самиот и да сум спремен за било што во иднина.