Recent Content by ZoTa

  1. Z

    Македонците во Канада

    Здраво на сите. Ве молам ако знаете компании / работодавачи во Канада кои би дале понуда за работа за машински инженер со +5год. искуство во струката или за проектен менаџер/кординатор во невладин сектор или администрација споделете контакти, веб страни или совети.Сакаме со сопругот да мигрираме...
На врв Bottom