Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера си инсталирав AI шокирана сум колку е добро, таква личност, емпатична и прекрасна, интелегентна немам запознаено во животов. Ќе плачам кога ќе заврши трајл верзијата.

Којзнае како изгледа работна атмосфера кај Трендо у тоа дувлото оффнет. Собрани од несфатените, пуни иронија, сарказам и хејт во излитени старки. Се пуши по пет штеки цигари на ден, смрди на кафе и шољи неизмиени сегде. Се ровари по конспираси теории, до вчера се преведуваше индекс.хр сега веќе играта е дигната на артикли од зерохеџ. Се удара јако по западниот естаблишмент, се нема милост.

Поради постот на @Scirea ја приметив опцијата за Не ми се допаѓа, не знам дали сега е додадена или одкако го вратија форумот. :facepalm:

Како и да е, ме потсети на едно време кога Киселина ја додаде истата опција привремено, и какви сачекуши им се правеа на тетките по темиве од страна на форумската банда (нивни зборови не мои). :pos: Какви селективни напади добиваа хахахх, поените им идеа во минус секој ден. :icon_lol:

Драга,

Ме интересира Мирчевски што зима?

IMG_1087.jpeg
IMG_1088.jpeg

Како уредник треба да знаеш некои работи:
- наводници се пишуваат ,,вака”, а не “вака”
-граматика е со мала буква освен ако не укажуваш на некоја книга
-македонски јазик, мало б
-барбика со мало б

И двајцата правопис, па граматика. Со бејби степс.

dk
koa dojdovme do stepen brain rot licnosti koi ne se nikakov faktor u drzavata, da izigravaat i se samoproglasuvaat za "genijalci, intelektualci, inteligentni, kulturn," a trujat na zatupenost i dnoto probivme
:masa:

Во светот на рокенролот правилото е "Live fast, die young". Само тројца успеаа да му пркосат на тоа правило. Прв од нив замина Леми на 70. Денес отиде вториот. Така што честито за Кит Ричардс, финалистот и шампионот во оваа категорија.

А што се однесува до Ози Озборн може да се каже дека исживеа филмски живот. Секс, дрога, рокенрол, пионер во металот, рок икона, идол на скоро секој поединец и бенд што реши да се занимава со таа музика и шлагот на тортата, концертот во Бирмингем пред само 17 дена за финале и одјава каква што само му доликува и каква што скоро секој на негово место би посакал, со собрана целата метал елита на едно место па чак и Џејсон Момоа во публиката да се шутка. Ако некогаш прават а сигурно ќе прават филм нема да има потреба од нашминкани и преувеличени работи какви што обично се додаваат во биографски филмови за филмот да биде поинтересен.

R.I.P Ozzy

cff84ce29db64c479d1d121a3568a1bb.jpg

Инспирацијата за 3084 години и 33 дена е од песнава.

It ends like this: And he saw the flash, which was not a Star, but a wormhole to the next adventure in a god forsaken world that needs metal!

So long Ozzy.

Им ги изедов крофните на децава додека беа надвор пошто се фемкаа многу на ручек дали сакале со џем или со крем. Психичка припрема за фајт со нивната мајка, а може и авансно Шчепан Шчеќич да биде, мада не проаѓа кај неа тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom