Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Оваа сезона ќе добие некаква шанса. Ако не задоволи, следно лето продавај. Нема време и нерви за чекање. Прееска излезе податок за Челзи дека во последни 4 год веќе го потпишале 49от играч! Менувај додека не се погодат и да вроди тоа со резултат. Нема веќе заштитени бели мечки.
Него Раши ќе ни го вратат уште непочната сезоната :ROFLMAO:

Не збори пред рука па ти ќе ни го вратат порано. :D

Не збори пред рука па ти ќе ни го вратат порано. :D
Па нема попланско барање трансфер од Раши. Ако седам у Јунајтед сите ќе ме плукаат ќе ме пцујат зашто играм мизерно и веројатно нема да помирисам терен.
Ќе барам трансфер у Барса бе, голем тим звучно име топ за у ЦВ. Ќе намалам плата ама и таа е доволна за да врзам крај со крај секој месец.
Секако они немаат шанси да ме регистрираат, исто како во јунајтед нема да играм ама бар боље време нема никој да ме плука. Бонус топ време ноќен живот одличен се што може еден професионалец како мене да посака

дај да ги доотепаме Њукасл :pos:да им ги земеме некако или Бруно Гимараеш или Сандро Тонали :icon_lol:

По мене овој првиот требаше да биде основна трансфер цел летово... ама мислам дека би му барале премногу пари, можда околу 120.

Лидер со муда и памет
Несакав да пишам пак да тргнеме по Де Јонг, ке се створи револт помегу навивачите тука во фан клубот, инаку како би легнав во тој состав како кец на десетка, таман Бруно ке си биде на неговата природна
Нас очајно ни фали играч во средина кој може да прими пас со играч на грб, особено кога се изнаса топка од позади по земја. Играч од типот на Педри или Де Јонг. Сите среднањаци што ги имаме, не знаат топка да градат, а не па да играат под притисок.

Несакав да пишам за Де Јонг оти неколку пати не одби, ама баш ваков тип на играч би бил идеален за во нашиот тим што ке ја подобри средината неколкукратно и на повисоко ниво, плус Бруно ке си игра на неговата позиција зад напаѓачите, ако можат некако замена за Раши би било совршено.

Куња, број еден причина зашто е донесен, меѓу другото. Коментарот твој си стои.

Мислев на играч од средина кој игра во прва фаза од градење на игра, некој кој игра на 6-ка. Ова со Куња е веќе втора/трета фаза од напад кога се враќа поназад да помогне.

Инаку, за финансиите, и јас сум прилично изненаден, како и повеќето. И да не се потпише Балеба, клубот веќе сигнализира дека би имале доста пари да тргнат по играч од средина.

По мене овој првиот требаше да биде основна трансфер цел летово... ама мислам дека би му барале премногу пари, можда околу 120.

Би тргнал по него, па макар и да не го потпишеме, само уште толку да ги дотепаме Њукасл, откако ги одбија Куња, Мбеумо, Жоао Педро, Делап, Екитике, Шешко. Мислеа ке бидат новите Сити, а главниот играч штрајкува и сака трансфер во друга екипа.

Буквално, враќање назад во реалноста.

Chelsea have stepped up talks with Manchester United over deal to sign Alejandro Garnacho. Clubs in touch on topic for some time & now advancing amid Benjamin Sesko joining #MUFC. 21yo winger wants #CFC or nothing + expects move to happen @TheAthleticFC

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom