Mud
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.439
- Поени од реакции
- 7.696
Да имав власт ти ќе работеше у харемотDa imav vlast ti nemase da imas internet.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да имав власт ти ќе работеше у харемотDa imav vlast ti nemase da imas internet.
Не викам дека и сега нема урбана мафија.Ама и во таа поранешна држава не бело ништо посјајно.Сега ќе ти платат за местото,тогаш млателе се пендаци ако не прифатиш.фабрики,земјоделски задруги,се е тоа градено на нечие бесправно и насилно одземено земјиште.Сталинизам,политбиро,тогаш така се викала урбаната мафија.Па и сега има закон за Експроријација, дури сега имаше еден период, не знам дали уште, може присилно не само да ти откупат плац за Државен Објект, туку и За приватен !!! И не само плац, мала куќа ако имаш, а намерачила Урбана Мафија висококатница да гради, можеше да ти ја руши. А имаше пред неполни 2години во Кисела Вода, Урбана Мафија НА ДИВО во Недела, сруши куќа од 2 спрата, во која имаше деловни објекти...Крена галама по медиуми сопствениците, АМА сзмо во Понеделник, одеднаш СЕ СЕ ЗАМОЛЧА...веројатно му платиле, ама сепак требаше власта да интервенира, ДИВО РУШЕЊЕ на туѓ објект !? Патем, денес државата помалку гради, ама Урбаната Мафија ПАЛИ постари државни објекти за да никнат ВИСОКОКАТНИЦИ...имаше неколку случки, МВР никако да ги фати подметнувачите на пожарите
Кои се тие србизирани православни Албанци?Бугаризиран Турчин, или што би рекле старите, клето потурче со криза на идентитет.
Прегледај го приврзокот 453268
![]()
Нови противмакедонски изблици на Ким Мехмети, за кого сограѓаните- Македонци не се Македонци!
Говор на омраза и јавно навредување на македонскиот народexpres.mk
Тоа е теорија на бугарите кои оваа ш иптараана ја презема, демек ние што сме македонци меѓу нас има и многу асимилирани албанци во македонци, ех да е само тоа... Имаат теории оти Пулевски оти ги имаа буквите УЛ во името мора да бил влав иако он се определивува за Македонец, својот народ и својот јазик за Македонски, после Јане Сандански и он мора да бил вла оти бил од селото Влахи, во кратко сите глупости што ги треска ш иптарааната се со бугарска матрица.Кои се тие србизирани православни Албанци?
Често пати на форумов може да се прочита:Не викам дека и сега нема урбана мафија.Ама и во таа поранешна држава не бело ништо посјајно.Сега ќе ти платат за местото,тогаш млателе се пендаци ако не прифатиш.фабрики,земјоделски задруги,се е тоа градено на нечие бесправно и насилно одземено земјиште.Сталинизам,политбиро,тогаш така се викала урбаната мафија.
Од кога е ова вака?Во прирачниците за личен развој на учениците и за животни вештини од 7. до 9. одделение, наставниците се задолжени од страна на Бирото за развој на образованието да ги "образуваат" децата и да ги научат дека има повеќе видови секс, меѓу кои и секс со повеќе лица, односно оргии или групен секс, и дека тие треба да го истражуваат и пронајдат својот родов идентитет т.е. да изберат дали се машки, женски или нешто друго.
ВМРО сака кур да пуши?
Знаеш дека евнусите одредувале кој ќе работи во харем?Да имав власт ти ќе работеше у харемот![]()
Значи овој Северно Кореецот или Путин да ти биле евнусиЗнаеш дека евнусите одредувале кој ќе работи во харем?
Има смисла.
Не, Путин и Ким се мудоњи и жените сами им се лепат поради тоа.Значи овој Северно Кореецот или Путин да ти биле евнуси
Има да работиш и да голташ, нешто налик партиска работа може ќе се пронајдеш![]()
А што друго очекуваш од партија која го воведе Ќембрич моделот (не не е typo)!Во прирачниците за личен развој на учениците и за животни вештини од 7. до 9. одделение, наставниците се задолжени од страна на Бирото за развој на образованието да ги "образуваат" децата и да ги научат дека има повеќе видови секс, меѓу кои и секс со повеќе лица, односно оргии или групен секс, и дека тие треба да го истражуваат и пронајдат својот родов идентитет т.е. да изберат дали се машки, женски или нешто друго.
ВМРО сака кур да пуши?
Ок ај праj се неписмена полесно еНе, Путин и Ким се мудоњи и жените сами им се лепат поради тоа.
Ти како евнух не разбираш како да привлечеш жена освен сексуално да ја нападнеш.
Malce sramota e vlazni sonista da si pisuvas na tema za politika ama toa e, zemjava se trpi.Ок ај праj се неписмена полесно е
www.deccanherald.com/amp/story/world%252Fwhat-is-inside-kim-jong-uns-special-train-with-pleasure-brigade-3316310
Башка нигде не пишав дека ја ќе те работам.
Благодарам, но не благодарам имам стандарди
Ако не ти се свиѓа, емигрирајMalce sramota e vlazni sonista da si pisuvas na tema za politika ama toa e, zemjava se trpi.