Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
NadicaG7.jpg20250112095323.jpg

Кајг,
и ние како студенти во ниедно време идевме во пекара на бурек, а богами и после некоја журка или настан онака дотерани пицикато без веза на бурек во 24ч раб.пекара, после полноќ ќе ги намрсниме рацете и ќе ја дочекаме зората со бурек во уста :D

IMG_20250817_165152.jpg

...затоа не ме чуди што Сергеј Варошлија со моментално другата своја секси половина Надица после некој рандом настан навратиле во пекара, онака баш соодветно облечени во свечана тоалета од настанот да намрси Сергеј бркот со бурек,

IMG_20250817_161222.jpgimages (12).jpeg

а тоа што дупето на Надица повеќе било откриено отколку покриено јест да не личи, али јебига, манекенка по вокација, тие се модни атракции, па све им е оправдано.

IMG_20250817_161609.jpgIMG_20250817_161531.jpg

...како што е пекарата полупразна по рафтовите, оти се очекува новата тура после полноќ (поточно на часовникот на Надица покажува 00:30 ч) да ги привлече ноќните шетачи од вамте и тамте како што се Сергеј и Надица, а и по некоја залутана женска која уште по шорцеви и маица од ручек уште не се прибрала дома, а надвор се гледа од фотографијата ќора темница, па со миризливи пецива ќе ги залаже домашните многу да не ја прашуваат каде била.

IMG_20250817_170632.jpg

....тууу, ми се пријаде мрсен бурек со месо, беља работа, а не сум дотерана :ROFLMAO: !

Последно уредено:
Кајг,
според инерција на нештата, гледајќи повеќе во дупето со танга, би рекла дека Сергеј Варошлија би влегол во пекара на полноќ, онака полупрегрнат со пет години постара сопруга, манекенката Надица.

...сега испливува некоја друга струмичка комбинација со Сергеј Варошлија со некоја си Љупка ќерка од кумашинот на екс премиер Зоран Заев, Горан Митров кој влегол во бизнис со компанијата „Грин Енерџи Гна“ во Сушица, а за управител ја поставил инфлуенсерка сопстврната ќерка Љупка Митрова, јебига нисам одавде, се мисли од Струмица, ми останува да ги споредам тангите, ај да споредам дупе:

IMG_20250817_181634.jpgIMG_20250817_181559.jpgIMG_20250817_181538.jpg

...туууу, стварно исто дупе како од Љупка, како бе е можно кога Сергеј е женет со манекенката Надица Г.

gbg.png

...а и оваа Љупка такоџе скорешна невеста била со некој си таму, отиде светот у qурац, што па тие двајца Сергеј и Љупка прегрнати во пекара во ниедно време по бурек?

.....ааааааа значи бурекот опасна работа, веќе не јадам, куј знае што месо пикаат!:shok2:

Последно уредено:
Се наметнува прашањето според начинот на изразувањето дали може да утврдиме дека една членка на форумот е всушност газдата или газдарицата на ДоказМ или само така наликува?

Многу ми фалиш многу. Многу. Многу те сакам уште. Душата ме боли. Ама не можам да те побарам јас. Ми раскина, ме блокираше, не можам да се погазам уште еднаш. А многу те сакам многу.
Само сакам да те видам и да те гушнам. Сакам да те помирисам. Сакам да правиме за јадење и да си лежиме после. Сакам да гледаме филм и да ти лежам на рамо дур не се укочиме.
Многу ми фалиш.

Драа

Што се дешава сс нови пасте за зуби.Сфи ги напраиле пеесе до стодваесе денара.Живо џабе.А знаеш ли зшто?
Зшто су чиста ментол избоена вода.
Што би кажаја Зурла, намерно ни пласираф такфу за да дентисти лапаф паре.
Конспираси дирекно у уста.

Коју пасту и да купу,вајт мајт, вортекси мортекси деенка спирале обоени у три бое, абе џабе.
Растеглива ретка течност, док да гу затфору пасту после стављање, овој стаено испаднало ми од четку на плочке.
Порано бе знаеше се, сс едно стављање на четку, што се вика три пута зуби да миеш.
Некад и на отепе место лепак, каладонт користесмо хаха шалу се.
Густо, мрсно, лепливо, сперма кур да еде.

Колгејт, на кол да ве набију.
Лакалут, да ми лижеш едно јајце илу у еднину муд.

Едино онија елмекс за деца што е колко толко јако убаво фино густо спаковано.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom