CN – Народна Република Кина

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Indija sfati deka USA nema ds dozvoli da se pretvorat vo nova kina. Porano se nadevaa deka se ke se preseli kaj niv ama sega im e jasno deka ima 0% sansi toa da se sluci. Nema da podkleknat, imaat dogovor so rusija za izvoz na stoki sto go proizveduvaat i tehnologija plus eftina nafta. So kina ima interesena situacija kade kina go naoruzuva pakistan a indija filipinite. Mozno e toa da se diskutira za pocetok i poleka da se spusti topkata...

Имаат долг период на анти Кинеска пропаганда. Ќе треба тоа да се менува. За Индија и односите со Русија. Па имаат неколку децениско партнерство меѓу нив. СССР и Русија имаат многу помогнато. Така да Трамп со тарифите и ќе си остане. Остснува уште кон Кина долго најавуваните да ги воведе и среќно и весело после.

не знам што му се замараат со блефот. Он е ко коцкар што иде алл ин на све надевајќи се некој дека ќе свитка кичма како овие од ЕУ.

не знам што му се замараат со блефот. Он е ко коцкар што иде алл ин на све надевајќи се некој дека ќе свитка кичма како овие од ЕУ.
Ронче, он ги е*е ЕУ оти му се во рака. Воено и облигациски. Каде може стриже. Дека е коцкар тешко, повеќе галамџија. Кој е зависен од јуесеј свиткува опашка, кој не го тера у мајчину.

Мао се јави од 1971 и и посака на западната империја брз крај! :pos:

In another 50 years China will be very strong, and by that time the Chinese Communist Party will be a hundred years old. America will most likely be very envious and restless, but it doesn’t dare attack China, not even with a single bullet.
...
Instead, it will research bacterial contamination.That is very immoral.After it is done with this immoral act, it will destroy itself.“““

Нека е за арно... :)

Китајо не запира!

Додека Трамп одлучи да ја нападне Кина (овој пат нема да има изговор како со Венецуела и наркокартели) децава на видеото сите ќе станат врвни научници.

Китајо не запира!

Додека Трамп одлучи да ја нападне Кина (овој пат нема да има изговор како со Венецуела и наркокартели) децава на видеото сите ќе станат врвни научници.
Дури да направат програма веќе ќе биде застарена

China playing Sim City додека ЕУ и САД играат Call of Duty.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom