Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има секако уште многу работа али неможе се да средиме одеднаш.Napadov partali, ostanatoto kanta.
Имао по упорни и од мене стареам got to shepe up...5500 луѓе го следат летот на Шешко моментално.
![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight TJD402 from Leipzig to Manchester on Flightradar24www.flightradar24.com
Цела Словенија и пола Македонија5500 луѓе го следат летот на Шешко моментално.
![]()
View flight TJD402 from Leipzig to Manchester on Flightradar24www.flightradar24.com
Угарте се губи у време, цело време касни со одлуките, а и не е доволно физички силен. За простор некако врви, знае да даде топка, кога ќе му пуштат доволно време да се намести.Се губат у простор и у време, посебно Угарте.
10.000 луѓе моментално како слетува. Јунајтед има најментална фан база.5500 луѓе го следат летот на Шешко моментално.
![]()
Имаше шпекулации дека ќе му обновата договор, со откупна клаузула за следно лето.Брајтон барале 104м фунти,многу тежок трансфер, прашањето ми е,што би се случило ако играчот побара трансфер? Овој 12к фунти земал само во Брајтон
10.000 луѓе моментално како слетува. Јунајтед има најментална фан база.![]()
Се ќе зависи од продажбите, и дали Брајтон ќе е флексибилен за исплаќање низ повеќе години.Колку хајп се дигна за Шешко , само да ги оправда очекувањата барем најмалку 15 гола , Куња и Мбеумо исто .
Ако запнале Јунајтед по Балеба играчот нека си побара трансфер реквест еме ке ја намали цената ем ке нема да се одолговлекува и ке знаеме на што сме. Очигледно сакаат некој и во средина, но дали Балеба е баш тој што ни треба.. Првите три - четри утакмици ке знаеме на што сме.. само да не ги фати мрзата пак .