Recent Content by Zoran MKD

 1. Zoran MKD

  ARCELOR-MITTAL, мојата борба за квалитет

  за многу години извини што честитам со задоцнување.
 2. Zoran MKD

  Руска ископирана технологија

  калибарот оценет како брилијантен верувале или не.
 3. Zoran MKD

  Насилства во Македонија

  Браво чудесна земј аМакедонија. ЈЗК
 4. Zoran MKD

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  Информација од доверлив карактер . тој што знае нема да каж по правил службе полк е засилен батаљон 800-900 луге исто одред е скокотлива формација 400 луге. Оделение -10 Вод -3о Чета 120 Батаљон 600 Бригада 1800 по ЈНА колку поманм.
 5. Zoran MKD

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  или веб страната на мвр сигурно има нешто.
 6. Zoran MKD

  Зионизмот, падот на европа и светот.

  да веројатно со ладалото мафта , која беда систем ... кој лидер кој бакрач
 7. Zoran MKD

  Авиони погодни за Македонија

  вицот е што кенаправиш со ескадрила 12 или винг 16 со 8 само ако аирполицинг ако има поголем зорт крстет се на член 5ако се сетат тогаш на вас!
 8. Zoran MKD

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  Феноменално армиско оружје за полицски специјалци . нема врска и онака нема поим!
 9. Zoran MKD

  Новиот автопат во Косово

  Не зборам за инат. Мојот колега возеше бевме службено . Пред митровица патролата не сопре не ни мереше покажа на радар некоја луда борјак било 60 Км/Ч навигација покажуавеше 80. А после си плативме и казна во пошта.
 10. Zoran MKD

  Новиот автопат во Косово

  bidi vnimatelen ne zboram za inat.
 11. Zoran MKD

  Новиот автопат во Косово

  Кој и да оди возете 110 ако едозволено 120 казните се ужас а милуваат се странци да казнуваат.
 12. Zoran MKD

  Бугарско воено воздухопловство 2

  Кој транспортери ги одбравте , не сум во тек Аи Буџетот на Бугарија е во Кондиција и реално имате бруто помалку долг од нас. сепак Авијациаја е скапо адоволство.
 13. Zoran MKD

  Криминалци и криминални групи во МК

  има има секој пат има.
 14. Zoran MKD

  Бугарско воено воздухопловство 2

  Фими Како што напишав за 2 ракети АИМ 120 Ц 5 нај нови се Ц 7 Ди сајдвиндер 9х ова екалње на мртво, За тренинг еднаш годишно секој пилот мор да испука по една 24 пилота 24 ракети . ЗМеразбираш нели , дали ке добиете аеса радар или постар не знам . Животен век на ТР Модули 300 саати . Блазеси...
На врв Bottom