Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Автоматски споено мислење:

Napadov partali, ostanatoto kanta.
Има секако уште многу работа али неможе се да средиме одеднаш.

:pos:

6fSAiwn.png

Се губат у простор и у време, посебно Угарте.
Угарте се губи у време, цело време касни со одлуките, а и не е доволно физички силен. За простор некако врви, знае да даде топка, кога ќе му пуштат доволно време да се намести.

Шешко бе, супер, сеуште се мислат дека можат да нападнат јако!

Последно уредено:
Брајтон барале 104м фунти,многу тежок трансфер, прашањето ми е,што би се случило ако играчот побара трансфер? Овој 12к фунти земал само во Брајтон

Брајтон барале 104м фунти,многу тежок трансфер, прашањето ми е,што би се случило ако играчот побара трансфер? Овој 12к фунти земал само во Брајтон
Имаше шпекулации дека ќе му обновата договор, со откупна клаузула за следно лето.
Али може и да искешираат оваа лето, ако го откачиме Гарначо над 30 мил имам шанси да појдат по него.

10.000 луѓе моментално како слетува. Јунајтед има најментална фан база. :icon_lol:

Е оваа ме изненади очекував да е околу 200к.

Последно уредено:
Колку хајп се дигна за Шешко , само да ги оправда очекувањата барем најмалку 15 гола , Куња и Мбеумо исто .

Ако запнале Јунајтед по Балеба играчот нека си побара трансфер реквест еме ке ја намали цената ем ке нема да се одолговлекува и ке знаеме на што сме. Очигледно сакаат некој и во средина, но дали Балеба е баш тој што ни треба.. Првите три - четри утакмици ке знаеме на што сме.. само да не ги фати мрзата пак .

Колку хајп се дигна за Шешко , само да ги оправда очекувањата барем најмалку 15 гола , Куња и Мбеумо исто .

Ако запнале Јунајтед по Балеба играчот нека си побара трансфер реквест еме ке ја намали цената ем ке нема да се одолговлекува и ке знаеме на што сме. Очигледно сакаат некој и во средина, но дали Балеба е баш тој што ни треба.. Првите три - четри утакмици ке знаеме на што сме.. само да не ги фати мрзата пак .
Се ќе зависи од продажбите, и дали Брајтон ќе е флексибилен за исплаќање низ повеќе години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom